XxMikexX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 τον σκοτωσα τον τιτλο σορρυ.. λοιπον ψαχνω ενα προγραμμα να μπορω να βγαζω βιντεο τα παιχνιδια την στιγμη που παιζω σε αρκετα καλη αναλυση χωρις κολληματα. επισης θελω (αν υπαρχει τροπος) να καταγραφει και τον ηχο! τοσα βιντεακια εχω δει με οσους βγαζουν τετοια βιντεο και ζηλεψα
XxMikexX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 τον σκοτωσα τον τιτλο σορρυ.. λοιπον ψαχνω ενα προγραμμα να μπορω να βγαζω βιντεο τα παιχνιδια την στιγμη που παιζω σε αρκετα καλη αναλυση χωρις κολληματα. επισης θελω (αν υπαρχει τροπος) να καταγραφει και τον ηχο! τοσα βιντεακια εχω δει με οσους βγαζουν τετοια βιντεο και ζηλεψα
personGR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 FRAPS; Έχω δει στις ρυθμίσεις του ότι έχει τη δυνατότητα να τραβά βίντεο, απλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Με κάθε επιφύλαξη, it's a start.
personGR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 FRAPS; Έχω δει στις ρυθμίσεις του ότι έχει τη δυνατότητα να τραβά βίντεο, απλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Με κάθε επιφύλαξη, it's a start.
parsifal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εγγραφη video απο παιχνιδια Capturing σε action παιχνίδι Προγραμμα για να τραβαω video μεσα από παιχνίδι Πρόγραμμα καταγραφής παιχνιδιών?
parsifal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εγγραφη video απο παιχνιδια Capturing σε action παιχνίδι Προγραμμα για να τραβαω video μεσα από παιχνίδι Πρόγραμμα καταγραφής παιχνιδιών?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.