tsakonas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δεν πας να παίξεις κάπου αλλού; Κρίμα που ασχολήθηκα μαζί σου. περίμενε απάντηση τώρα από τους άλλους
Lia.S Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Έχω πει ότι είναι σταθερός υπολογιστής. Επικοινωνώ από Internet cafe. Το ποντίκι μου δεν είναι ασύρματο. Δεν υπάρχουν συσκευές στο χώρο που να μπορούν να επηρεάσουν το ποντίκι. Η κίνηση που έκανε δεν δικαιολογείται με κανέναν τρόπο. Υπάρχουν προγραμματάκια που το κάνουν να μη έχει φυσιολογική συμπεριφορά, όπως διάφορα virus, κανένα όμως δεν το κάνει να σέρνεται βολίδα από το ένα τοίχωμα στο άλλο και να συννεχίζει σαν να το σέρνει κάποιος. Έχω δοκιμάσει να το αλλάξω. Σαφώς και έχω ιό, το θέμα είναι ότι κάποιος τον εκμεταλεύεται για να μπει. Όσα αντιβάιρους έχω εγκαταστήσει δεν βρίσκουν κάτι, Δεν μπορώ να τα αναβαθμίσω αφού δεν συνδέομαι στο ιντερνετ, επομένως, αν κατεβάζουν κάθε φορά ότι τελευταίο, δεν γίνεται τίποτα. Το θέμα δεν είναι οι φωτογραφίες της θείας Μαριγούλας αλλά η προσωπική ζωή του καθενός μας και, ναι υπάρχουν λόγοι να με παρακολουθήσει κάποιος. Δεν είναι της παρούσης να το αναλύσω. Κάρτα δικτύου ας θέλει το reverse connection, για να επιτύχεις μια σύνδεση χρειάζεσαι όπως προέιπαν τα παιδία φυσική επαφή με το μέσο με το οποιο προσπαθείς να πετύχεις τη σύνδεση. Υπάρχει αυτή η επαφή;Δεν μπορώ να αποκλείσω να έχει φτάσει κάποιος στο χώρο μου, χρειάζομαι όλα τα πιθανά σενάρια. Όταν ξεκίνησα να ψάξω, ναι δεν ήμουν καλά καλά σίγουρη τί είναι router. Σιγά σιγά μαθαίνω. Μην απορείς λοιπόν για τίποτα. Και πάντα έχω την απορία αν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι σε κοντινή απόσταση ασύρματο και να μη βλέπω εγώ τίποτα. Παράθεση: - Ξέρει κάποιος για reverse connection? Θέλει μόνο κάρτα δικτύου. http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_connection Παράθεση: For example, a Trojan horse running on a computer behind a firewall that blocks incoming connections can easily open an outbound connection to a remote host on the Internet. Αν έχεις ισχυρό firewall που απαγορεύει τις εισερχόμενες επίθεσης,κάποιο trojan που είναι μέσα στο σύστημα σου μπορεί να επιχείρηση εξερχόμενη επίθεση (σαν να μπει ο κλέφτης στο σπίτι σου και να άνοιξη την πόρτα για να μπουν και η υπόλοιπη) Αυτά βρήκα κι εγώ, κάτι περισσότερό; Τί χρειάζεται να δείξω από τον υπολογιστή; Δεν συμβαίνει μόνο σ' εμένα. Έχουν διαλύσει 3 φορές το laptop του αδερφού μου. Σήμερα ήταν η πιο πρόσφατη. Το προϊόν είναι καινούριο από multirama. Αυτή τη φορά δεν είχε κλείσει μήνα. Δεν έχει σύνδεση στο ιντερνετ, ωστόσο μπήκαν χαλαρά. Τελευταία φορά που το πήγε δεν αναφέρθηκε πρόβλημα στο hardware και δεν εντοπίσανε ιό. Έχουμε λοιπόν πρόβλημα με δύο υπολογιστές.Τα στοιχεία που έχω παραθέσει είναι μόνο από τον δικό μου υπολογιστή. Τα παιδιά έχουν χάσει τελείως το μέτρο, μέχρι που προκαλούν γελώντας όταν παθαίνουμε ζημιά ή βγαίνουν προκλητικά στην αυλή κ.τ.λ. Έχουμε ακούσει μέχρι και σχετικές ομιλίες. Δεν είναι ιδέα μου λοιπόν. Έχουν γίνει ήδη κινήσεις με την αστυνομία αλλά δεν ξέρω πώς θα καταλήξει όλο αυτό. Προφανώς έχουν πλάτες για να προκαλούν με αυτό τον τρόπο. Περιμένω νέο κύμα ειρωνικών σχολίων με τα οποία δεν θα ασχοληθώ. Μπορεί κάποιος να προσφέρει κάτι χρήσιμο; Δεν εμπιστεύομαι τεχνικό. Στη multirama είπαν ότι και καλά εκείνος είχε χαλάσει τα προγράμματα. Ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Αν μου απαντούσες πραγματικά αντί να ειρωνεύεσαι δεν θα είχα απαντήσει ποτέ έτσι. Παλεύω τόσον καιρό και δεν βγάζω κάτι. Πως να σε βοηθήσει κάποιος που δεν σε πιστεύει; Αν και τώρα μου έλεγες αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να συμβεί και πως αντί να συννεχίζεις να λες οτι δεν γίνεται ενώ σου λέω ότι τους έχω ακούσει να το λένε, θα σου ζητούσα αμέσως ειλικρινά συγνώμη. Μέχρι τώρα δεν βοηθάς πραγματικά, άρα δεν χάνω κάτι.
ale3is Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Για τι προγραμματα χρησιμοποιεις τον υπολογιστη σου? Το να δουλεψεις για καμμια εβδομαδα με live cd ubuntu για να δεις αν συνεχιζονται τα περιεργα του ποντικιου κλπ ειναι εφικτη επιλογη για σενα? http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download
Lia.S Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Για τι προγραμματα χρησιμοποιεις τον υπολογιστη σου? Το να δουλεψεις για καμμια εβδομαδα με live cd ubuntu για να δεις αν συνεχιζονται τα περιεργα του ποντικιου κλπ ειναι εφικτη επιλογη για σενα?http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download Νομίζω καταλαβαίνω τι λες, επειδή έχω εγκαταστήσει ubuntu στο παρελθόν, ξέρω ότι μπορούν πάλι να μπουν στον υπολογιστή. Αυτό ίσως να σταματήσει τα προβλήματα με το ποντίκι αλλά δεν λύνει το πραγματικό πρόβλημα. Έχω τέτοιο πρόγραμμα που λες, ώστε να παραμείνει προσωρινά το παλιό λειτουργικό, αλλά πρέπει να βρω πως μπαίνουν για να το σταματήσω. Ευχαριστώ ειλικρινά για τη βοήθεια. Καμιά ιδέα για το πώς μπορεί να γίνεταί;
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 http://www.tallemu.com/webhelp3/FWLog.htmlΣτης φωτογραφίες που ανέβασες φαίνεται ότι έχεις το online-armor πάνε στην διεύθυνση που σου δίνω για να μάθεις πώς να βλέπεις το log του προγράμματος,μια λεπτομερή καταγραφή με άλλα λόγια του πιες συνδέσεις γίνανε στον η/υ σου όσο έτρεχε αυτό το πρόγραμμα, άσχετα με το πόσους ιούς μπορεί να έχεις στο σύστημα σου και σε όσους και να προσπαθούν να στείλουν πληροφορίες,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΙΣΕΡΧΌΜΕΝΗ ΣΎΝΔΕΣΉ τότε κανείς δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Εκτός και αν πιστεύεις ότι κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου ανά διαστήματα και χειρίζεται τον η/υ σου χωρίς την γνώση σου, αλλά και αυτό μπορείς να το δεις στα log,και του online armor, αλλά και τον windows. Αυτό με το ποντίκι το απάντησα και πριν, δοκίμασες καινούργιο ποντίκι; http://support.microsoft.com/kb/308427 Τελικά όντος πλάκα πρέπει να μας κάνεις, ιδού(παραπάνω) ο τρόπος να μάθεις αν κάποιος ανοίγει τον η/υ σου όταν δεν είσαι παρούσα ΚΑΙ αν τελικά κάποιος μπαίνει στον η/υ σου χωρίς την γνώση σου μέσου δικτύου,αν δεν συμβαίνει κανένα από τα δυο, όσο και να έχεις πιστή για το αντίθετο,δεν σου κάνει κανείς τίποτα,μαγικά ακόμα κανείς δεν κατάφερε να αποδείξει.
kostastnt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Axaxaxa, έχω λιώσει στο γέλιο!! Δεν γίνονται αυτά!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ INTERNET πώς μπαίνει κάποιος στον υπολογιστή σου????? Και τι νόημα έχει το portscan και το firewall κτλ όταν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ INTERNET???? Έλεος... Κάνε ένα format και όλα θα δουλεύον ρολόι... Επίσης να χρησιμοποιείς ΕΝΑ πρόγραμμα από κάθε είδος... 1 antivirus, 1 firewall, 1 anti-spyware... Τα πολλά μεταξύ τους βγάζουν conficts και κάνουν το Pc χρέπι...
pershs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Έχω πει ότι είναι σταθερός υπολογιστής. Επικοινωνώ από Internet cafe. Το ποντίκι μου δεν είναι ασύρματο. Δεν υπάρχουν συσκευές στο χώρο που να μπορούν να επηρεάσουν το ποντίκι. Η κίνηση που έκανε δεν δικαιολογείται με κανέναν τρόπο. Υπάρχουν προγραμματάκια που το κάνουν να μη έχει φυσιολογική συμπεριφορά, όπως διάφορα virus, κανένα όμως δεν το κάνει να σέρνεται βολίδα από το ένα τοίχωμα στο άλλο και να συννεχίζει σαν να το σέρνει κάποιος. Έχω δοκιμάσει να το αλλάξω. Σαφώς και έχω ιό, το θέμα είναι ότι κάποιος τον εκμεταλεύεται για να μπει. Όσα αντιβάιρους έχω εγκαταστήσει δεν βρίσκουν κάτι, Δεν μπορώ να τα αναβαθμίσω αφού δεν συνδέομαι στο ιντερνετ, επομένως, αν κατεβάζουν κάθε φορά ότι τελευταίο, δεν γίνεται τίποτα. Το θέμα δεν είναι οι φωτογραφίες της θείας Μαριγούλας αλλά η προσωπική ζωή του καθενός μας και, ναι υπάρχουν λόγοι να με παρακολουθήσει κάποιος. Δεν είναι της παρούσης να το αναλύσω. Κάρτα δικτύου ας θέλει το reverse connection, για να επιτύχεις μια σύνδεση χρειάζεσαι όπως προέιπαν τα παιδία φυσική επαφή με το μέσο με το οποιο προσπαθείς να πετύχεις τη σύνδεση. Υπάρχει αυτή η επαφή;Δεν μπορώ να αποκλείσω να έχει φτάσει κάποιος στο χώρο μου, χρειάζομαι όλα τα πιθανά σενάρια. Όταν ξεκίνησα να ψάξω, ναι δεν ήμουν καλά καλά σίγουρη τί είναι router. Σιγά σιγά μαθαίνω. Μην απορείς λοιπόν για τίποτα. Και πάντα έχω την απορία αν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι σε κοντινή απόσταση ασύρματο και να μη βλέπω εγώ τίποτα. Παράθεση: - Ξέρει κάποιος για reverse connection? Θέλει μόνο κάρτα δικτύου. http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_connection Παράθεση: For example, a Trojan horse running on a computer behind a firewall that blocks incoming connections can easily open an outbound connection to a remote host on the Internet. Αν έχεις ισχυρό firewall που απαγορεύει τις εισερχόμενες επίθεσης,κάποιο trojan που είναι μέσα στο σύστημα σου μπορεί να επιχείρηση εξερχόμενη επίθεση (σαν να μπει ο κλέφτης στο σπίτι σου και να άνοιξη την πόρτα για να μπουν και η υπόλοιπη) Αυτά βρήκα κι εγώ, κάτι περισσότερό; Τί χρειάζεται να δείξω από τον υπολογιστή; Δεν συμβαίνει μόνο σ' εμένα. Έχουν διαλύσει 3 φορές το laptop του αδερφού μου. Σήμερα ήταν η πιο πρόσφατη. Το προϊόν είναι καινούριο από multirama. Αυτή τη φορά δεν είχε κλείσει μήνα. Δεν έχει σύνδεση στο ιντερνετ, ωστόσο μπήκαν χαλαρά. Τελευταία φορά που το πήγε δεν αναφέρθηκε πρόβλημα στο hardware και δεν εντοπίσανε ιό. Έχουμε λοιπόν πρόβλημα με δύο υπολογιστές.Τα στοιχεία που έχω παραθέσει είναι μόνο από τον δικό μου υπολογιστή. Τα παιδιά έχουν χάσει τελείως το μέτρο, μέχρι που προκαλούν γελώντας όταν παθαίνουμε ζημιά ή βγαίνουν προκλητικά στην αυλή κ.τ.λ. Έχουμε ακούσει μέχρι και σχετικές ομιλίες. Δεν είναι ιδέα μου λοιπόν. Έχουν γίνει ήδη κινήσεις με την αστυνομία αλλά δεν ξέρω πώς θα καταλήξει όλο αυτό. Προφανώς έχουν πλάτες για να προκαλούν με αυτό τον τρόπο. Περιμένω νέο κύμα ειρωνικών σχολίων με τα οποία δεν θα ασχοληθώ. Μπορεί κάποιος να προσφέρει κάτι χρήσιμο; Δεν εμπιστεύομαι τεχνικό. Στη multirama είπαν ότι και καλά εκείνος είχε χαλάσει τα προγράμματα. Ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Αν μου απαντούσες πραγματικά αντί να ειρωνεύεσαι δεν θα είχα απαντήσει ποτέ έτσι. Παλεύω τόσον καιρό και δεν βγάζω κάτι. Πως να σε βοηθήσει κάποιος που δεν σε πιστεύει; Αν και τώρα μου έλεγες αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να συμβεί και πως αντί να συννεχίζεις να λες οτι δεν γίνεται ενώ σου λέω ότι τους έχω ακούσει να το λένε, θα σου ζητούσα αμέσως ειλικρινά συγνώμη. Μέχρι τώρα δεν βοηθάς πραγματικά, άρα δεν χάνω κάτι. Το ότι έχεις κάποιο VIrus στον υπολογιστή σου δεν σημαίνει ότι και κάποιος προσπαθεί να μπεί . Μπορεί πολύ απλά και εύκολα ο ιός που έχεις να σου κάνει την ζωή μαύρη . 1) Στη ουσιά δεν προσπαθεί κάποιος να μπεί απλά ο ιός προσπαθεί να βγεί 2) Τα περιέργα που βλέπεις είναι πράγματα που κάνουν οι ιοί κατστρέφουν αλλάζουν αρχεία φακέλους υπηρεσίες συστήματος κτλ Παρατηρήσεις 1) Και να βάλεις antivirus από την στιγμή που δεν μπαίνει στο Internet να ενημερωθεί από ένα σημείο και μετά η χρησημοτητά του αγγύζει το 0 2) Πολλά από τα σφάλματα που αναφέρεις λύνοντε με updates από την microsoft όπου επειδή πάλι δεν έχει σύνδεση δεν μπορούν να λυθούν 3)Το firewall για ποιό λόγο το έχεις βάλει ακριβώς? 4) Πολλά από τα προγράματα που "βελτιόνουν" έναν υπολογιστή πειράζουν αρχεια και πολλές φορεσ πρεξενούν ζημιές αντί να το φτιάχνουν Αυτα τα ολίγα και από εμένα
warewolf Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 καλα, εχουμε φτασει κοντα τα 2000 views οι χρηστες, δωθηκαν καμια 80αρια απαντησεις μεχρι τωρα, και συνεχιζουμε ακαθεκτοι με το...προβλημα ασφαλειας. Ας πει καποιος οτι ειναι στοιχειωμενο το pc, να κανει ενα ευχελαιο να τελειωνουμε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο το thread ειναι καποια φοιτητικη εργασια του τυπου: ποσα post χρειαζονται για να σπασεις τα νευρα των insomniacs. Αν προωθησουμε ολα τα παραπανω post στην microsoft, ειμαι σιγουρος οτι απο αγανακτηση, θα μας στειλουν ολο τον κωδικα των windows λεμε.
Lia.S Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Στις συσκευές λέει ότι υπάρχουν WAN MINIPORT. H υπηρεσία της τηλεφωνίας δούλευε στον υπολογιστή από Διαχείριση εργασιών. Ο υπολογιστής έλεγε ότι εντοπίζει καινούρια συσκευή Windows Mobile και έξαχνε το λογισμικό της. Είπα ότι είμαι άσχετη.Τί εξοπλισμός υπάρχει για να τα βγάζει αυτά;
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx Αν εννοείς αυτό με το καινούρια συσκευή Windows Mobile τότε έχεις κάποιο συμβατό κινητό (κάποιο με bluetooh ίσως; )που το αντιλαμβάνεται ο η/υ σου, εκτός και αν το έβγαλε το μήνυμα την στιγμή που όντως έβαλες κάποια συσκευή σε αυτήν την περίπτωση πες μας κάνα δυο κουβέντες παραπάνω. Τα log τα είδες καθόλου; Η κουβέντα κάνουμε να περάσει ο χρόνος;(που δεν είναι κακό και αυτό) Λοιπόν στο παρακάτω link δίνετε η εξήγηση για το τη είναι η υπηρεσία της τηλεφωνίας,μη μας ξαναρωτήσεις. http://wiki.blackviper.com/wiki/Telephony
Lia.S Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx Αν εννοείς αυτό με το καινούρια συσκευή Windows Mobile τότε έχεις κάποιο συμβατό κινητό (κάποιο με bluetooh ίσως; )που το αντιλαμβάνεται ο η/υ σου, εκτός και αν το έβγαλε το μήνυμα την στιγμή που όντως έβαλες κάποια συσκευή σε αυτήν την περίπτωση πες μας κάνα δυο κουβέντες παραπάνω. Τα log τα είδες καθόλου; Η κουβέντα κάνουμε να περάσει ο χρόνος;(που δεν είναι κακό και αυτό) Λοιπόν στο παρακάτω link δίνετε η εξήγηση για το τη είναι η υπηρεσία της τηλεφωνίας,μη μας ξαναρωτήσεις. http://wiki.blackviper.com/wiki/Telephony Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είχα συνδέσει κάποια συσκευή και το bluetooth μου στο κινητό δεν ήταν ενεργοποιημένο εκείνη τη στιγμή. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω από τη διεύθυνση. Δεν το είχα δει αυτό. Ευχαριστώ.
paok4dim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 1)Εχεις εγκατεστημενα πολλα antivirus μαζι? ισως αυτο προκαλει το προβλημα(μπερδευονται μεταξυ τους αν και δε νομιζω) 2)Μηπως δεν ειναι καλα συνδεμενο το ποντικι?(η χαλασε η θυρα usb?) 3)Και να εχεις ιο τα antivirus δεν τον βρισκουν γιατι πολυ απλα δεν ειναι ενημερωμενα(λογο ελλειψης internet) 4)πετα ολα τα antivirus και το firewall(χωρις internet μονο πορους καιει αφου δεν υπαρχει κατι για σταματησει) και μετα βαλε αυτο http://free.avg.com/ww-en/download-avg-anti-virus-free κατεβασε updates απο δω http://free.avg.com/ww-en/download-update καλο θα ηταν επισης να κανεις το ιδιο με τα περισσοτερα προγραμματα βελτιστοποιησης και να κρατησεις μονο ενα απ' αυτα
Lia.S Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 * Για το άλλο μήνυμα, έχω προσπαθήσει να απαντήσω. Ευχαριστώ, δεν ξέρω αν το έχεις λάβει. Στις συσκευές λέει ότι υπάρχουν WAN MINIPORT. Ο υπολογιστής έλεγε ότι εντοπίζει καινούρια συσκευή Windows Mobile και έξαχνε το λογισμικό της. Τί εξοπλισμός υπάρχει για να τα βγάζει αυτά; H υπηρεσία της τηλεφωνίας δούλευε στον υπολογιστή από Διαχείριση εργασιών. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις αλλά το θέμα είναι πώς κάπως μπαίνουν στον υπολογιστή μου. Τί εξοπλισμός χρειάζεται για να είναι κάποιος μέρος ενός VPN;
damastes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 βλέπεις κάτι που λείπει; λέγεται; internet και δίκτυο
Lia.S Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Το βλέπω κι ευχαριστώ για την εικόνα, βλέπω όμως και κάτι για Internal Network. Υποθετικά μιλώντας, ποια θα ήταν η θέση μου στην εικόνα; Επίσης, είδα ότι αν έχει εξοπλισμό ασύρματο, μπορεί να γίνει VPN. Όσο κι αν φαίνονται όλα αυτά ιστορίες για αγρίους, οφείλω να τα ψάξω όλα. Δεν υπάρχει θέμα για το ότι μπαίνουν στον υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.