Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ασφαλείας στο PC μου!

Lia.S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λέγεται υπογραφή (a.k.a signature) και μερικοί χρήστες έχουν μία. Αυτό που κάνει είναι να "κάθεται" κάτω απ' το κάθε μήνυμα του χρήστη. Είναι τελείως άσχετο και τώρα που το σκέφτομαι δε ξέρω γιατί πίστευες ότι έχει κάποια σχέση με εσένα :lol:

Γιατί πάσχει από μανία καταδίωξης.;)

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λέγεται υπογραφή (a.k.a signature) και μερικοί χρήστες έχουν μία. Αυτό που κάνει είναι να "κάθεται" κάτω απ' το κάθε μήνυμα του χρήστη. Είναι τελείως άσχετο και τώρα που το σκέφτομαι δε ξέρω γιατί πίστευες ότι έχει κάποια σχέση με εσένα :lol:

Δεν σκέφτηκα ότι έχει σχέση με εμένα προσωπικά γιατί απλά κάτι τέτοιο θα ήταν τελείως αβάσιμο. Απλά σε θέμα που το έχει ξεκινήσει γυναίκα, είναι λίγο αγένεια να γίνονται κουβέντες για hookers. Τώρα αν σε όλα τα θέματα χρησιμοποιείς την ίδια υπογραφή, το παίρνω πίσω, κάνε δουλειά σου.

Για τα υπόλοιπα ειρωνικά σχόλια... όπως έχω δηλώσει ήδη, δεν με απασχολούν.

Έχω μια ερώτηση και είναι γενικής φύσεως. Πιστεύετε ότι υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος σε υπολογιστή που δε συνδέεται στο Internet? Όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος, θα μου κάνουν μεγάλη χάρη αν δεν ξαναδημοσιεύσουν σε αυτό το topic. (δεν μιλάω για τον δικό μου υπολογιστή αυτή τη στιγμή - ας δεχτώ ότι δεν συνδέεται κανένας).

Για τους υπόλοιπους, ας συνεχιστεί αυτό καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και όποιος έχει διάθεση ας μου απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα ή ας με παραπέμψει σε άλλη πηγή. Επίσης ήθελα αν ξέρει κάποιος πως λειτουργεί το worm Conficker/kido, να μου πει κάποια πράγματα, επαναλαμβάνω για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Τώρα αν σε όλα τα θέματα χρησιμοποιείς την ίδια υπογραφή, το παίρνω πίσω, κάνε δουλειά σου.

Δεν ήταν δικιά μου η υπογραφή με αυτό το μήνυμα... πάντως οι περισσότεροι χρησιμοποιούν την ίδια υπογραφή σε όλα τα θέματα ;)

Πιστεύετε ότι υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος σε υπολογιστή που δε συνδέεται στο Internet?

Φυσικά και υπάρχει! Θα πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο με τον υπολογιστή-θύμα (αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι και πολύ μακριά) :-)

Δημοσ.
Hey. What kind of party is this? There's no booze and only one hooker.

Δεν ξέρω τι ήταν αυτό και που κόλαγε ακριβώς, ντροπή πάντως..

Ειναι υπογραφη. Δηλαδη ο χρηστης εχει διαλεξει αυτη τη φραση να εμφανιζεται σε καθε του μηνυμα στο τελος. Δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο θεμα ουτε αναφερεται σε κανεναν

Δημοσ.
Ειναι υπογραφη. Δηλαδη ο χρηστης εχει διαλεξει αυτη τη φραση να εμφανιζεται σε καθε του μηνυμα στο τελος. Δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο θεμα ουτε αναφερεται σε κανεναν

Τα ίδια λέω και εγώ ;)

Δημοσ.
Τα ίδια λέω και εγώ ;)

Όπως είπα, κάνε δουλειά σου...

Όσες περισσότερες πληροφορίες μου δώσετε, τόσο το καλύτερο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Όπως είπα, κάνε δουλειά σου....

Μα απάντησα...

Πιστεύετε ότι υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος σε υπολογιστή που δε συνδέεται στο Internet?

Φυσικά και υπάρχει! Θα πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο με τον υπολογιστή-θύμα (αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι και πολύ μακριά) :-)

Δημοσ.

δεν γινεται αμα δεν μπαινει στο ιντερνετ η αμα δεν ειναι σε δικτυο.ΚΑΙ 10 ΠΟΣΤ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Δημοσ.

και καπου εδω το θεμα μας μπορει να τελειωσει αφου εκφραστηκαν ολες οι αποψεις του κοσμου και δεν εγιναν δεκτες απο τον τοπικ starter.Σας ευχαριστουμε ολους για την αποψη σας και για την ψυχολογικη πιεση που αναλαβατε με το να ασχολειθητε με αυτο το θεμα.οταν προχωρησουμε στο επομενο σταδιο τοτε το βλεπουμε σαν αλλο θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...