Προς το περιεχόμενο

Low end parts

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος διαθετει μολις 300ε για τα εξης

Κουτι

Τροφοδοτικο

Μητρική

Επεξεργαστη

Μνήμες (τουλ 2γκιγκα)

Οπως καταλαβαινετε,ειναι low end συστημα,ενα τυπικο πισι.Δεν υπαρχει κομπλεξ στο θεμα ιντελ ή αμδ.

Θα προτιμηθει πλαισιο ή e-shop αναγκαστικα.

Δημοσ.

Kάρτα γραφικών έχει;

Ποια;

Σκληρούς;

Πόσους;

Παίζουν ρόλο τα παραπάνω στην επιλογή τροφοδοτικού και case.

Δημοσ.

Mια καρτα γραφικων,προφανως της σειρας.

Και δισκο,θαρρω εναν 500ρη κοινο.

Δεν μπορω να τον βρω δυστηχώς αμεσα για να μου πει επακριβως.

Δημοσ.

Με 300 ευρώ για ολοκληρωμένο καινούργιο σύστημα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Για μένα καλύτερα να ψαχτεί σε μεταχειρισμένα, αν τον ενδιαφέρει να φτιάξει κάτι δυνατότερο, καθώς θα βρεί καλύτερα parts με αυτόν τον τρόπο απο αυτά που μπορεί να πάρει καινούργια σε αντίστοιχη τιμή.

Πάραυτα σου έφτιαξα μια σύνθεση με τον Celeron E3300 (s775) ο οποίος θα τον καλύψει για καθημερινή χρήση αν δεν έχει απαιτήσεις και μπορεί να τον ανεβάσει αρκετά και εύκολα διότι είναι πολύ δροσερός και ελάχιστα ενεργοβόρος. Αυτόν χρησιμοποιώ για το htpc μου και με καλύπτει άνετα. :-)

post-138197-129063103525_thumb.jpg

Δημοσ.

Να ρίχνει ματιές και σε αγγελίες, έτσι μπορεί να βρεθεί με αρκετά decent συστηματάκι σε αυτά τα λεφτά κι ας είναι και λίγο παλιότερα τα components.

Δημοσ.

Πάραυτα σου έφτιαξα μια σύνθεση με τον Celeron E3300 (s775) ο οποίος θα τον καλύψει για καθημερινή χρήση αν δεν έχει απαιτήσεις και μπορεί να τον ανεβάσει αρκετά και εύκολα διότι είναι πολύ δροσερός και ελάχιστα ενεργοβόρος. Αυτόν χρησιμοποιώ για το htpc μου και με καλύπτει άνετα. :-)

καρτα/δισκος υπαρχουν (δηλ εχουν επιζησει απτο παλιο)

Να ρίχνει ματιές και σε αγγελίες, έτσι μπορεί να βρεθεί με αρκετά decent συστηματάκι σε αυτά τα λεφτά κι ας είναι και λίγο παλιότερα τα components.

Kαινουργια θελει

τι ειναι η καρτα της σειρας??

προφανως εχει καποια Low end κάρτα...

Δημοσ.

αν ειναι παλια η καρτα,πιθανοτατα θα ειναι AGP,οποτε παει για ανακυκλωση,

και συν το οτι η onboard μπορει και να ειναι καλυτερη,αν εχει καποια παναρχαια καρτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...