Lia.S Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Α νά γεια σου Ναι, δεν περίμενα να ληφθεί υπόψιν η παράκλησή μου. Θα παρακαλέσω όποιον θέλει να ειρωνευτεί, να το κάνει με κάποιο άλλο topic, όσο κι αν το παρόν είναι άκρως διασκεδαστικό για κάποιους. Δεν πειράζει... Καλή συνέχεια και σ' εσένα tsakonas. Ελπίζω σε άλλο topic. Ευχαριστώ για την εξήγηση των συμβάντων. Κάτι και για τα υπόλοιπα αν μπορεί κάποιος; - Ξέρει κάποιος για reverse connection? Θέλει μόνο κάρτα δικτύου. - Τώρα μου λες ότι έχει και κάρτα για modem και γι' αυτό το έλεγε τηλεφωνία. Και η διαχείριση εργασιών μου έδειχνε ότι λειτουργεί η υπηρεσία. Η κάρτα για modem είναι στον βασικο εξοπλισμό του υπολογιστή που είχα ζητήσει κατά την αγορά ή είναι πρόσθετο; - Από πίνακα ελέγχου/Κατάργηση προγραμμάτων, δεν εμφανίζονταν πλέον τα προγράμματα που έβλεπα λίγες μέρες πριν. Δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιο φάκελο τα βρήκα. Πρέπει να είχαν παραμείνει στον ίδιο φάκελο αλλά το θέμα είναι ότι είχε αλλάξει η θέση αναζήτησης των προγραμμάτων από Programfiles στον C και άνοιγε 2 προγράμματα που ήταν, νομίζω σε φάκελο χρήστη. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλες λεπτομέρειες. Πάντως δεν έκανα εγώ την αλλαγή.
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 1.Δε σε ειρωνεύτηκα, σου εξήγησα σε προηγούμενα post, όπως και στο άλλο νήμα που είχες ανοίξει πριν αυτό. 2. A να γεια σου= έτσι πες (θρακιωτικα) 3.Ποσώς σε ενδιαφέρει η λειτουργία των windows, το μονο που θες να ακούσεις είναι ότι κάποιος είναι στο pc σου .&-
Vancas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μην αγχώνεστε παιδιά. Διάβασα όλο το post και έχω τη λύση. ΝΑΙ. Έχει δίκιο. Κακόβουλοι χάκερς έχουν επιτεθεί στον Η/Υ με σκοπό να υποκλέψουν το αρχείο των φωτογραφειών από τις διακοπές πέρυσι στην ελαφόνησο και τον γάμο της θείας Μαριγούλας. Μάλιστα 1 από αυτούς τους χάκερς είμαι εγώ. Η ομάδα αποτελείται από 18 άτομα και μέχρι τώρα υποκλέψαμε συνολικά 88 φωτογραφίες. Όλο μαζί 11888. Τυχαίο;;;; Δε νομιζω!!!!!:p:p:-D Το όλο thread είναι για γέλια. Απορώ γιατί ασχελείστε.....
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 - Ξέρει κάποιος για reverse connection? Θέλει μόνο κάρτα δικτύου. http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_connection For example, a Trojan horse running on a computer behind a firewall that blocks incoming connections can easily open an outbound connection to a remote host on the Internet. Αν έχεις ισχυρό firewall που απαγορεύει τις εισερχόμενες επίθεσης,κάποιο trojan που είναι μέσα στο σύστημα σου μπορεί να επιχείρηση εξερχόμενη επίθεση (σαν να μπει ο κλέφτης στο σπίτι σου και να άνοιξη την πόρτα για να μπουν και η υπόλοιπη)
warewolf Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 καλα μιλαμε ενω δεν εχεις προσβαση ιντερνετ απο πουθενα, ακομη συνεχιζεις τα περι firewall, εχεις ξεκατινιασει ολες τις διεργασιες, αναφερεσαι σε πραγματα που σαφως δειχνεις οτι γνωριζεις καλα και απο την αλλη ψαχνεσαι να καταλαβεις αν εχεις router συνδεδεμενο στο pc σου ; κατι δεν παει καλα. εχεις παρει μεχρι τωρα αναλυσεις και απαντησεις που σου εχουν λυσει τις αποριες, (το παραξενο ειναι που τις καταλαβες, απο την στιγμη που δηλωνεις απο την αλλη οτι το επιπεδο γνωσεων σου τουλαχιστον σε επιπεδο hardware ειναι : πειτε μου τι σχημα εχει το modem. και ολα αυτα τη στιγμη που ΔΕΝ εχεις προσβαση στο ιντερνετ, σκεψου να ειχες κι ολας. Ειλικρινα, παραδεχομαι σαν τερατα ψυχραιμιας τα παιδια παραπανω που εδωσαν ολες αυτες τις απαντησεις , αν και νωρις καταλαβαν οτι δεν πειθεσαι οτι κι αν λενε. να μην θεωρηθει το post σαν ειρωνια προς το προσωπο σου, αλλα μου προκαλεσες μεγαλη εκπληξη ως προς την επιμονη σου. μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω στο προβλημα σου αλλα δεν ξερω ουτε τα μισα απο οσα σου ειπαν οι παραπανω. θα σε συμβουλευα να χαλαρωσεις οσον αφορα τις ''αγνωστες διεργασιες'' που αορατα ολο και κατι προσπαθουν να κανουν με το pc σου. μην σε πιασει εμμονη με ολα αυτα. φιλικα παντα
Ypnovatis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Στο φόρουμ από ποιο σύστημα μπαίνεις? Ιντερνετ καφέ? Τα screenshots πως τα ανεβάζεις; Αν έχεις USB stick γι αυτή τη διαδικασία μπορεί να έχεις κολλήσει ιό από το νετ καφέ. Δεν μας έχεις πει εάν μιλάς για λαπτοπ ή για desktop. Θέλεις να μου το διευκρινίσεις σε παρακαλώ; Κάρτα δικτύου ας θέλει το reverse connection, για να επιτύχεις μια σύνδεση χρειάζεσαι όπως προέιπαν τα παιδία φυσική επαφή με το μέσο με το οποιο προσπαθείς να πετύχεις τη σύνδεση. Υπάρχει αυτή η επαφή; Τρίτον και σημαντικότερον: Ποιος πιστέυεις ότι σε καταδιώκει και θέλει να έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σου; Τελευταίο και καλύτερο και γι αυτό πρέπει να πειστείς,έχει τουλάχιστον 4-5 εκδόσεις λειτουργικών η ms οι οποίες δε χρησιμοποιούν το iexplore.exe για να συνδεθούν στο νετ, απλά συνδέονται μέσω ethernet.
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δεν υπάρχει καλώδιο πάνω στην κάρτα δικτύου. Δεν μπορώ να εντοπίσω αν υπάρχει ασύρματη κάρτα. Που μπορώ να το δώ? Δεν είχα ασχοληθεί με δίκτυα παλιότερα αφού δεν με ενδιέφερε να συνδεθώ στο internet και είναι δύσκολο να δω το οτιδήποτε. Ξέρω απλά οτι συμβαίνει και ψάχνω το πώς. Ευχαριστώ για τις οδηγίες που παραθέτεις μετά. αν υπαρχει ασυρματη καρτα στο pc σου ειτε θα ειναι usb και θα φενεται ειτε θα υπαρχει ενσωματωμενη υποδοχη για κεραια.και θα υπαρχει και επιλογη στο bios μεσα οπως και στο device manager.αρα δεν εχεις.
Till Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Στο φόρουμ από ποιο σύστημα μπαίνεις?Ιντερνετ καφέ? Τα screenshots πως τα ανεβάζεις; Αν έχεις USB stick γι αυτή τη διαδικασία μπορεί να έχεις κολλήσει ιό από το νετ καφέ. Δεν μας έχεις πει εάν μιλάς για λαπτοπ ή για desktop. Θέλεις να μου το διευκρινίσεις σε παρακαλώ; Κάρτα δικτύου ας θέλει το reverse connection, για να επιτύχεις μια σύνδεση χρειάζεσαι όπως προέιπαν τα παιδία φυσική επαφή με το μέσο με το οποιο προσπαθείς να πετύχεις τη σύνδεση. Υπάρχει αυτή η επαφή; Τρίτον και σημαντικότερον: Ποιος πιστέυεις ότι σε καταδιώκει και θέλει να έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σου; Τελευταίο και καλύτερο και γι αυτό πρέπει να πειστείς,έχει τουλάχιστον 4-5 εκδόσεις λειτουργικών η ms οι οποίες δε χρησιμοποιούν το iexplore.exe για να συνδεθούν στο νετ, απλά συνδέονται μέσω ethernet. Αυτά ακριβώς. Και όταν το το reserve connection λέει ότι θέλει "απλά" κάρτα δικτύου, ενοοεί κάρτα δικτύου που να ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, να διαθέτει δηλαδή φυσική σύνδεση (καλώδιο) με δίκτυο. Διαφορετικά, ακόμα και η κάρτα δικτύου που έχω πεταμένη σε μια σακούλα σε ένα ντουλάπι θα ήταν gateway για να μου χακάρουν την εξώπορτα... Κατά τα άλλα, είτε το σύστημα σου έχει κάποιο ιό (προφανώς απο κάποιο usb stick κόλλησες κάτι), είτε το PC σου το χρησιμοποιεί και δεύτερο άτομο μέσα στο σπίτι (κανας αδελφός μήπως και σου αλλάζει θέσεις σε διάφορα στοιχεία, είτε πάσχεις απο κάποια ψυχοκαταναγκαστική παρόρμηση και δίνεις τις δικές σου εξηγήσεις σε πράγματα που δεν έχουν σχέση με αυτό που πιστεύεις ότι συμβαίνει. Όσο για το ποντίκι που κουνιέται μόνο του, είναι ο λόγος που πέταξα τα ασύρματα και πήρα με καλώδιο... Οι παρεμβολές απο άλλες ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να σε τρελάνουν. Απο εκεί και πέρα: Δεν είσαι συνδεδεμένος σε δίκτυο. Δεν είσαι συνδεδεμένος στο Internet (εκτός κι αν μας δουλεύεις). Οπότε πάρε το PC σου, βάφτο μπλέ και πέτα το στη θάλασσα. PC χωρίς Internet είναι κορδόνια χωρίς παπούτσια...
Lia.S Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_connection'>http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_connection Αν έχεις ισχυρό firewall που απαγορεύει τις εισερχόμενες επίθεσης,κάποιο trojan που είναι μέσα στο σύστημα σου μπορεί να επιχείρηση εξερχόμενη επίθεση (σαν να μπει ο κλέφτης στο σπίτι σου και να άνοιξη την πόρτα για να μπουν και η υπόλοιπη) 1. Tsakonas, το spoiler δεν ήταν δικό σού; 2. Έχω πει ότι είναι σταθερός υπολογιστής. Επικοινωνώ από Internet cafe. 3. Το ποντίκι μου δεν είναι ασύρματο. Δεν υπάρχουν συσκευές στο χώρο που να μπορούν να επηρεάσουν το ποντίκι. Η κίνηση που έκανε δεν δικαιολογείται με κανέναν τρόπο. Υπάρχουν προγραμματάκια που το κάνουν να μη έχει φυσιολογική συμπεριφορά, όπως διάφορα virus, κανένα όμως δεν το κάνει να σέρνεται βολίδα από το ένα τοίχομα στο άλλο και να συννεχίζει σαν να το σέρνει κάποιος. 4.Τελευταίο και καλύτερο και γι αυτό πρέπει να πειστείς,έχει τουλάχιστον 4-5 εκδόσεις λειτουργικών η ms οι οποίες δε χρησιμοποιούν το iexplore.exe για να συνδεθούν στο νετ, απλά συνδέονται μέσω ethernet. Τί εννοείς; 5. Σαφώς και έχω ιό, το θέμα είναι ότι κάποιος τον εκμεταλεύεται για να μπει. Όσα αντιβάιρους έχω εγκαταστήσει δεν βρίσκουν κάτι, Δεν μπορώ να τα αναβαθμίσω αφού δεν συνδέομαι στο ιντερνετ, επομένως, αν κατεβάζουν κάθε φορά ότι τελευταίο, δεν γίνεται τίποτα. 6. Το θέμα δεν είναι οι φωτογραφίες της θείας Μαριγούλας αλλά η προσωπική ζωή του καθενός μας και, ναι υπάρχουν λόγοι να με παρακολουθήσει κάποιος. Δεν είναι της παρούσης να το αναλύσω. 7. Κάρτα δικτύου ας θέλει το reverse connection, για να επιτύχεις μια σύνδεση χρειάζεσαι όπως προέιπαν τα παιδία φυσική επαφή με το μέσο με το οποιο προσπαθείς να πετύχεις τη σύνδεση. Υπάρχει αυτή η επαφή; Δεν μπορώ να αποκλείσω να έχει φτάσει κάποιος στο χώρο μου, χρειάζομαι όλα τα πιθανά σενάρια. 8. Όταν ξεκίνησα να ψάξω, ναι δεν ήμουν καλά καλά σίγουρη τί είναι router. Σιγά σιγά μαθαίνω. Μην απορείς λοιπόν για τίποτα. Και πάντα έχω την απορία αν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι σε κοντινή απόσταση ασύρματο και να μη βλέπω εγώ τίποτα. Παράθεση: - Ξέρει κάποιος για reverse connection? Θέλει μόνο κάρτα δικτύου. http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_connection Παράθεση: For example, a Trojan horse running on a computer behind a firewall that blocks incoming connections can easily open an outbound connection to a remote host on the Internet. Αν έχεις ισχυρό firewall που απαγορεύει τις εισερχόμενες επίθεσης,κάποιο trojan που είναι μέσα στο σύστημα σου μπορεί να επιχείρηση εξερχόμενη επίθεση (σαν να μπει ο κλέφτης στο σπίτι σου και να άνοιξη την πόρτα για να μπουν και η υπόλοιπη) Αυτά βρήκα κι εγώ, κάτι περισσότερό; Τί χρειάζεται να δείξω από τον υπολογιστή; Δεν συμβαίνει μόνο σ' εμένα. Έχουν διαλύσει 3 φορές το laptop του αδερφού μου. Σήμερα ήταν η πιο πρόσφατη. Το προϊόν είναι καινούριο από multirama. Αυτή τη φορά δεν είχε κλείσει μήνα. Δεν έχει σύνδεση στο ιντερνετ, ωστόσο μπήκαν χαλαρά. Τελευταία φορά που το πήγε δεν αναφέρθηκε πρόβλημα στο hardware και δεν εντοπίσανε ιό. Έχουμε λοιπόν πρόβλημα με δύο υπολογιστές.Τα στοιχεία που έχω παραθέσει είναι μόνο από τον δικό μου υπολογιστή. Τα παιδιά έχουν χάσει τελείως το μέτρο, μέχρι που προκαλούν γελώντας όταν παθαίνουμε ζημιά ή βγαίνουν προκλητικά στην αυλή κ.τ.λ. Έχουμε ακούσει μέχρι και σχετικές ομιλίες. Δεν είναι ιδέα μου λοιπόν. Έχουν γίνει ήδη κινήσεις με την αστυνομία αλλά δεν ξέρω πώς θα καταλήξει όλο αυτό. Προφανώς έχουν πλάτες για να προκαλούν με αυτό τον τρόπο. Περιμένω νέο κύμα ειρωνικών σχολίων με τα οποία δεν θα ασχοληθώ. Μπορεί κάποιος να προσφέρει κάτι χρήσιμο; Δεν εμπιστεύομαι τεχνικό. Στη multirama είπαν ότι και καλά εκείνος είχε χαλάσει τα προγράμματα. Ξέρω ότι δεν είναι έτσι.
tsakonas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ποιο spoiler? της υπογραφής μου? Ναι δικό μου είναι! ---------- Προσθήκη στις 15:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:09 ---------- 3. Δε γίνεται αυτό, grapsto se video or it never happened. 5.Ούτε αυτό γίνεται, πρέπει κάποιος να καθίσει μπροστά στον υπολογιστή σου, υποτιμάς την νοημοσύνη σου/μας και είναι κρίμα. Τα υπόλοιπα είναι ένας φαύλος κύκλος
Ypnovatis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 4.Τελευταίο και καλύτερο και γι αυτό πρέπει να πειστείς,έχει τουλάχιστον 4-5 εκδόσεις λειτουργικών η ms οι οποίες δε χρησιμοποιούν το iexplore.exe για να συνδεθούν στο νετ, απλά συνδέονται μέσω ethernet. Τί εννοείς; Εννοώ μην το σκέφτεσαι καν όπως είπαν και τα παιδιά όλες οι εφαρμογές προσπαθουν να μπουν στο νετ ενώ παλιά στο τέξας (win 95) ανοίγαν τον Internet Explorer. 7. Κάρτα δικτύου ας θέλει το reverse connection, για να επιτύχεις μια σύνδεση χρειάζεσαι όπως προέιπαν τα παιδία φυσική επαφή με το μέσο με το οποιο προσπαθείς να πετύχεις τη σύνδεση. Υπάρχει αυτή η επαφή; Δεν μπορώ να αποκλείσω να έχει φτάσει κάποιος στο χώρο μου, χρειάζομαι όλα τα πιθανά σενάρια. Αυτό είναι μια σοβαρότατη κατηγορία και δεν πρέπει να απευθύνεσαι σ εμάς αλλά στην αστυνομία. 8. Όταν ξεκίνησα να ψάξω, ναι δεν ήμουν καλά καλά σίγουρη τί είναι router. Σιγά σιγά μαθαίνω. Μην απορείς λοιπόν για τίποτα. Και πάντα έχω την απορία αν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι σε κοντινή απόσταση ασύρματο και να μη βλέπω εγώ τίποτα. Δέ γίνεται. Δεν έχει μέσο να "μιλήσει" με τον υπολογιστή σου. Σαν να φωνάζεις σε έναν κουφό ή σαν να λες σε έναν τυφλό "κοίτα" Πολύ φοβάμαι ότι έχεις πέσει θύμα διάρρηξης. Και αυτό αν δεχτώ ότι δεν πάσχεις από μανία καταδιώξεως και δεν ειρωνέυομαι.
TheELF Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 http://www.tallemu.com/webhelp3/FWLog.html Στης φωτογραφίες που ανέβασες φαίνεται ότι έχεις το online-armor πάνε στην διεύθυνση που σου δίνω για να μάθεις πώς να βλέπεις το log του προγράμματος,μια λεπτομερή καταγραφή με άλλα λόγια του πιες συνδέσεις γίνανε στον η/υ σου όσο έτρεχε αυτό το πρόγραμμα, άσχετα με το πόσους ιούς μπορεί να έχεις στο σύστημα σου και σε όσους και να προσπαθούν να στείλουν πληροφορίες,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΙΣΕΡΧΌΜΕΝΗ ΣΎΝΔΕΣΉ τότε κανείς δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Εκτός και αν πιστεύεις ότι κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου ανά διαστήματα και χειρίζεται τον η/υ σου χωρίς την γνώση σου, αλλά και αυτό μπορείς να το δεις στα log,και του online armor, αλλά και τον windows. Αυτό με το ποντίκι το απάντησα και πριν, δοκίμασες καινούργιο ποντίκι;
Lia.S Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 1. Tsakonas, το spoiler δεν ήταν δικό σού; 2. Έχω πει ότι είναι σταθερός υπολογιστής. Επικοινωνώ από Internet cafe. 3. Το ποντίκι μου δεν είναι ασύρματο. Δεν υπάρχουν συσκευές στο χώρο που να μπορούν να επηρεάσουν το ποντίκι. Η κίνηση που έκανε δεν δικαιολογείται με κανέναν τρόπο. Υπάρχουν προγραμματάκια που το κάνουν να μη έχει φυσιολογική συμπεριφορά, όπως διάφορα virus, κανένα όμως δεν το κάνει να σέρνεται βολίδα από το ένα τοίχομα στο άλλο και να συννεχίζει σαν να το σέρνει κάποιος. 4.Τελευταίο και καλύτερο και γι αυτό πρέπει να πειστείς,έχει τουλάχιστον 4-5 εκδόσεις λειτουργικών η ms οι οποίες δε χρησιμοποιούν το iexplore.exe για να συνδεθούν στο νετ, απλά συνδέονται μέσω ethernet. Τί εννοείς; 5. Σαφώς και έχω ιό, το θέμα είναι ότι κάποιος τον εκμεταλεύεται για να μπει. Όσα αντιβάιρους έχω εγκαταστήσει δεν βρίσκουν κάτι, Δεν μπορώ να τα αναβαθμίσω αφού δεν συνδέομαι στο ιντερνετ, επομένως, αν κατεβάζουν κάθε φορά ότι τελευταίο, δεν γίνεται τίποτα. 6. Το θέμα δεν είναι οι φωτογραφίες της θείας Μαριγούλας αλλά η προσωπική ζωή του καθενός μας και, ναι υπάρχουν λόγοι να με παρακολουθήσει κάποιος. Δεν είναι της παρούσης να το αναλύσω. 7. Κάρτα δικτύου ας θέλει το reverse connection, για να επιτύχεις μια σύνδεση χρειάζεσαι όπως προέιπαν τα παιδία φυσική επαφή με το μέσο με το οποιο προσπαθείς να πετύχεις τη σύνδεση. Υπάρχει αυτή η επαφή; Δεν μπορώ να αποκλείσω να έχει φτάσει κάποιος στο χώρο μου, χρειάζομαι όλα τα πιθανά σενάρια. 8. Όταν ξεκίνησα να ψάξω, ναι δεν ήμουν καλά καλά σίγουρη τί είναι router. Σιγά σιγά μαθαίνω. Μην απορείς λοιπόν για τίποτα. Και πάντα έχω την απορία αν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι σε κοντινή απόσταση ασύρματο και να μη βλέπω εγώ τίποτα. Παράθεση: - Ξέρει κάποιος για reverse connection? Θέλει μόνο κάρτα δικτύου. http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_connection Παράθεση: For example, a Trojan horse running on a computer behind a firewall that blocks incoming connections can easily open an outbound connection to a remote host on the Internet. Αν έχεις ισχυρό firewall που απαγορεύει τις εισερχόμενες επίθεσης,κάποιο trojan που είναι μέσα στο σύστημα σου μπορεί να επιχείρηση εξερχόμενη επίθεση (σαν να μπει ο κλέφτης στο σπίτι σου και να άνοιξη την πόρτα για να μπουν και η υπόλοιπη) Αυτά βρήκα κι εγώ, κάτι περισσότερό; Τί χρειάζεται να δείξω από τον υπολογιστή; Δεν συμβαίνει μόνο σ' εμένα. Έχουν διαλύσει 3 φορές το laptop του αδερφού μου. Σήμερα ήταν η πιο πρόσφατη. Το προϊόν είναι καινούριο από multirama. Αυτή τη φορά δεν είχε κλείσει μήνα. Δεν έχει σύνδεση στο ιντερνετ, ωστόσο μπήκαν χαλαρά. Τελευταία φορά που το πήγε δεν αναφέρθηκε πρόβλημα στο hardware και δεν εντοπίσανε ιό. Έχουμε λοιπόν πρόβλημα με δύο υπολογιστές.Τα στοιχεία που έχω παραθέσει είναι μόνο από τον δικό μου υπολογιστή. Τα παιδιά έχουν χάσει τελείως το μέτρο, μέχρι που προκαλούν γελώντας όταν παθαίνουμε ζημιά ή βγαίνουν προκλητικά στην αυλή κ.τ.λ. Έχουμε ακούσει μέχρι και σχετικές ομιλίες. Δεν είναι ιδέα μου λοιπόν. Έχουν γίνει ήδη κινήσεις με την αστυνομία αλλά δεν ξέρω πώς θα καταλήξει όλο αυτό. Προφανώς έχουν πλάτες για να προκαλούν με αυτό τον τρόπο. Περιμένω νέο κύμα ειρωνικών σχολίων με τα οποία δεν θα ασχοληθώ. Μπορεί κάποιος να προσφέρει κάτι χρήσιμο; Δεν εμπιστεύομαι τεχνικό. Στη multirama είπαν ότι και καλά εκείνος είχε χαλάσει τα προγράμματα. Ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Δεν με ενδιαφέρει να δω άλλη μια απάντηση που να μου λέει ότι δεν γίνεται. Αν έχετε προσέξει αυτά που λέω, θα καταλαβαίνεται ότι είναι περιττή η όποια προσπάθεια τέτοιου τύπου. Κάπως γίνεται! Έχει κάποιος τις γνώσεις και τη διάθεση να με βοηθήσει; Ευχαριστώ.
tsakonas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Αφού εσύ δεν προσεχεις τι σου λένε οι άλλοι, μη περιμένεις κάτι διαφορετικό.
Lia.S Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 3. Δε γίνεται αυτό, grapsto se video or it never happened. Αφού εσύ δεν προσεχεις τι σου λένε οι άλλοι, μη περιμένεις κάτι διαφορετικό. Ξέχασα να αναφέρω ότι τα προβλήματα δεν γίνονται μόνο με ένα συγκεκριμένο ποντίκι. Κρίμα κι εγώ, να μην προλάβω να το πάρω video το ποντίκι που έκανε τα ακροβατικά του στην οθόνη, να μην έχω εκείνη την ώρα τρόπο να ηχογραφήσω τις συνομιλίες τους! Τώρα δεν έχω αποδείξεις για να σε πείσω, άρα δε συνέβη ποτέ... Δεν πας να παίξεις κάπου αλλού; Όσο για' μένα, μακάρι όλο αυτό να ήτανε παιχνίδι. Κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.