Προς το περιεχόμενο

internet gateway

loukasmel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ελπίζω να άνοιξα το θέμα σε σωστή ενότητα. Έχω forthnet 2play κ ενσύρματο router crypto F360.Στο router έχω συνδέσει το pc (xp pro) και με Ethernet ένα laptop (vista) και ένα πολυμηχάνημα-fax. Ξαφνικά στο pc (όχι στο laptop) , στο network connections πάνω από το “Lan or high speed internet” εμφανίστηκε “internet gateway” με εικονίδιο “internet connection” το οποίο γράφει connected. Γράφει ότι είμαι συνδεδεμένος 14 μέρες :-O κ speed 8.8 Mbps (η σύνδεση του router μου-local area connection γράφει 12.0 Mbps). Αυτό το εικονίδιο μόλις ανοίγω το pc εμφανίζεται κ μέσα στην ημέρα μπορεί να εξαφανιστεί. Γενικά μια υπάρχει μια δεν υπάρχει. Όταν κλείνω το router μου εξαφανίζεται κ όταν το ανοίγω σταματά να υπάρχει…αυτό όμως δε συμβαίνει όταν κάνω reboot στο router αλλά ούτε όταν κάνω restart στο pc!!! Το περίεργο είναι ότι δε μου έχει disable (όπως λέει η Microsoft ότι συμβαίνει σε ADSL συνδέσεις) αλλά disconnect (που λέει ότι είναι για τις dial-up)!!!! Του κάνω disconnect εξαφανίζεται κ όταν ανοίγω ξανά το pc εμφανίζεται:confused:. Τι συμβαίνει; Τι είναι αυτό; Πρέπει να ανησυχώ;

Σας ευχαριστώ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...