apathya Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Κοιτωντας μνημες παρατηρησα αυτη την τιμη, μηπως ειναι λαθος; Αν οχι θα ελεγα να τρεξετε να τις αγορασετε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Ddr3-6Gb-Kit-3P1333Lv6Gk-3P1333LV6GK.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Κοιτωντας μνημες παρατηρησα αυτη την τιμη, μηπως ειναι λαθος; Αν οχι θα ελεγα να τρεξετε να τις αγορασετε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Ddr3-6Gb-Kit-3P1333Lv6Gk-3P1333LV6GK.htm δεν ειναι κακο αν δεν ειναι λαθος,αλλα γραφει Αναμένεται σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Το μεσημέρι έλεγε οτι υπάρχει..Αλλά μάλλον είναι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nearly_God Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Το πολύ να μας έρθει άλλη μια ακύρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Λεπτομέρεια , αλλά εγώ το βλέπω στα 95,01 € ... 91,00 ήταν αρχικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ναι, παίζουν...όπως πάντα με τις τιμές και τα νεύρα μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Αξιότιμε κε. Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας. Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς το θέμα που προέκυψε. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 800-11-12345(χωρίς χρέωση) από κινητό 210-2895000 και μέσω mail [email protected] Με εκτίμηση, ---------- Προσθήκη στις 01:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:43 ---------- Και καπακια η απαντηση καντε ενα Copy Paste και στειλετε το ιδιο Δεν χανουμε τιποτα και μπορει να βαλει και μυαλο οπως μερικοι.. Αξιότιμε κε. Βασιλαρα, Σχετικά με την παραγγελία μου μέσω της ηλεκτρονικης σας σελιδας και το θεμα διαθεσιμοτητας που παρουσιαστηκε θα ηθελα να σας ενημερωσω και εγω με την σειρα μου οτι μιας και ειναι θεμα διαθεσιμοτητας η αφυναμια ολοκληρωσης της παραγγελιας μου οπως αναφερετε,θα περιμενω μεχρι να ειναι διαθεσιμο ξανα το προιον ωστε να ολοκληρωθει η παραγγελια μου και σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να ακυρωσετε την συναλλαγη μας στην συμφωνημενη τιμη.. Αν παρολα αυτα προχωρησετε σε μια τετοια ενεργεια παρα την θεληση μου θα αναγκαστω να ζητησω την βοηθεια ελεγκτικων αρχων οπως της Γενικης Γραμματειας Καταναλωτη του Ινστιτουτου Καταναλωτη και κοινοποιηση του εν λογω συμβαντος στον δικτυακο χωρο http://www.insomnia.gr που ειμαι μελος. Δεν θα ηθελα στιγμη να το θεωρησετε σαν απειλη απλα σε προηγουμενη παρομοια κατασταση οι κινησεις μου αυτες επεφεραν στην εταιρια Γερμανος ενα καθολου ευκαταφρονητο προστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Πότε θα μάθουν να μην παίζουν με τα λεφτά μας αυτοί οι άνθρωποι?και η πλάκα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από τον διασυρμό που τρώνε...απλά έλεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Σωστή η απάντηση σου Sotosgl. Ενημέρωσε μας όταν θα έχεις νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 @ Sotosgl πολυ σωστη απαντηση . ελπιζω να στις στειλουν . edit αν κ πιστευω οτι απλα εδωσαν 2-3 κομματια για διαφημηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jofapc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 παιδια ειμαι ενας απο αυτους που παραγγειλαν και ελαβα και εγω το γνωστο μηνυμα!!! υστερα απο ωρα ομως με καλεσαν στο τηλεφωνο να μου πουν οτι αυτες δεν υπαρχουν και οτι δεν θα ξαναρθουν και να μου δωσουν καποιες αλλες ελα ομως που ηταν κατωτερες---ετσι ζητησα ενα ζευγαρι που με ενδιαφεραν και προς εκπληξη μου μου τις δωσανε---αναφερα και τα προβληματα που δημιουργουν κανοντας αυτα τα λαθη και ποσο δυσφιμιζουν το Παλιο καλο πλαισιο το παλικαρι μου απαντησε οτι το γνωριζουν και οτι κανουν κινησεις για να διορθωθουν αντε να δουμε! παντως απεναντι μου εστω και μετα απο τηλεφωνο με κερδισαν με την κινηση τους ευχομαι στα καλυτερα και σε οσους παραγγειλαν να το ψαξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δλδ με τι ακριβώς σου τις αντικαταστήσανε και σε τι τιμη αν επιτρέπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 .......το παλικαρι μου απαντησε οτι το γνωριζουν και οτι κανουν κινησεις για να διορθωθουν..... Xaxaxaxa καλο, μου θυμιζουν τους καραγκιοζηδες του Get it, που ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ μου τη "φορεσαν". Χτες παραγγειλα το σκληρο που ειχαν σε προσφορα, μου ηρθαν ολα τα mail κανονικα οτι η παραγγελια καταχωρηθηκε και βρισκεται σε εξελιξη και σημερα με πηρε καποιος Τριανταφυλλου, να μου πει οτι η παραγγελια "ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ" και να μου προτεινει αντι του WD, να παρω εναν Verbatim, σαφως φτηνοτερο και υποδεεστερο. Kαι γιατι κυριε Τριανταφυλλου δε μου δινετε το δισκο, εστω κι αν τα πραγματα ειναι οπως τα λετε (που ΔΕΝ, εχω τα mail ΚΑΙ screen shots απο την παραγγελια, αφου την ψιλιαζομουνα) ;;;;;; Ουτως ή αλλως ο δισκος ειναι ΚΑΙ αυτη τη στιγμη που γραφω, διαθεσιμος (και μην κανετε τον κοπο να τον αποσυρετε, εχω ΚΑΙ απο αυτο screenshots με ημερομηνια). Λοιπον, κυριε Τριανταφυλλου ;;;;;;;; Kαι μετα ζητατε τη βοηθεια μας να γινετε καλυτεροι. Ετσι θα βελτιωθειτε ;;;;; Koροιδευοντας τους πελατες σας ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jofapc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δλδ με τι ακριβώς σου τις αντικαταστήσανε και σε τι τιμη αν επιτρέπεται? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Ddr3-3X2Gb-Kit-TR3X6G1333C9G.htm δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα απο αλλου δεν θα ειχα τετοια αντιμετωπιση και οτι παραδεχτηκαν οτι κανουν λαθη και αυτο πιστευο μετραει ---μου τις εδωσαν στην ιδια τιμη που παραγγειλα τις αλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Ddr3-3X2Gb-Kit-TR3X6G1333C9G.htmδεν ειναι οτι καλυτερο αλλα απο αλλου δεν θα ειχα τετοια αντιμετωπιση και οτι παραδεχτηκαν οτι κανουν λαθη και αυτο πιστευο μετραει ---μου τις εδωσαν στην ιδια τιμη που παραγγειλα τις αλλες. δεν φαινονται,πες ποιες ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.