oneofthem Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 γεια δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να πάει στο software section, δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει κιόλας, τουλάχιστον ας πει κάποιος αν το έχει συναντήσει γίναμε ρόμπα για μια εκτύπωση... win *sry vista όχι xp που έγραψα πριν και εκτυπωτής ο lexmark x340 αν δεν κάνω λάθος η εκτύπωση έγινε από internet browser, τον mozilla (από intranet φυσικά) εκτύπωσα περίπου 200 συμβόλαια την περασμένη εβδομάδα, δλδ έτσι νόμιζα για να μην γίνει μποτιλιάρισμα στον εκτυπωτή του γραφείου τον έβαλα offline, μάζεψα τις εκτυπώσεις (στην οθόνη του pc εννοώ) και μόλις είχε ηρεμία τον έβαλα online και άρχισε να τυπώνει κι έδωσα το υλικό σήμερα μετά από μερικές μέρες μου είπαν πως ουσιαστικά αντί 200 συμβόλαια έχουν τυπωθεί μόνο 10, 15 αλλά από 13-20 φορές το καθένα... καταλαβαίνετε τι έπαθα... για ποιο λόγο να φάει τέτοιο κόλλημα ο εκτυπωτής? φταίει ότι ήταν πολλά και offline? δεν γίνεται να εκτυπώνω τέτοιες ποσότητες και να ελέγχω κάθε φορά τι βγάζει και πάλι από την αρχή, δλδ έλεος αν χρειάζεται να ελέγχουμε και τους εκτυπωτές χαθήκαμε *sry κιόλας θα αργήσω να ελέγξω λίγο για απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.