Προς το περιεχόμενο

nvidia 470 h ati 5870?

macfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια βοηθεια... σε μια ωρα παιρναει ο κουμπαρος να παμε για το δωρο... δεν ξερω ποια να παρω...

---------- Προσθήκη στις 16:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:46 ----------

να βαλω κατι και εγω και να παρω την 5970?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οποια και να παρεις θα σε καλυψει αναλογα, εγω λεω 470, αλλοι λενε 5870....Δες και τις 2 και αποφασισε.

Η 5970 ειναι καλυτερη εννοειται αλλα σε αυτα τα χρηματα πας στην ελαχιστα χειροτερη 480 και δεν εχεις θεματα με scalling.

Δημοσ.
Οποια και να παρεις θα σε καλυψει αναλογα, εγω λεω 470, αλλοι λενε 5870....Δες και τις 2 και αποφασισε.

Η 5970 ειναι καλυτερη εννοειται αλλα σε αυτα τα χρηματα πας στην ελαχιστα χειροτερη 480 και δεν εχεις θεματα με scalling.

Ξαναδιαβασε το αρχικο μου ποστ για να καταλαβεις ποια απο τις 2 προτεινω.

Δημοσ.
Δηλαδη σε DX11 η ATI ειναι καλυτερη; Μην τρελαθουμε τωρα... πλεον οι τιμες ειναι 5850=470 και 5870=480. Γιατι να παρει ΑΤΙ λοιπον. Ο Νικ ειχε καποια επιχειρηματα. Εσυ τι εχεις;

WAT?

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+480

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=5870

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+470

Τουλαχιστον μην παραπληροφορειτε.

Δημοσ.

Η 5870 πλεον κανει γυρω στα 500 οσα κανει και η 480 (απο οτι ειδα προχτες στο πλαισιο τουλαχιστον και στα μαγαζια με φυσικη υποσταση οχι τα ιντερνετικα). Αν δεν βρισκεις διαφορα στην τιμη παρε εκει που θα πας παρε 480 αλλιως η 470 ειναι γυρω στα 350... Η 5870 ειναι καλυτερη απο την 470 αλλα ακριβοτερη. Αν την βρεις στα 350 ευρω περιπου τσιμπα την χωρις δευτερη σκεψη, αν ομως την βρεις στα 500 τσιμπα μια 480...

Δημοσ.

Macfm παρε οποια σου αρεσει εκεινη τη στιγμη.Δεν προκειται να δεις ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορες.

Κοιτα μονο να παρεις μια που να χωραει στο κουτι σου και εισαι μια χαρα :-)

Υ.Γ μακαρι να ειχα και εγω ενα τετοιο κουμπαρο :P

Δημοσ.

Παιδες,ειμαι στο φορουμ μερικους μηνες...αλλα αυτη η διαμαχη καλα κρατει!

Εχουν ανοιχτει 10 τοπικ,με την διαμαχη αυτη,και σε μια ωρα μεσα γινεται αριθμος ρεκορ των ποστς.

Ολοι πρεπει να καταλαβουν επιτελους,πως αναλογως τη χρηση (παιχνιδι ή μη) καποια καρτα ειναι πιο μπροστα απο την αλλη.

Παντα ετσι δεν γινοταν? απτη στιγμη που σε παιχνιδια μπαινει η φιρμα μιας εταιριας γραφικων,τελειωσε το θεμα.

Προσωπικα πηρα 5870 ελεω χαμηλων θερμοκρασιων,καταναλωσης,θορυβου...Στις επιδοσεις ουτε καν με ενδιαφερει αν ειμαι και 5% κατω...σιγα τα ωα.

Δημοσ.
Η 5870 πλεον κανει γυρω στα 500 οσα κανει και η 480 (απο οτι ειδα προχτες στο πλαισιο τουλαχιστον και στα μαγαζια με φυσικη υποσταση οχι τα ιντερνετικα). Αν δεν βρισκεις διαφορα στην τιμη παρε εκει που θα πας παρε 480 αλλιως η 470 ειναι γυρω στα 350... Η 5870 ειναι καλυτερη απο την 470 αλλα ακριβοτερη. Αν την βρεις στα 350 ευρω περιπου τσιμπα την χωρις δευτερη σκεψη, αν ομως την βρεις στα 500 τσιμπα μια 480...

Τι 500€, μήπως θέλεις γυαλιά; Αν είσαι fanboy του πλαισίου ή για σένα μόνο το πλαίσιο υπάρχει στον πλανήτη και θες να πληρώνεις 50% πάνω τις τιμές δεν σου φταίει κανένας.

Δες πόσο έχει η 5870 και μετά ξαναγράψε. ΤΙΜΗ

Αν γουστάρεις να πληρώνεις τις μαλακίες της nvidia κάντο, αλλά μην παρασέρνεις κόσμο χωρίς να φταίει.

Δημοσ.
Τι 500€, μήπως θέλεις γυαλιά; Αν είσαι fanboy του πλαισίου ή για σένα μόνο το πλαίσιο υπάρχει στον πλανήτη και θες να πληρώνεις 50% πάνω τις τιμές δεν σου φταίει κανένας.

Αν γουστάρεις να πληρώνεις τις μαλακίες της nvidia κάντο, αλλά μην παρασέρνεις κόσμο χωρίς να φταίει.

Μην ασχολεισαι μωρε,θα σε πουνε και fanboy της ATI στο τελος.Αμα πατησεις στο Skroutz θα δεις χαμηλοτερη τιμη πωλησης της 5870 στα 337 και της 470 στα 335.Τωρα αμα καποια fanboys κοιταζουν την ακριβοτερη στον πλανητη 5870 και την φτηνοτερη 470 και συγκρινουν τι να πεις.

Δημοσ.

Οχι αλλα μονο το πλαισιο εχει υπαρξει ενταξει στο θεμα τον εγγυησεων απεναντι μου, ουτε το eshop ουτε το pc1 ουτε κανενα αλλο. Παντα με τρεχαν και ακρη δεν εβγαινε... Τωρα αν εσυ θες να σκασεις 350 ευρω και αν παθει τιποτα να τα κλαις, τοτε οκ...

Δημοσ.
Οχι αλλα μονο το πλαισιο εχει υπαρξει ενταξει στο θεμα τον εγγυησεων απεναντι μου, ουτε το eshop ουτε το pc1 .

Για το eshop δεν ξερω αλλα για το pc1 δεν εχω κανενα παραπονο,2 φορες μαλιστα.Το τμημα service τους ειναι αψογο.Μιλαμε παντα,και εσυ και εγω για προσωπικες εμπειριες.Αν παρεις 100 ατομα να εισαι σιγουρος οτι θα βρεθουν αρκετοι που θα εχουν παραπονα για το Πλαισιο,οποτε......;)

Δημοσ.

Tι να σου πω και εγω και οι γνωστοι μου δεν εχουμε προβληματα με το πλαισιο. Και τυχαινει καποια πραγματα να τα καιμε συχνα λογω extreme OC. Παντα μας καλυπτε το πλαισιο. Με το PC1 μια μητικη μου ειχαν παρει και την βγαλαν εκτος εγγυησης γιατι ενα pinaki ηταν λιγο πιο πανω απο τα αλλα, το ιδιο και στο eshop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...