LouCi4er Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Tι να σου πω και εγω και οι γνωστοι μου δεν εχουμε προβληματα με το πλαισιο. Και τυχαινει καποια πραγματα να τα καιμε συχνα λογω extreme OC. Παντα μας καλυπτε το πλαισιο. Με το PC1 μια μητικη μου ειχαν παρει και την βγαλαν εκτος εγγυησης γιατι ενα pinaki ηταν λιγο πιο πανω απο τα αλλα, το ιδιο και στο eshop. Εγω παλι ειχα παρει κατι μνημες Corsair και επειδη εβρισκαν στην ψυκτρα του επεξεργαστη λεω δεν τις στελνω πισω να παρω τιποτα καλυτερες?Τις πακεταρω και πισω στο pc1.Με παιρνει ενα παλικαρι απο το τμημα service και του λεω οτι και καλα εχουν ασυμβατοτητα με τη μητρικη και εχω ολο προβληματα ( του ειπα οτι εστειλα και e-mail στην ASRock και μου το επιβεβαιωσαν και αυτοι).Οκ μου λεει και μολις κλεινω το τηλεφωνω δεν περνανε 5 λεπτα και μου ερχεται sms οτι οι μνημες πιστωθηκαν.Ολα αυτα 20 μερες αφου τις αγορασα.
Darth_Fanis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οποια και να παρεις θα σε καλυψει αναλογα, εγω λεω 470, αλλοι λενε 5870....Δες και τις 2 και αποφασισε. Η 5970 ειναι καλυτερη εννοειται αλλα σε αυτα τα χρηματα πας στην ελαχιστα χειροτερη 480 και δεν εχεις θεματα με scalling. Το ακούσαμε και αυτό...Η 480 είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ χειρότερη απο απο την 5970 η οποία είναι φυσικά διπύρηνη κλπ. Φίλε έχεις αρχίσει και καταντάς βαρετός. Ειλικρινά τώρα...Αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είσαι...Δοκιμαστής καρτών γραφικών ? Δουλεύεις στο guru3D η κάτι τέτοιο...? Εγώ στο παλικάρι προτείνω 5870 πάντως.
d3m0n Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οχι αλλα μονο το πλαισιο εχει υπαρξει ενταξει στο θεμα τον εγγυησεων απεναντι μου, ουτε το eshop ουτε το pc1 ουτε κανενα αλλο. Παντα με τρεχαν και ακρη δεν εβγαινε... Τωρα αν εσυ θες να σκασεις 350 ευρω και αν παθει τιποτα να τα κλαις, τοτε οκ... Και εμένα μου έχει φερθεί εντάξει το πλαίσιο σε θέμα service, αλλά δεν είναι δυνατόν να πληρώνω τα κερατιάτικα του πλαισίου και του κάθε πλαισίου, όχι μόνο εγώ αλλά και η πλειοψηφία των καταναλωτών. Καλό χρυσό το πλαίσιο, αλλά μας έχει μαμήσει τους τελευταίους μήνες με τις τιμές.
Nik.K Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Το ακούσαμε και αυτό...Η 480 είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ χειρότερη απο απο την 5970 η οποία είναι φυσικά διπύρηνη κλπ. Φίλε έχεις αρχίσει και καταντάς βαρετός. Ειλικρινά τώρα...Αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είσαι...Δοκιμαστής καρτών γραφικών ? Δουλεύεις στο guru3D η κάτι τέτοιο...? Εγώ στο παλικάρι προτείνω 5870 πάντως. Οταν δεν ξερεις καλυτερα να μην μιλας τοτε
SlackulatoR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα μία ΑΤΙ 5850 από θέμα τιμής/απόδοσης. Βέβαια δεν μας έχεις πει ακόμη σε τι σύστημα θα μπει..
stm00192 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Tι να σου πω και εγω και οι γνωστοι μου δεν εχουμε προβληματα με το πλαισιο. Και τυχαινει καποια πραγματα να τα καιμε συχνα λογω extreme OC. Παντα μας καλυπτε το πλαισιο. Με το PC1 μια μητικη μου ειχαν παρει και την βγαλαν εκτος εγγυησης γιατι ενα pinaki ηταν λιγο πιο πανω απο τα αλλα, το ιδιο και στο eshop. Ναι το είδαμε και το service του πλαισίου τωρα που ζόρισαν τα πράγματα.... Αλλαξαν δήθεν πολιτική και πλεόν σου αντικαθιστουν το ελλατωματικό προιον μονο αν υπάρχει ίδιο ακριβώς μοντέλο και μάρκα με αυτο που είχες ... ειδικα δε αν το προιον που είχες πριν κοστιζε πχ 220Ε (5850)και τωρα ξαφνικά έχει πάει στα 320 ως δια μαγείας εξαφανίζεται από τα ράφια και σου δίνουν πιστωτικο στα 220 και μένεις μ@λ@κ@ς γιατι πρέει να σκάσεις μια κατοστάρα πανω για να πάρεις αυτο που δικαιωματικά σου ανήκει... Επεστρεψα της προάλες ένα εξ. δίσκο που τον είχα αγοράσει 100Ε και μετά από δυο μήνες έφτασε τα 130 και αυτοι μου τον αντικατέστησαν οχι με ίδιο αλλα με άλλο προιον της ίδια εταιρειας.. ευτυχως ίδιας χωρητικότητας που όμως κοστίζει τώρα 95Ε ουτε καν λογος για πιστωτικό.. αν ομως είχε πέσει η τιμή να δεις για ποτε θα κόβαν πιστωτικό! Αντε μου φενεται τους έχουμε κανει θεους και πλεον κανουν οτι τους κατέβει στο κεφάλι.... το έχει σκίσει με την αισχροκέρδια... ανεβαίνει το φπα 2% και αυτοι στις περισσότερες περιπτώσεις κάνουν αυξήσεις της τάξης του 20 - 30 %.. Μου φαίνεται χρειάζονται ένα καλό μάθημα από τους καταναλωτες μπας και ξαναστρώσουν!!!
yannis22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Καλά, το εν λόγω κατάστημα έχει ξεφύγει εντελώς με τις τιμές... δεν την παλεύουνε μάλλον. Τώρα η φθηνότερη 5870 ειναι κάπου στα 470 Ε. Μην πουμε για μητρικές , επεξεργαστές, μνήμες, SSD και τα συναφή. Αγόρασα πριν λίγους μήνες μερικά κομμάτια και νιώθω πλέον οτι έχω κάνει επένδυση αφου οι διαφορές στην τιμή φτάνουν ακόμα και στο κατοστάρικο! Θα κάνουν πολύ καιρό να με δούνε μάλλον, μα πάρα πολυ καιρό. Πλαίσιο για να έχεις το κεφάλι ήσυχο και την τσέπη άδεια..
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Για το off-topic. Τα laptop τους σιγουρα κοστιζουν το λιγοτερο 50 ευρω πανω απο αλλα μαγαζια και εχω δει διαφορες ως και 130 ευρω. Καλο καλο το after sales service αλλα δεν αξιζει τοση διαφορα τιμης.
agelosLX Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Το κράζουμε το Πλαίσιο και σε ένα άλλο thread τσεκάρετε!! Γιατί καλό καλό το Πλαίσιο αλλά οχί και να μας γαμήσει! Στο κάτω κάτω εμείς οι καταναλωτές το ανεβάσαμε εκεί που είναι και αυτό βλέπετε πως ξηγιέται...οπότε εμείς θα το βάλουμε και τώρα εκεί που του αξίζει.
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Νταξει ας μη βριζουμε κιολας ρε παιδια...δεν ειμαστε σε καφενειο. Οσο για το πλαισιο,ο καθενας κανει τις επιλογες του. Για καποιον που θελει αμεση αντικατασταση ή ρμα της προκοπης,θα τα πληρωσει και θα πει κι ενα τραγουδι. Παντα υπηρχαν τετοιοι,και πάντα θα υπάρχουν. Γιαυτο και γω το πισι του γραφειου ("απλο" ας πουμε) το πηρα απο πλαισιο,μιας και οτι χαλασει ,παιρνω πισω αλλο σε 0 χρονο. Ενω το πισι του σπιτιου ("καλό" ας πουμε) ολα ειναι αγορασμενα απτα φθηνοτερα καταστηματα καθε φορα,δε με ενδιαφερει και πολυ αν αργησει κατι να αλλαχθει... Απλά ο κόσμος με τα χρόνια,εφαγε το παραμυθι,πως το πλαισιο πλεον ειναι φτηνο επειδη εχει ιδιες τιμες με το e-shop!!! Που πλεον τα εν λογω καταστηματα ειναι ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.