LeoNaXe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 πρίν απο 1 χρόνο ο φίλος μου παίρνει έναν WD MyBook 500GB και το φορτώνει δεδομένα 200GB και το αφήνει στην άκρη, τόρα που είπε να πάρει μερικά δεδομένα συνδέει το σκληρό και δεν μπορεί να δεί κανένα δεδομένο μέσα στο σκληρό ενώ βλέπει ότι ο χώρος χρησιμοποιήται. είπε να το βάλει σε mac μπάς και δεί τίποτα αλλά πάλη τζίφος. μήπως υπάρχει καμία λύσει να δεί τα δεδομένα?
LeoNaXe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 πρίν απο 1 χρόνο ο φίλος μου παίρνει έναν WD MyBook 500GB και το φορτώνει δεδομένα 200GB και το αφήνει στην άκρη, τόρα που είπε να πάρει μερικά δεδομένα συνδέει το σκληρό και δεν μπορεί να δεί κανένα δεδομένο μέσα στο σκληρό ενώ βλέπει ότι ο χώρος χρησιμοποιήται. είπε να το βάλει σε mac μπάς και δεί τίποτα αλλά πάλη τζίφος. μήπως υπάρχει καμία λύσει να δεί τα δεδομένα?
LeoNaXe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 καλάαααααα ρε τη γίνετε? ούτε ένας να ξέρει ποιο είναι το πρόβλημα?
disqualified Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 υπαρχει file system στο δισκο ή τον δειχνει RAW
LeoNaXe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 δηλαδή όταν τα λές αυτά φίλε μου τη εννοείς? δεν σε πιάνω
disqualified Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 δεξι κλικ και properties στο δισκο. Αναγράφει file system; Μην τολμησει και κανει κανενα format στο δισκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.