focus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Έπαιρνα κάτι τρελά donuts από τα dunkin donuts . Όμως δυστυχώς έφυγε από την Ελλάδα η συγκεκριμένη αλυσίδα. Θα ήθελα τις προτάσεις σας για κάτι αντίστοιχο αν όχι και καλύτερο στην Αθήνα. ΥΓ. Δεν είμαι μπάτσος απλά μου αρέσουν τα donuts:lol:
insomniaK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=346099&highlight=donuts
focus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Το είχα διαβάσει το συγκεκριμένο topic αλλά δεν με κάλυψε. Λέω μήπως έχει ανοίξει τίποτα καινούργιο.
benign Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Έπαιρνα κάτι τρελά donuts από τα dunkin donuts . Όμως δυστυχώς έφυγε από την Ελλάδα η συγκεκριμένη αλυσίδα. Θα ήθελα τις προτάσεις σας για κάτι αντίστοιχο αν όχι και καλύτερο στην Αθήνα. ΥΓ. Δεν είμαι μπάτσος απλά μου αρέσουν τα donuts:lol: Καλο! :lol: Μηπως ομως εχεις συγγενη αστυνομικο?
focus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Όχι. Έχουμε όμως στη γειτονιά μας αστυνομικό τμήμα. Τυχαίο? Δεν νομίζω….. Παιδιά πείτε κανένα μαγαζί με Donuts γιατί έχω ξενερώσει από τότε που φύγανε τα dunkin donuts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.