Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχαν στείλει και στο κινητό της μάνας μου το κλασικό μήνυμα με την Άντζελα.

το είδα τυχαία καθώς ρύθμιζα κάτι στο κινητό.

η μάνα μου δεν ασχολείται με κινητά-υπολογιστές και το νουμερό της το ξέρουμε 4-5 άτομα (οικογενειακώς).

οπότε το να βρήκαν το νούμερο από αγγελίες ή κάτι άλλο δεν παίζει.

άρα μάλλον στέλνουν σε τυχαία νούμερα. μου έκανε εντύπωση πως το νούμερο στο οποίο μας έλεγε να καλέσουμε ήταν κανονικό κινητό.

οπότε τι κέρδος θα είχαν αν κάποιος δοκίμαζε να καλέσει;

σύμφωνα με αυτά που γράφει ο Blacktan, αν βάλω αγγελία του στυλ: σεΐχης πουλάει 4-5 Ferrari λέτε να μαζευτεί κανένα κοπάδι με λυσάρες; :-D

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμένα μου είχαν στείλει ένα msg να κάνω download ένα αρχείο με όνομα symbian.φυσικά δεν κατέβασα τίποτα.delete αλλά το νούμερο το κράτησα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω το topic διότι μόλις πριν λίγα λεπτά, έλαβα κι εγώ παρόμοιο μήνυμα, με ελαφρώς παραλλαγμένο περιεχόμενο:

MAPIA MOY!TI KANEIΣ; XAΘHKAM;!! EΓΩ XΩPIΣA ΠPIN 4 MHNEΣ EIMAI ΣTIΣ MONAΞIEΣ MOY KAI ΨAXNOMAI! ΠAME AΠOΨE ΣTH ΔIAΔHΛΩΣH; KEPNAΩ ΠOTAKI META. EXΩ NEA!! -TZENAKI-

Ο αριθμός που φαίνεται (εδώ ίσως να παίζει και κάποιο sender no. spoofing, δε γνωρίζω αν είναι ή όχι τεχνικά ανέφικτο αλλά δεν το αποκλείω) ως αποστολέας του μηνύματος: 6941637812 ή για την ακρίβεια +306941637812.

Δε θυμήθηκα κατευθείαν το παρόν topic και νόμισα πως επρόκειτο για ειλικρινές λάθος, οπότε απάντησα (ευτυχώς μέσω των δωρεάν SMS από MyCosmos) πως έκαναν λάθος στον αριθμό. Μετά θυμήθηκα ότι το είχαμε συζητήσει εδώ πέρα...

Δημοσ.

Σημερα ελαβα ενα μηνυμα που ελεγε.

"ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ."

ο ΑΡΙΘΜΟΣ ηταν 0097 και ειδα οτι ειναι κινητο απο ηνωμενα αραβικα εμιρατα. Μακαρι να ειναι κανενας πετρελαιοαραβας :D

*Δεν πιστευω να χρεωθηκα που το ανοιξα και το διαβασα; Μετα το εσβησα αμεσως!

Δημοσ.

Ξεθάβω το topic διότι μόλις πριν λίγα λεπτά, έλαβα κι εγώ παρόμοιο μήνυμα, με ελαφρώς παραλλαγμένο περιεχόμενο:

Ο αριθμός που φαίνεται (εδώ ίσως να παίζει και κάποιο sender no. spoofing, δε γνωρίζω αν είναι ή όχι τεχνικά ανέφικτο αλλά δεν το αποκλείω) ως αποστολέας του μηνύματος: 6941637812 ή για την ακρίβεια +306941637812.

Δε θυμήθηκα κατευθείαν το παρόν topic και νόμισα πως επρόκειτο για ειλικρινές λάθος, οπότε απάντησα (ευτυχώς μέσω των δωρεάν SMS από MyCosmos) πως έκαναν λάθος στον αριθμό. Μετά θυμήθηκα ότι το είχαμε συζητήσει εδώ πέρα...

τωρα πως σε χρεωνει παραπανω και αμα σε χρεωνει παραπανω δεν μπορω να καταλαβω εφοσον το νουμερο ειναι 694...

τωρα spoofing και στα κινητα αλλο να δειχνει αλλο να εννοει δεν ξερω.εκτος αν απλα στελνεις κατι πισω και το εκλαμβανουν αυτοι οτι θες να γραφτεις σε καποια υπηρεσια και σε γραφουν εν αγνοια σου και μετ σε χρεωνουν τα πολλα τα λεφτα.

Σημερα ελαβα ενα μηνυμα που ελεγε.

"ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ."

ο ΑΡΙΘΜΟΣ ηταν 0097 και ειδα οτι ειναι κινητο απο ηνωμενα αραβικα εμιρατα. Μακαρι να ειναι κανενας πετρελαιοαραβας :D

*Δεν πιστευω να χρεωθηκα που το ανοιξα και το διαβασα; Μετα το εσβησα αμεσως!

οχι δεν χρεωνεσαι.σε γραμμη για gay επεσες???

Δημοσ.

pouline, spoofing στο CallerID που εμφανίζεται κατά την κλήση υπάρχει σίγουρα τρόπος να γίνει (το κάνει μία υπηρεσία VoIP που χρησιμοποιώ ως ενδιάμεσο για φθηνότερες κλήσεις από το κινητό μου). Αλλά για SMS δεν ξέρω σίγουρα, υποπτεύομαι όμως ότι κι εκεί γίνεται.

Δημοσ.

καλα ναι στα τηλεφωνα πραγματι αλλα στο sms.καποτε υπηρχε ενα site που μπορουσες να στειλεις sms και να φαινεται οτι τηλεφωνο ηθελες.αλλα το θεμα θα ειναι στο Reply

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα πως σε χρεωνει παραπανω και αμα σε χρεωνει παραπανω δεν μπορω να καταλαβω εφοσον το νουμερο ειναι 694...

τωρα spoofing και στα κινητα αλλο να δειχνει αλλο να εννοει δεν ξερω.εκτος αν απλα στελνεις κατι πισω και το εκλαμβανουν αυτοι οτι θες να γραφτεις σε καποια υπηρεσια και σε γραφουν εν αγνοια σου και μετ σε χρεωνουν τα πολλα τα λεφτα.

Για την ακριβεια ειναι της μητερας μου, απλα ειμαι εκπροσωπος της . :P

Επεξ/σία από Jason13
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου ήρθε χτές αυτό απο τον αριθμό : 6941637812

MAPIA MOY TI KANEIΣ; XAΘHKAME!! EΓΩ XΩPIΣA ΠPIN 4 MHNEΣ EIMAI5ΣTIΣ MONAΞIEΣ MOY KAI ΨAXNOMAI! ΠAME AΠOΨE ΠIΣINA; KEPNAΩ ΠOTAKI META. EXΩ ΠOΛΛA N6A! -TZENAKI

εχω what's up και έκανα την λαλακια και απάντησα...αλλά δεν είδα να με χρεώσε κάτι υπερβολικό,κάποια απάτη είναι σίγουρα,αλλά ποιος ξέρει...

εδιτ :

επίσης βρήκα αυτό : Epaggelmatiko masaz - Peiraias -Αθήνα

dating.slando.gr/.../epaggelmatiko-masaz_... - Προσωρινά αποθηκευμένη

26 Σεπτ. 2011 – Endiaferomai na gnoriso atoma gia na perasoume kala, kai oti prokipsei... 6941637812(den sikono apokripseis - - Slando Αθήνα.

Δημοσ.

Αραβας gay? πλακα θαχει μονο που το σκεπτομαι... :-D

Αποσα καταλαβα απ την συζητηση για να "βγαλεις γκομενα" πρεπει να εχης απο LOTUS κι απανω...... :-D :-D

Δημοσ.

Μου ήρθε χτές αυτό απο τον αριθμό : 6941637812

MAPIA MOY TI KANEIΣ; XAΘHKAME!! EΓΩ XΩPIΣA ΠPIN 4 MHNEΣ EIMAI5ΣTIΣ MONAΞIEΣ MOY KAI ΨAXNOMAI! ΠAME AΠOΨE ΠIΣINA; KEPNAΩ ΠOTAKI META. EXΩ ΠOΛΛA N6A! -TZENAKI

εχω what's up και έκανα την λαλακια και απάντησα...αλλά δεν είδα να με χρεώσε κάτι υπερβολικό,κάποια απάτη είναι σίγουρα,αλλά ποιος ξέρει...

εδιτ :

επίσης βρήκα αυτό : Epaggelmatiko masaz - Peiraias -Αθήνα

dating.slando.gr/.../epaggelmatiko-masaz_... - Προσωρινά αποθηκευμένη

26 Σεπτ. 2011 – Endiaferomai na gnoriso atoma gia na perasoume kala, kai oti prokipsei... 6941637812(den sikono apokripseis - - Slando Αθήνα.

το κλασσικο μυνημα που ερχεται.εν τω μεταξυ σαρωνιδα εχει μια καφετερια με πισινα:P και νομιζω λεγεται πισινα.χαχα.

το βασικο ειναι μην σε γραψουν σε καμια λιστα και σε χρεωνουν που καρτοκινητο ειναι λιγο σε νοιαζει.απο την αλλη επειδη και το νουμερο ειναι κανονικο κινητο μπορει απλα να ειναι τα μασαζ και τετοια.η εκτος αν εχεις καμια lotus οπως λενε και την βαζεις οτι την πουλας οποτε τα γκομενακια λενε αυτος εχει λεφτα και σου στελνουν κανα τετοιο μυνημα για να περασουν αυτες καλα και εσυ καλα.ειδικα οπως ειχαν πει στο forum αν το εχεις ψιλιαστει απο πριν τοτε περνας καλυτερα απο αυτην.

αυτο το τζενάκι κάθε λίγο καιρό χωρίζει... κρίμα το κορίτσι......

η καημενη.μηπως να αλλαξει ονομα??

Αραβας gay? πλακα θαχει μονο που το σκεπτομαι... :-D

Αποσα καταλαβα απ την συζητηση για να "βγαλεις γκομενα" πρεπει να εχης απο LOTUS κι απανω...... :-D :-D

ωρα να ανοιξω αγγελια οτι πουλαω thn ferrari επειδη θελω μια lamborghini

πωλειται F50 συλλεκτικο μοντελο επειδη την βαρεθηκα.δεν παει πιο γρηγορα απο 340:P

Δημοσ.

ανταλλαζεις f50 με Murcielago? ειναι σε καλή κατασταση όλα τα service στην ώρα τους...

πέρα απο την πλάκα...ξαναέστειλε σήμερα το ίδιο ακριβώς sms μονο που αντί για πισίνα έλεγε mall...αν συνεχίσει και μ σπάει τα νέυρα θα μπει σε black list...δεν φταίω εγώ που είναι τοσο τσόλι και κάθε τοσο την χωρίζουν...:P

Δημοσ.

ανταλλαζεις f50 με Murcielago? ειναι σε καλή κατασταση όλα τα service στην ώρα τους...

πέρα απο την πλάκα...ξαναέστειλε σήμερα το ίδιο ακριβώς sms μονο που αντί για πισίνα έλεγε mall...αν συνεχίσει και μ σπάει τα νέυρα θα μπει σε black list...δεν φταίω εγώ που είναι τοσο τσόλι και κάθε τοσο την χωρίζουν...:P

γυναικες σου λενε μετα.λεω να παω να δουμε τι γινεται με τον αραβα και δεν του σηκωνεται να του βρουμε λυση να μας δωσει κανα φραγκο αντι να παιδευομαστε με τα τσολια.ωραια αγγελια ανταλαζω ferrari με mclaren f1

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

pouline, spoofing στο CallerID που εμφανίζεται κατά την κλήση υπάρχει σίγουρα τρόπος να γίνει (το κάνει μία υπηρεσία VoIP που χρησιμοποιώ ως ενδιάμεσο για φθηνότερες κλήσεις από το κινητό μου). Αλλά για SMS δεν ξέρω σίγουρα, υποπτεύομαι όμως ότι κι εκεί γίνεται.

Φυσικά και γίνεται Spoofing αλλά όταν σε καλούν/στέλνουν. Για να καλέσεις/στείλεις πίσω, το κινητό σου χρησιμοποιεί τον spoofed αριθμό και όχι (τον ίσως) 5ψήφιο.

Θα ήθελα να ρωτήσω. Έχει κρατήσει κανείς από εσάς το μήνυμα; Μπορεί να δει τα details? Από πιο sms center στάλθηκε.

Έχω υποψία ότι αυτοί στέλνουν σε random νούμερα, και ψάχνουν συσκευές που από default κάνουν reply μέσω του ίδιου κέντρου μηνυμάτων. Έτσι αν το sms center είναι βραζιλία, εσύ στέλνεις μέσω βραζιλίας. Αλλά απ'ότι ξέρω, τουλάχιστον όσα κινητά είχα εώς τώρα, ήταν από default reply through your own sms center.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...