antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ναι, αυτό που λες είναι. Υποθέτω πως τώρα συνδέεσαι στο internet από κάποιο άλλο pc ε;
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 - Έχω antivirus (έχω εγκαταστήσει διαφορετικά και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ιός). Το ότι έχεις antivirus στα windows δεν σημαίνει οτι δεν εχεις ιό. Κατέβασε αυτό http://dl1.pro.antivir.de/package/rescue_system/common/en/rescue_system γράψε το σε cd και κανε boot από αυτό το cd για πλήρη καθαρισμό. - Πιστεύω ότι κάποιος μου πειράζει τον υπολογιστή και ότι έχουν αποκτήσει μέχρι και δικαιώματα administrator. Γενικά πειράζουν τις ρυθμίσεις, καταργούν ή φθείρουν σταδιακά τα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή. Πρέπει να έχεις υπόψιν ότι κάποια από αυτά τα προγράμματα βελτιώσεις έχουν κόντρα μεταξύ τους και είναι κακό να έχεις ακόμα και ένα, αφού μπορεί να κάνουν και μεγάλη ζημιά,η αλλαγές στης ρυθμίσεις μπορεί να προέρχονται από αυτά. - Κατά καιρούς κουνάνε το ποντίκι. Μιλάμε να φεύγει το ποντίκι από τη μια πλευρά της οθόνης, να σταματάει στην άλλη και να συννεχίζει να κινείται, ενώ το χέρι μου είναι σταθερό. Τι ακριβός ποντίκι έχεις; αυτό ακριβός που περιγράφεις μου το έκαμνε εμένα σε ένα παλιό ποντίκι με μπάλα που είχα παλιά,κάθε φορά που αυτό γέμιζε "τσόχα", το καθάριζα και έφτιαχνε πάλι για κάποιο διάστημα. - Επίσης απενεργοποιούν θύρες, όπως του ποντικιού ή του πληκτρολογίου. Όταν άνοιγε ο υπολογιστής δεν είχα πληκτρολόγιο, όταν έβαζα τον κωδικό είχα, όταν έμπαινα στα Windows΄πάλι δεν είχα (το πληκτρολόγιο καινούριο και πριν 2 μέρες λειτουργούσε). Όταν τελικά χρησιμοποίησα πληκτρολόγιο που δεν έχει θύρα USB, λειτουργούσε κανονικά. Ίσως αυτό να μη μπορούν να το πειράξουν.Από που κατάλαβες ότι μια δουλεύει και μια όχι, άσε που το USB δεν έχει και ιδιαίτερα καλή υποστήριξη μέσα από DOS, όταν δεν είναι στα windows δηλαδή. - Η απομακρυσμένη σύνδεση έχει δραστηριότητα. Όταν προσπάθησα στο παρελθόν να την απενεργοποιήσω από τον πίνακα ελέγχου δεν άνοιγε ο υπολογιστής. Αναγκάστηκα να κάνω επανεγκατάσταση. Γενικά διάφορα προγράμματα προσπαθούν να κάνουν εργασία με RPC Iscvhost.exe-irpcss! Πολλά προγράμματα επικοινωνούν μεταξύ τους για οποιονδήποτε λόγο,και το κάνουν μέσα από αυτές της λειτουργίες,αν ένα πρόγραμμα θέλει ας πούμε να δείξει κάτι στην οθόνη δεν χρειάζεται να περιέχει τον ανάλογο κώδικα, αλλά μπορεί να καλέσει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να το κάνει.Για αυτό δεν φόρτωσαν και τα windows όταν το έσβησες. - Τι είναι το πρόγραμμα πελάτης DHCP, DNS και Πελάτης σε απομακρυσμένους διακομιστές πρωτόκολλο SMB? Τέλος το NAStatus UI έχει τρέξει πολλές φορές. Επειδή έχουμε πιάσει το 2010 τα λειτουργικά που βγαίνουν σήμερα είναι βασισμένα πάνω στην ηδέα του Internet το καθαρό λειτουργικό δηλαδή έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις και λειτουργίες σχετικά με το Internet και γενικά τα δίκτυα, επειδή το 99,9% τον ανθρώπων θέλουν να έχουν internet,και η υπόλοιποι είναι ετεριες που χρειάζονται να έχουν δίκτυο LAN. - Γενικά, σε πολλές σημαντικές ρυθμίσεις ασφάλειας, δεν έχω πρόσβαση ενώ ο λογαριασμός μου είναι administrator και τα δικαιώματα είναι όλα τσεκαρισμένα με ν. Όπως για παράδειγμα στα συμβάντα διαχείρισης. Δεν έχω πειράξει κάτι που να δικαιολογεί αυτό τον αποκλεισμό. Δυστυχώς από τα vista και μετά ο χειριστής όσο administrator και να είναι δεν έχει πλήρες δικαιώματα, ενδέχεται να μεγιστοποιείτε το πρόβλημα από τα προγράμματα βελτίωσης που έχεις. - Επίσης, όταν είχα XP, έλεγε στο κλείσιμο ότι κλείνει τις συνδέσεις δικτύου. Δεν γνωρίζω αν είναι φυσιολογικό αυτό. Τέλος, το WMI provider host είναι φυσικό να κάνει χρήση μητρικής CPU; http://support.microsoft.com/kb/935553 - Είναι φυσιολογικό το τοίχος προστασίας να μπλόκαρε την εντολή/αρχείο ping? Πώς κινήθηκε η εντολή από μόνη της; Έτρεξε και σκριπτάκι java που το μπλόκαρε το τείχος. Είμαι σίγουρος ότι έβαλες το firewall στην μέγιστη ασφάλεια,με αποτέλεσμα να σου πετάγεται με ψύλλου πήδημα, έχουμε πει ότι τα windows βασίζονται πάρα πολύ στο internet οπότε αυτό είναι πρόβλημα, άλλο τόσο όταν δεν ξέρεις τη μπορεί να είναι κακόβουλο και τη όχι. - Επίσης τι παίζει με τον προσαρμογέα Δικτύου NVIDIA? Τι δουλειά ακριβώς κάνει στον υπολογιστή. Μπορεί κάποιος να συνδεθεί με το δικό του router? Διάβασα στη βοήθεια των Vista ότι με προσαρμογέα δικτύου μπορείς να συνδέσεις έναν υπολογιστή με έναν άλλο και να φτιάξεις τοπικό δίκτυο. Έχω λόγους να πιστεύω ότι συνδέεται γείτονας. Ο προσαρμογέας Δικτύου NVIDIA είναι η κάρτα δικτύου σου,ΝΑΙ μπορεί κάποιος να μπει, αλλά πρέπει να είναι μπροστά σου(στον η/υ) και να συνδέσει κάποιο καλώδιο .Αν δεν μπαίνει ο γείτονας σπίτι σου δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Και κάποιες άλλες απορίες. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου πει τα παρακάτω;1.Τί είναι loopback? 2.Το τείχος έδειχνε ότι ένα πρόγραμμα προσπαθούσε με DNS/RPC Client Service να αποκτήσει πρόσβαση στο internet μέσω recursive network connections με το αρχείο svchost.exe. Τί σημαίνει όλο αυτό; 3.Τί είναι το πρωτόκολλο Internet Έκδοση 6 (TCP/IPV6 και 4)? 4.Τι μπορεί να κάνει ο προσαρμογέας Δικτύου NVIDIA? 5.Τί παίζει με το Microsoft Web client? Γιατί κινείται συνέχεια όπως μου δείχνει το τείχος? Όλα τα παραπάνω είναι τρόποι επικοινωνίας τον προγραμμάτων η μεταξύ τους η και με το δίκτυο,για τους λόγους που έχουμε πει.
gt_wow Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 α) To rpc δουλεύει πάντα στα Windows γιατί όλες οι υπηρεσίες τους εκτελούνται σαν remote calls ακόμα και από τον ίδιο τον υπολογιστή. αν το κλείσεις ο υπολογιστής απλά δεν δουλεύει γιατί καμία του υπηρεσία δεν έχει προσβαση στο RPC β) το mouse αν είναι Optical μπορεί ανάλογα με την επιφάνεια, σκόνη, τρίχες να πάρει κατεύθυνση μέχρι να σταματήσει. Το έχω πάθει πάμπολες φορές σε διαφορετικά συστήματα γ) αν δεν είσαι συνδεδεμένος σε δίκτυο με κανένα τρόπο, δεν έχεις κανένα φόβο στο συστημα σου. Aσφάλεια C2 για μη συνδεδεμένους υπολογιστές από την έκδοση win2000 d) o router είναι συσκευή εξωτερική , αν δεν τη βλέπεις δεν την έχεις e) τα συστήματα μας σήμερα έρχονται με ένα σωρό δυνατότητες: ενσωματωμένες κάρτες δικτύου, controllers κλπ κλπ Μπορεις να τα απενεργοποιήσεις τόσο από το BIOS οπότε το λειτουργικό δεν θα το βλέπει καθόλου όσο και από το ίδιο το λειτουργικό οπότε θα αγνοεί την συσκευή. Το γεγονός ότι σου εγκατέστησε ένα σωρό πρωτόκολλα και "εικονικές" συσκευές μπορείς να το δώσεις σαν παράπονο στην Microsoft. Απλά η microsoft εγκαθιστά τα πάντα έτσι ώστε όταν σε 5-10-15 χρόνια γίνουν πραγματικότητα να είσαι έτοιμος, και μια και είσαι ασχετούλης θα τις έτρωγες πολύ χρόνο μεχρι να καταλάβεις πως να τα ενεργοποιήσεις/εγκαταστήσεις από το 0 f) πολλές εφαρμογές εγκαθιστούν τοπικούς servers για να κάνουν την δουλειά τους. Το comodo είναι μία από αυτές. Ακόμα και αν δεν είχες κάρτα δικτύου θα μπορούσες να συνδεθείς τοπικά με ένα loopback adapter (εικονική κάρτα δικτυου για να εξυπηρετεί ανάγκες διασύνδεσης που χρειάζονται πολλά υποσυστήματα) g) το ping που αναρωτιέσαι είναι για την ακρίβεια τα πακέτα ελέγχου σύνδεσης του πρωτοκόλλου IP (και όχι της κάρτας δικτύου) Τα windows στέλνουν αραιά και που πακέτα στο δίκτυο (πραγματικό ή εικονικό) για να ενημερώνουν για την παρουσία του υπολογιστή στο δίκτυο ή να ενημερώνονται για άλλες υπηρεσίες στο δίκτυο (εικονικό ή πραγματικό) h) αν δεν έχεις καλώδιο που φεύγει από τον υπολογιστή σου δεν έχεις σύνδεση ενσύρματη. Άρα μένει να δεις αν έχεις ασύρματη σύνδεση. Αν ο υπολογιστής είναι desktop είναι λίγο σπάνιο να έχεις ασύρματη κάρτα ενσωματωμένη άρα θα πρέπει να έχεις αγοράσεις και τοποθετήσεις εσύ μία. Αν δεν το έχεις κάνει τοτε δεν έχεις καθόλου σύνδεση. Δες αν έχεις ενσωματωμένο bluetooth (συσκευή όχι υπηρεσία, αυτή συνήθως είναι εγκατεστημένη) Βασικά μπορείς να γυρίσεις στα XP οπότε θα σου φύγει και το αγχος για τα περισσότερα από αυτά Τώρα με λίγο πιο εύθυμη διάθεση μπορείς να διαβάσεις τα παρακάτω: Αν δεν έχεις σύνδεση και είσαι πεπεισμένος ότι ο γείτονας σου κάνει πλάκα και μετά από 2-3 επανεγκαταστάσεις συνεχίζει και μπαίνει στο συστημά σου για πλάκα τότε υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις: - έχει πρόσβαση σε μεταφυσικές οντότητες τις οποίες μπορεί και ελέγχει και ταυτόχρονα αυτές οι οντότητες μπορούν και αλληλεπιδρούν με το πραγματικό (για εμάς όχι για αυτές ) περιβάλλον - έχει πρόσβαση σε συστήματα του πενταγώνου της αμερικής και μπορεί με τις φθηνές συσκευές των 300000 δολαρίων να παρεμβάλει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ισχυρά ώστε να δίνει εντολές από το πληκτρολόγιο σου. Δεν ξερω ακόμα τεχνικά πως θα το κάνει και δεν θα βλέπεις εσύ αυτή την αλλληλεπίδραση - έχεις διπλή προσωπικότητα πολύ πιο ενημερωμένη από εσένα και δεν θυμάσαι τίποτα από αυτά που κάνει ο άλλος σου εαυτός (ούτε αυτός θυμάται τι κάνεις εσυ προφανώς) τα σχόλια αυτά τα κάνω γιατί έχω την εντύπωση ότι κάνεις πλάκα :Ρ , αν όχι τότε άστα να πάνε .... ΥΓ. Να αντιστρέψω λίγο την ερώτηση bot-to-bot, τι είναι αλήθεια αυτό; που το άκουσες; αυτός που στο είπε έχει καμία επαφή και αν ναι γιατί δεν του είπες να στο εξηγήσει;
Lia.S Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Τί λες για reverse connection? Θέλει μόνο κάρτα δικτύου. Τα παρακάτω συμβάντα από πίνακα ελέγχου, ειδικά το δεύτερο σας λένε τίποτα? 1 system,workgroup, 0*3e7, process 0*26c, services.exe, advapi, negotiate, 2 null sid, 0x0, type 3, anonymous logon, NT Authority, 0x60920, GUID (00000000-0000-0000-0000-000000000000), 0x0, NTLMssp, NTLM. 3 Επίσης, λειτουργούσε η υπηρεσία της τηλεφωνίας. Φαινόταν στη διαχείριση εργασιών. 4 Εχθές μπήκα στον υπολογιστή και δεν μπορούσα να βρω στον πίνακα ελέγχου τα προγράμματα! Έχει αλλάξει η θέση που τα αναζητεί ο πίνακας και βλέπει 2 που είχα εγκαταστήσει αργότερα. Πώς άλλαξε μόνη της? Μήπως το έκανε κι αυτό ένα WORM? Τα προγράμματα τα βρήκα σε άλλο φάκελο.
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Επειδή δεν παίζει να σε πείσουμε, μπες στο BIOS και κάνε disable την κάρτα δικτύου να τελειώνεις. Αν εξακολουθείς και μετά απ αυτό να πιστεύεις ότι κάποιος σου πειράζει remotely οτιδήποτε στο pc σου, δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει κανείς μας. Δείξε κατανόηση και πες μου πως να εντοπίσω την κάρτα δικτύου στο BIOS. Ναι, αυτό που λες είναι. Υποθέτω πως τώρα συνδέεσαι στο internet από κάποιο άλλο pc ε; Πώς πήγε αυτό το σχέδιο;
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Τί λες για reverse connection? Θέλει μόνο κάρτα δικτύου. Τα παρακάτω συμβάντα από πίνακα ελέγχου, ειδικά το δεύτερο σας λένε τίποτα? 1 system,workgroup, 0*3e7, process 0*26c, services.exe, advapi, negotiate, 2 null sid, 0x0, type 3, anonymous logon, NT Authority, 0x60920, GUID (00000000-0000-0000-0000-000000000000), 0x0, NTLMssp, NTLM. 3 Επίσης, λειτουργούσε η υπηρεσία της τηλεφωνίας. Φαινόταν στη διαχείριση εργασιών. 4 Εχθές μπήκα στον υπολογιστή και δεν μπορούσα να βρω στον πίνακα ελέγχου τα προγράμματα! Έχει αλλάξει η θέση που τα αναζητεί ο πίνακας και βλέπει 2 που είχα εγκαταστήσει αργότερα. Πώς άλλαξε μόνη της? Μήπως το έκανε κι αυτό ένα WORM? Τα προγράμματα τα βρήκα σε άλλο φάκελο. Λοιπόν αυτός είναι ο πίνακας ελέγχου, θέλεις να μας πεις λίγο ,μιας και τα βλέπεις όλα εδώ μέσα,το 1. και 2. που σου τα έβγαλε εδώ μέσα για το 4. πια προγράμματα δεν έβλεπε εδώ και που τα βρήκες αλλού; 3, Επειδή ο η/υ έχει και καρτουλα modem σου πέρασε και driver για αυτό,και επειδή βασίζεται στην τεχνολογία της τηλεφωνίας λέγετε και έτσι.
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 μαλλον ξαναπαμε στις 2 βασικες αρχικες ερωτησεις?ο υπολογιστης σου εχει ασυρματη καρτα δικτυου η εχει καλωδιο πανω στην καρτα δικτυου? β.ξεκιναει το pc πατας del για να μπεις bios και μετα intergrated peripherals και κλεινεις οτι γραφει λαν .αν μετα απο αυτα πιστευεις οτι καποιος μπαινει στο pc σου τοτε να το γυρισω το θεμα στο Mpla mpla.
Lia.S Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Πώς πήγε αυτό το σχέδιο; Σου είχα ζητήσει πώς το απεργοποιώ από το bios. Το On chip Lan το είχα απενεργοποιήσει από το bios, αλλά το πρόβλημα συννεχίστηκε. Μήπως πρέπει να κάνω και κάτι περισσότερο?
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ποιο πρόβλημα? το ότι το pc προσπαθεί να βγει στο internet αλλα δεν έχει μέσο? Αυτό είναι το πρόβλημα?
Lia.S Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Λοιπόν αυτός είναι ο πίνακας ελέγχου, θέλεις να μας πεις λίγο ,μιας και τα βλέπεις όλα εδώ μέσα,το 1. και 2. που σου τα έβγαλε εδώ μέσα για το 4. πια προγράμματα δεν έβλεπε εδώ και που τα βρήκες αλλού; 3, Επειδή ο η/υ έχει και καρτουλα modem σου πέρασε και driver για αυτό,και επειδή βασίζεται στην τεχνολογία της τηλεφωνίας λέγετε και έτσι. - Το 1 και 2 τα έβγαλε από το στοιχείο Πίνακας Ελέγχου, Σύστημα και συντήρηση, Εργαλεία διαχείρισης και Πρόγραμμα προβολής συμβάντων. Τί δείχνουν ακριβώς δείχνουν αυτά τα συμβάντα; - Τώρα μου λες ότι έχει και κάρτα για modem και γι' αυτό το έλεγε τηλεφωνία. Και η διαχείριση εργασιών μου έδειχνε ότι λειτουργεί η υπηρεσία. Η κάρτα για modem είναι στον βασικο εξοπλισμό του υπολογιστή που είχα ζητήσει κατά την αγορά ή είναι πρόσθετο; - Από πίνακα ελέγχου/Κατάργηση προγραμμάτων, δεν εμφανίζονταν πλέον τα προγράμματα που έβλεπα λίγες μέρες πριν. Δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιο φάκελο τα βρήκα. Πρέπει να είχαν παραμείνει στον ίδιο φάκελο αλλά το θέμα είναι ότι είχε αλλάξει η θέση αναζήτησης των προγραμμάτων από Programfiles στον C και άνοιγε 2 προγράμματα που ήταν, νομίζω σε φάκελο χρήστη. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλες λεπτομέρειες. Πάντως δεν έκανα εγώ την αλλαγή. ---------- Προσθήκη στις 17:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ---------- Ποιο πρόβλημα? το ότι το pc προσπαθεί να βγει στο internet αλλα δεν έχει μέσο? Αυτό είναι το πρόβλημα? Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το θέμα είναι γιατί διάλεξε τη συγκεκριμένη διαδρομή. Παλαιότερα ένα πρόγραμμα θα άνοιγε απευθείας τον IExplorer και θα ενημέρωνε ότι δεν υπάρχει σύνδεση. ---------- Προσθήκη στις 17:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ---------- μαλλον ξαναπαμε στις 2 βασικες αρχικες ερωτησεις?ο υπολογιστης σου εχει ασυρματη καρτα δικτυου η εχει καλωδιο πανω στην καρτα δικτυου?β.ξεκιναει το pc πατας del για να μπεις bios και μετα intergrated peripherals και κλεινεις οτι γραφει λαν .αν μετα απο αυτα πιστευεις οτι καποιος μπαινει στο pc σου τοτε να το γυρισω το θεμα στο Mpla mpla. Δεν υπάρχει καλώδιο πάνω στην κάρτα δικτύου. Δεν μπορώ να εντοπίσω αν υπάρχει ασύρματη κάρτα. Που μπορώ να το δώ? Δεν είχα ασχοληθεί με δίκτυα παλιότερα αφού δεν με ενδιέφερε να συνδεθώ στο internet και είναι δύσκολο να δω το οτιδήποτε. Ξέρω απλά οτι συμβαίνει και ψάχνω το πώς. Ευχαριστώ για τις οδηγίες που παραθέτεις μετά. ---------- Προσθήκη στις 17:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:37 ---------- Δεν το έχω κάνει ακόμα και δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα. Τέλος πάντων... Θα παρακαλέσω όποιον θέλει να ειρωνευτεί, να το κάνει με κάποιο άλλο topic, όσο κι αν το παρόν είναι άκρως διασκεδαστικό για κάποιους. Αν μη τι άλλο, εκτιμήστε ότι προσπαθώ.
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 [...]Αν μη τι άλλο, εκτιμήστε ότι προσπαθώ. Σοβαρά τώρα, τι προσπαθείς δεν το έχω καταλάβει. Παραθέτεις εξειδικευμένη ορολογία/«στοιχεία» θεωρώντας ότι μέσω αυτών είναι φανερό πως κάτι δεν πάει καλά με το pc σου και κάποιος "hacker" σ έχει βάλει στο μάτι και απ την άλλη μας λες ότι δεν ξέρεις και πολλά, πράγμα που δεν είναι επιλήψιμο, αλλά τουλάχιστον θα πρεπε να λαμβάνεις υπόψη κάποιους που ξέρουν λίγα περισσότερα. Είναι φανερό πως δε θα σταματήσεις μέχρι κάποιος απ τα υπόλοιπα μέλη του forum (εκτός αυτών που ήδη σχολίασαν) συμφωνήσει πως όντως σε χάκεψαν. Ειλικρινά, πλέον πιστεύω πως είτε το διασκεδάζεις είτε κάτι άλλο... Τέλος πάντων, καλή συνέχεια από μένα και καλά ξεμπερδέματα, ό,τι είδους και να ναι αυτά.
Lia.S Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Σοβαρά τώρα, τι προσπαθείς δεν το έχω καταλάβει. Παραθέτεις εξειδικευμένη ορολογία/«στοιχεία» θεωρώντας ότι μέσω αυτών είναι φανερό πως κάτι δεν πάει καλά με το pc σου και κάποιος "hacker" σ έχει βάλει στο μάτι και απ την άλλη μας λες ότι δεν ξέρεις και πολλά, πράγμα που δεν είναι επιλήψιμο, αλλά τουλάχιστον θα πρεπε να λαμβάνεις υπόψη κάποιους που ξέρουν λίγα περισσότερα. Είναι φανερό πως δε θα σταματήσεις μέχρι κάποιος απ τα υπόλοιπα μέλη του forum (εκτός αυτών που ήδη σχολίασαν) συμφωνήσει πως όντως σε χάκεψαν. Ειλικρινά, πλέον πιστεύω πως είτε το διασκεδάζεις είτε κάτι άλλο... Τέλος πάντων, καλή συνέχεια από μένα και καλά ξεμπερδέματα, ό,τι είδους και να ναι αυτά. Δεν νομίζω να έχω δείξει ότι δεν παίρνω στα σοβαρά όσα μου λέτε. Το αντίθετο. Όταν αναφέρω συμβάντα, τότε δεν μιλάμε απλά για παράθεση εξειδικευμένης ορολογίας. Ζητώ κάποιον να μου εξηγήσει αυτό που βλέπω. Το να με πείσεις οτι δεν είναι στον υπολογιστή, ναι αυτό δεν είναι εφικτό. Καλή συνέχεια και σε' σένα, σε ότι κι αν ψάχνει ο καθένας μας...
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Απο το wikipedia σχετικά με το πρόβλημά σου 1 system,workgroup, 0*3e7, process 0*26c, services.exe, advapi, negotiate http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_API Advanced ServicesProvide access to functionality that is an addition on the kernel. Included are things like the Windows registry, shutdown/restart the system (or abort), start/stop/create a Windows service, manage user accounts. These functions reside in advapi32.dll on 32-bit Windows. Όπου βλέπεις ADVAPI είναι εργασία τον windows εν τάξη ενδέχεται να είναι και ιός (πολλοί ιοί κρύβονται σαν υπηρεσία τον windows) αλλά αν το πάρεις έτσι ότι και να δεις μπορεί να είναι ιός. 2 null sid, 0x0, type 3, anonymous logon, NT Authority, 0x60920, GUID (00000000-0000-0000-0000-000000000000), 0x0, NTLMssp, NTLM. http://alt.pluralsight.com/wiki/default.aspx/Keith.GuideBook/WhatIsANullSession.html http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc778824(WS.10).aspx Και αυτό γενικός τρόπος επικοινωνίας τον προγραμμάτων μεταξύ τους.
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Το να με πείσεις οτι δεν είναι στον υπολογιστή, ναι αυτό δεν είναι εφικτό. Α νά γεια σου
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω να έχω δείξει ότι δεν παίρνω στα σοβαρά όσα μου λέτε. Το αντίθετο. Όταν αναφέρω συμβάντα, τότε δεν μιλάμε απλά για παράθεση εξειδικευμένης ορολογίας. Ζητώ κάποιον να μου εξηγήσει αυτό που βλέπω. Το να με πείσεις οτι δεν είναι στον υπολογιστή, ναι αυτό δεν είναι εφικτό. Καλή συνέχεια και σε' σένα, σε ότι κι αν ψάχνει ο καθένας μας... Ζητώ κάποιον να μου εξηγήσει αυτό που βλέπω. Δεν πρόκειται να βρεθεί κάποιος που να μπορεί να σου εξηγήσει πλήρως την λειτουργεια τον windows , ούτε καν ο Bill gates δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.