eytyxhs098 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σηντομα στο σαιτ της apple στο http://www.apple.com/gr/ θα προστεθει η καρτελα store με ολα τα προιοντα της apple. παρακατω ειναι μια προχηρη εικονα οπου δειχνει να παραγγηλεις το iphone 4 το 3gs δεν θα ειναι διαθεσημο προς το παρων.
speedman_26 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πολύ καλό νέο αυτό. Το θέμα είναι με την διαθεσιμότητα της συσκευής δεν υπάρχει ούτε για δείγμα πουλάει τρέλα το άτιμο
Tigran Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές πάντως, αν όντως ισχύουν.
vaggos37 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σηντομα στο σαιτ της apple στο http://www.apple.com/gr/ θα προστεθει η καρτελα store με ολα τα προιοντα της apple. παρακατω ειναι μια προχηρη εικονα οπου δειχνει να παραγγηλεις το iphone 4 το 3gs δεν θα ειναι διαθεσημο προς το παρων. Αν επιτρέπεται, πού βρήκες την φωτογραφία? Δηλαδή θα ανοίξει όντως Apple Store στην Αθήνα? (κάτι τέτοιο είχα ακούσει)
speedman_26 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Άντε να ανοίξει επιτέλους και εμείς άνθρωποι είμαστε.
Whiteyez Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Την εικόνα που την βρήκες eytyxhs098; Γιατί ούτε στην apple.com/gr υπάρχει ούτε στην isquare, και μου φαίνεται λίγο fake, εκτός αν βρίσκεται κάπου και δεν την πρόσεξα. ***Edit: Τώρα είδα ότι γράφεις "Σηντομα στο σαιτ της apple". Αλλά και πάλι πες μας που την βρήκες.
velkus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Το άλλο με τον το τοτό το ξέρεις μεγαλέ!!!!!!!!!!!!!! Μα έκανες και γελάσαμε βρε!!!!!
sotoserres Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 εβγαλε ειδηση ενα παιδακι δωδεκα χρονων?? μαλλον εμαθε να χρησιμοποιει photoshop... αντε κλειδωστε το..
velkus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 εβγαλε ειδηση ενα παιδακι δωδεκα χρονων?? μαλλον εμαθε να χρησιμοποιει photoshop... αντε κλειδωστε το.. Και ban......:lol: Και με το "σύντομα" και το "πρόχειρη" μας πέταξες τα μάτια έξω..
eytyxhs098 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αν επιτρέπεται, πού βρήκες την φωτογραφία?Δηλαδή θα ανοίξει όντως Apple Store στην Αθήνα? (κάτι τέτοιο είχα ακούσει) τα νεα τα "ακουσα" σε ενα site στο google, μιλουσαν για την πορια της apple και ειπαν οτι θα επεκτηνουν τα point τους.....και μεσα σε αυτα ειταν και η ελλαδα....την φοτο την ειχε ανεβασει ο "president" της σελιδας.....αν αληθευει θα μαθουμε συντομα.... ---------- Προσθήκη στις 21:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:42 ---------- εβγαλε ειδηση ενα παιδακι δωδεκα χρονων?? μαλλον εμαθε να χρησιμοποιει photoshop... αντε κλειδωστε το.. Για σας κυριε, αν αναφερεστε σε εμενα στο "εβγαλε ειδηση ενα παιδακι δωδεκα χρονων" εχω να σας πω οτι ειμαι 28 ετων και το "eytyxhs098" ειναι τυχαιος αριθμος διοτι μαλλον ηπηρχε κι αλλος χρηστης με το ονομα eytyxhs και το εβαλα τυχαια. ευχαριστω. ---------- Προσθήκη στις 21:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:51 ---------- Και ban......:lol: Και με το "σύντομα" και το "πρόχειρη" μας πέταξες τα μάτια έξω.. συνγνομη για τα ορθογραφικα λαθη και εχεις απολιτο δικιο αλλα εκεινη την στηγμη βιαζομουν και πατουσα οτι εβλεπα μπροστα μου....sorry!!!!!!....
mchrisober Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 παιδες αυτο δεν προκειται να γινει ουτε τον αιωνα τον απαντα. ποιο fake δεν γινετε!!!!!!
ocSe7en Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Είδηση χωρίς πηγή = μουφα είδηση! Γιατί αλλιώς μπορεί να μπαίνει ο κάθε ένας και να λέει ότι του κατέβει!
SlackulatoR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Είδηση χωρίς πηγή = μουφα είδηση! Γιατί αλλιώς μπορεί να μπαίνει ο κάθε ένας και να λέει ότι του κατέβει! Μα το παιδί δίνει πηγή:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.