Προς το περιεχόμενο

OCZ Platinum Low Voltage 6GB DDR3 Triple Channel 1333 στα 91ευρω;

apathya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα το Πλαισιο με ξανακέρδισε και μετα απο ενα τεραστιο σερι παραγγελιων μου απο το Eshop τα 3 Pc που θα φτιαξω το καλοκαιρι θα ειναι εξολοκληρου απο το Πλαισιο :-D

Οπως το Multirama μου ειχε κανει λαδια και τουλαχιστον ειχε τα κοτσια να παραδεχτει το λαθος του και να μου δωσει δωροεπιταγη ετσι και το Πλαισιο σημερα μου ειπε για το "προβλημα" που προεκυψε και τους ειπα οτι ηθελα τις XMS3 και το δεχτηκαν στην ιδια τιμη.

Απλα σε αναλογες περιπτωσεις επρεπε να υπαρχει απο την αρχη η (Κατα την δικη μου αποψη) σωστη και επαγγελματικη απαντηση που εδωσα,ουτε παρακαλια,ουτε απειλες just the Facts.

Οποτε αυριο περιμενω τις μνημουλες για να σας πω εντυπωσεις.

Offtopic

Εχω κουμπωμενες στο προσωπικο μου PC ->Αυτες

Απο το Πλαισιο ζητησα και θα παραλαβω -> Αυτες

Μιας και δεν θυμωμουν ακριβως κανενα αλλο μοντελο αφου ημουν στην παραλια οταν με πηραν τηλεφωνο.

Να θυσιασω τα 1600Mhz των ηδη κουμπωμενων για τα χαμηλοτερα Timings της δευτερης;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλαράκο έχεις κάνει κοτσάνα τώρα κοιτάζω το σύστημα της υπογραφής σου και παίρνεις dual channel (δηλ. 2 ή 4 dimm) όχι tripple (δηλ. 3 ή 6 dimm) που παράγγειλες. Άμα βάλεις αυτές θα χάσεις το dual channel και θα θα δουλεύεις σε single, δηλαδή χάνεις bandwith aka μεταφορά δεδομένων. Ή τις ακυρώνεις και ζητάς άλλο 2x2 kit ή αλλιώς τις παίρνεις και τις πουλάς εδώ στο insomnia. Δεν αξίζει να τις βάλεις και ας έχεις 2GB παραπάνω.

Φιλαράκο έχεις κάνει κοτσάνα τώρα κοιτάζω το σύστημα της υπογραφής σου και παίρνεις dual channel (δηλ. 2 ή 4 dimm) όχι tripple (δηλ. 3 ή 6 dimm) που παράγγειλες. Άμα βάλεις αυτές θα χάσεις το dual channel και θα θα δουλεύεις σε single, δηλαδή χάνεις bandwith aka μεταφορά δεδομένων. Ή τις ακυρώνεις και ζητάς άλλο 2x2 kit ή αλλιώς τις παίρνεις και τις πουλάς εδώ στο insomnia. Δεν αξίζει να τις βάλεις και ας έχεις 2GB παραπάνω.

Ναι εχω κανει κοτσανα,δεν ξερω απο υπολογιστες και μπαινω μονο για να κραξω το Iphone την Apple αντε και για αν κανω κανενα Flame και να Trollarω ασυστολα. :devil::devil:Thanx για το ενδιαφερον παντως....:mrgreen:

Δεν πηρα τις μνημες για εμενα,οπως εγραψα παραπανω σκοπευω να φτιαξω 3 Pc αυτο το καλοκαιρι και απλα τετοια "προσφορα" δεν την αφηνεις ανεκμεταλλευτη για κανεναν λογο!

Anyway

Το σετ θα σπασει σε 2χ2GB για τον εναν υπολογιστη και 1χ2GB για τον αλλον ο τριτος θα την βγαλει και με καμια Value Ram ;)

Παιδιά εκανά και γω παραγγελία και μου παν θα μου δώσουν αυτές

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-3GB-DDR3-1333-Intel-Ci7-Ram-Kit-PC3-10600-TS1333KLU-3GK.htm

εγώ λέω να τους προτείνω να μου δώσουν αυτές

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Adata-Ddr3-3Gb-Kit-1600G-AD31600G001GU3K.htm

λετέ να το δεχτούνε αμά είναι θα τους πάρω τηλ αλλά και να μου δώσουν τις τρανσεντ δε θα με χαλάσει καθόλου.

συγνώμη αν δεν καταλαβα καλά, αλλα αυτες που έιχε το πλαισιο προσφορα ηταν 3χ2gb στα 95 ευρώ ενω αυτες που σου προτεινουν στο λινκ που έχεις βάλει είναι 3χ1gb στα ίδια λεφτά!

Παιδιά εκανά και γω παραγγελία και μου παν θα μου δώσουν αυτές

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-3GB-DDR3-1333-Intel-Ci7-Ram-Kit-PC3-10600-TS1333KLU-3GK.htm

εγώ λέω να τους προτείνω να μου δώσουν αυτές

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Adata-Ddr3-3Gb-Kit-1600G-AD31600G001GU3K.htm

λετέ να το δεχτούνε αμά είναι θα τους πάρω τηλ αλλά και να μου δώσουν τις τρανσεντ δε θα με χαλάσει καθόλου.

Καμία από αυτές δεν σε συμφέρει. Ζήτα ίδιας χωριτηκότητας (6GB) και παραπλήσιων συχνοτήτων/timings.

Κοιτωντας μνημες παρατηρησα αυτη την τιμη, μηπως ειναι λαθος; Αν οχι θα ελεγα να τρεξετε να τις αγορασετε :o

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Ddr3-6Gb-Kit-3P1333Lv6Gk-3P1333LV6GK.htm[/

Ρε παιδια τωαρα δεν υπαρχουν απ'οτι κοιταξα!!τι στο καλο??επειδη ψαχνομαι και εγω για μνημες τετοιου τυπου θα θελα ενα πακετο τετοιο!αν βρειτε κατι σχετικο και μπορειτε να με βοηθησετε στειλτε μου!ευχαριστω!

όλα τα προηγούμενα μηνύματα δε τα διάβασες;[/QUOT

οχι ολα!απλως ειδα τη προσφορα και λεω ωπ εδω ειμαστε!!κριμα παντως που δεν μπορει να υλοποιηθει και για εμας τωρα!!

οχι ολα!απλως ειδα τη προσφορα και λεω ωπ εδω ειμαστε!!κριμα παντως που δεν μπορει να υλοποιηθει και για εμας τωρα!!

Stay tuned Τζιμαρα αν εχεις χρηματα στην ακρη να μπαινεις συχνα εδω και θα βρεθουν και αλλες τετοιες "προσφορες"

Τωρα αν θα τις παρεις στην τελικη αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.... ;)

αναφερα και τα προβληματα που δημιουργουν κανοντας αυτα τα λαθη και ποσο δυσφιμιζουν το Παλιο καλο πλαισιο το παλικαρι μου απαντησε οτι το γνωριζουν και οτι κανουν κινησεις για να διορθωθουν αντε να δουμε

Το ιδιο εγινε και με μενα οταν με πηραν τηλεφωνο. Ο τυπος που μιλησα ειπε οτι ηταν διευθυντης και δεν ηθελε με τετοια πραγματα να με χασουν.

Μιλησα αρκετη ωρα και του ειπα τα ιδια στο τελος καταφερε να με ξανακερδισει γιατι ειπα οτι ηταν η τελευταια φορα που θα εκανα παραγγελια απο αυτους.

Σημερα οντως τις πηρα :lol: και για αυτο γραφω εδω οπως του ειπα οτι θα κανω αφου με τετοια αντιμετωπιση και συμπεριφορα που μου εδειξε πρεπει να λεμε και τα καλα.;)

Το πολύ να μας έρθει άλλη μια ακύρωση

Για να λέμε και τα καλά, σήμερα παρέλαβα τις Transcend DDR3-1333 Triple Channel 6GB kit σε αντικατάσταση των OCZ της αρχικής παραγγελίας (τις οποίες δεν μπορούσαν να μου στείλουν λόγω «έλειψης διαθεσιμότητας») στην τιμή των 95€.

Ίσως να είναι κατώτερες των OCZ αλλά είχαν τιμή αγοράς στο Πλαίσιο 177€ και σίγουρα αξίζουν παραπάνω από 95€ που μου τις έδωσαν.

Μπράβο στο Πλαίσιο, γιατί για πω την αλήθεια εγώ περίμενα να μου ακυρώσουν την παραγγελία ή στην καλύτερη να μου πούνε ότι δεν μπορούν να μου στείλουν τις μνήμες στη προσημφωνηθείσα τιμή αλλά σε υψηλότερη, όπως μου είχαν κάνει παλαιότερα με ένα εξωτερικό σκληρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...