Προς το περιεχόμενο

Υψηλή θερμοκρασία σε laptop

szaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια είναι η φυσιολογική θερμοκρασία για τη cpu σε ένα laptop;

έχω έναν acer ο οποίος είναι idle στους 69 C και με 100 cpu usage φτάνει στους 80 C

κάποιες βάσεις που έχουν πάνω ανεμιστήρα κάνουν τίποτα;

2010041802h42cpu1.png

By szzs at 2010-07-05

2010041802h42cpu1.png

Δημοσ.

Η φυσιολογική θερμοκρασία σε ένα λάπτοπ δεν είναι αυτή πάντως..... Είναι πάρα πολυ υψηλές οι θερμοκρασίες που παραθέτεις. Πόσον καιρό το έχεις?

Έχεις καθαρίσει ποτέ την ψύκτρα του?

Οι βάσεις κάνουν δουλειά αλλά το πρόβλημα σου εσένα δεν είναι αυτό

Δημοσ.

Η max θερμοκρασία μου φαίνεται Normal για Ιούλη και laptop αλλά δεν ξέρω που θα φτανε αν άφηνες το OCCT για πάνω από 20" σε full load.

Η θερμοκρασία @ idle είναι κάπως αυξημένη.

Η καλύτερη λύση (εφόσον μπορείς ή πιάνουν τα χέρια σου) είναι αυτό που πε ο scullyist.

Δημοσ.

παιδιά το laptop τώρα τον Ιούλιο θα κλείσει χρόνο..δε νομίζω να έχει προλάβει να πιάσει σκόνη. Ξέχασα να σας αναφέρω ότι το προηγούμενο test το είχα κάνει τον Απρίλιο..τώρα που το έκανα ξανά είναι χειρότερα τα πραγμάτα:

2010070518h49cpu1.png

Uploaded with ImageShack.us

Τι λέτε να κάνω; θα με καλύπτει η εγγύηση αν τους το πάω; (είναι αγορασμένο από eshop και έχει-υποτίθεται- εγγύηση άμεσης αντικατάστασης)

Δημοσ.

Εφόσον έχει ακόμα εγγύηση, χρησιμοποίησέ την και

[...]

Τι λέτε να κάνω; θα με καλύπτει η εγγύηση αν τους το πάω; (είναι αγορασμένο από eshop και έχει-υποτίθεται- εγγύηση άμεσης αντικατάστασης)

καλή τύχη.

Για να πιάσει σκόνη αρκούν και λίγοι μήνες πάντως.

Δημοσ.

Μήπως δέν τον χρησιμοποιείς σε λεία επιφάνεια (πχ τραπέζι) αλλά στο κρεβάτι...;Δεν ξέρω άν παίζει ρόλοαλλά κάτι τέτοιο είχα ακούσει...

Δημοσ.
Μήπως δέν τον χρησιμοποιείς σε λεία επιφάνεια (πχ τραπέζι) αλλά στο κρεβάτι...;Δεν ξέρω άν παίζει ρόλοαλλά κάτι τέτοιο είχα ακούσει...

όχι οι θερμοκρασίες αυτές είναι σε τραπέζι κανονικά, με το ανεμιστηράκι να μπορεί να βάζει αέρα..σε κρεβάτι θα ζεσταίνεται ακόμα περισσότερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...