Προς το περιεχόμενο

Παράπονα με παραγγελία από το e-shop

vasman15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προσωπικά καλύτερα να δώσω 10 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για επιστροφή του προιόντος ή για ότι άλλο χρειαστεί παρα να με αντιμετωπίζουν με ατάκες του στυλ ''εγώ δεν είμαι πλαίσιο να έχω βιτρίνα και να μπορώ να αλλάζω τα πράγματα με τόση ευκολία''

Αυτό δεν το θεωρώ απάντηση για κατι που είναι σφραγισμένο και απλά θες να πάρεις κάτι ακριβότερο και να πληρώσεις την διαφορά.

αυτο ακριβως! ειμαι διαθετιμενος σε μερικα συγκεκριμενα ειδη (οπως σκληροι δισκοι) που χαλανε αρκετα συχνα να δωσω μεχρι και 20 ευρω παραπανω για να το αγορασω και να εχω τελεια after shale αξυπηρετηση (=πλαισιο) παρα να το παρω πιο φθηνα και αν χαλασει τρεχα γυρευε!!!

γιατι το αλλο που το πας??? μου ειχε χαλασει ενα 2.5'' και τον πηγα eshop και τους ζητησα πιστωτικο και αυτοι μου δωσανε καινουριο σκληρο. εμενα ομως ο 2.5'' μου ηταν αχρηστος γιατι μου ειχαν κανει ακομα εναν δωρο! τι να τον κανω και δευτερο 2.5''??? αφου ακομα και πιστωτικο να κοψουν δεν χανουν τα λεφτα τους!!! στο πλαισιο οσες φορες εχω ζητησει πιστωτικο αμεσως!!!!!!!!

ας μου δωσει καποιος εναν καλο λογο για να ξανα αγορασω απο το eshop

Δημοσ.
στο πλαισιο οσες φορες εχω ζητησει πιστωτικο αμεσως!

Τους παλιούς καλούς καιρούς. Πλέον θεώρησέ το έως απίθανο να σου δώσουν πιστωτικό. Θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά και θα σου σντικαταστήσουν το προϊόν με ίδιο ή παραπλήσιο...

Δημοσ.
γιατι το αλλο που το πας??? μου ειχε χαλασει ενα 2.5'' και τον πηγα eshop και τους ζητησα πιστωτικο και αυτοι μου δωσανε καινουριο σκληρο. εμενα ομως ο 2.5'' μου ηταν αχρηστος γιατι μου ειχαν κανει ακομα εναν δωρο! τι να τον κανω και δευτερο 2.5''??? αφου ακομα και πιστωτικο να κοψουν δεν χανουν τα λεφτα τους!!! στο πλαισιο οσες φορες εχω ζητησει πιστωτικο αμεσως!!!!!!!!

Μα αφού υπήρχε το προϊόν ,σωστό ήταν που στο αντικατάστησαν.

Δημοσ.
αυτο ακριβως! ειμαι διαθετιμενος σε μερικα συγκεκριμενα ειδη (οπως σκληροι δισκοι) που χαλανε αρκετα συχνα να δωσω μεχρι και 20 ευρω παραπανω για να το αγορασω και να εχω τελεια after shale αξυπηρετηση (=πλαισιο) παρα να το παρω πιο φθηνα και αν χαλασει τρεχα γυρευε!!!

ας μου δωσει καποιος εναν καλο λογο για να ξανα αγορασω απο το eshop

Κατσε φιλε,παμε παλι γιατι σε εχασα.

Εχω εναν δισκο 2.5αρι και μου κανουνε δωρο εναν ιδιο.Δυο δισκους τι να τους κανω,χρειαζομαι μια καρτουλα γραφικων.Τραβαω λοιπον ενα σουτ ρευματος στον δισκο και εφυγα για αγορα νεας καρτας.

Ρε παιδια ,σε ποιες ταινιες τα εχετε δει αυτα?

Σου χαλασε δισκος,δισκο θα παρεις πισω

Δημοσ.
Κατσε φιλε,παμε παλι γιατι σε εχασα.

Εχω εναν δισκο 2.5αρι και μου κανουνε δωρο εναν ιδιο.Δυο δισκους τι να τους κανω,χρειαζομαι μια καρτουλα γραφικων.Τραβαω λοιπον ενα σουτ ρευματος στον δισκο και εφυγα για αγορα νεας καρτας.

Ρε παιδια ,σε ποιες ταινιες τα εχετε δει αυτα?

Σου χαλασε δισκος,δισκο θα παρεις πισω

οχι δεν καταλαβες σωστα. εχω εναν 2.5'' ο οποιος καποια μερα χαλαει απο μονος του. τοτε τυγχαινει να μου κανουν δωρο εναν αλλον. και εγω παω στο eshop ον 2.5'' για επισκευη και αναγνωριζουν οτι ειναι χαλασμενος και ενω ζηταω πιστωτικο για τον χ, ψ λογο μου δινουν εναν ιδιο. οσες φορες εχω παει κατι πισω στο πλαισιο για επισκευη εχω ζητησει πιστωτικο για να παρω κατι καλυτερο (οπως σκληρο δισκο μεγαλυτερης χωρητικοτητας) και παντα μου δινουν πιστωτικο. πριν μια εβδομαδα που πηγα εναν σκληρο 640GB στο πλαισιο ζητησα πιστωτικο και με αυτο εβαλα την διαφορα και πηρα εναν στο 1.5 TB. παντα ετσι γινεται στο πλαισιο

Δημοσ.

παιδια και εγω εχω κανει αρκετες αγορες απο το κιτρινομαυρο μαγαζακι και αν το παρουμε στατιστικα ειχα αρκετα προβληματα,ποτε με το φημισμενο service τους και ποτε με την διαθεσημοτητα τους ,θα μου πειτε να μην αγοραζω απο εκει ,αλλα δυστυχως εμεις στην επαρχεια δεν εχουμε και πολλες επιλογες,οποτε αναγκαστηκα κανουμε τις αγορες απο απου μας συμφερει καλυτερα, αλλα μαλλον θα αλλαξω ροτα , επι ευκαιρια θελω ναναφερω και ενα περιστατικο που μου εκανε εντυπωση :πηγα λοιπον σε ενα τοπικο μικρομαγαζο να αγορασω εναν σκληρο και ο τυπος μου εδειχνε να επιλεξω απτο site του eshop και σε ιδιες τιμες και οταν τον ρωτησα αν τα αγοραζει απο εκει μου ειπε οτι " παιζει μπαλα το eshop" τωρα τι εννοουσε δεν το καταλαβα ,προφανως ο τυπος τα ειχε λιγο χαμενα...ή ηταν κουτοπονηρος..:X

Δημοσ.
οχι δεν καταλαβες σωστα. εχω εναν 2.5'' ο οποιος καποια μερα χαλαει απο μονος του. τοτε τυγχαινει να μου κανουν δωρο εναν αλλον. και εγω παω στο eshop ον 2.5'' για επισκευη και αναγνωριζουν οτι ειναι χαλασμενος και ενω ζηταω πιστωτικο για τον χ, ψ λογο μου δινουν εναν ιδιο. οσες φορες εχω παει κατι πισω στο πλαισιο για επισκευη εχω ζητησει πιστωτικο για να παρω κατι καλυτερο (οπως σκληρο δισκο μεγαλυτερης χωρητικοτητας) και παντα μου δινουν πιστωτικο. πριν μια εβδομαδα που πηγα εναν σκληρο 640GB στο πλαισιο ζητησα πιστωτικο και με αυτο εβαλα την διαφορα και πηρα εναν στο 1.5 TB. παντα ετσι γινεται στο πλαισιο

Σωστα και πολυ σωστα καταλαβα,αλλα μου κανει εντυπωση αυτο το σκεπτικο.

Για σκεψου κατι,εχεις αγορασει μια 40αρα samsung απο mediamarkt για παραδειγμα ,και καιγεται το τροφοδοτικο μες την εγγυηση.Την πας πισω και τους λες πιασε ενα πλυντηριο γιατι στον γαμο μου ,μου φερανε μια bravia και που να τις βαλω και τις 2 τηλεορασεις?Ουτε ενας δεν φιλοτιμηθηκε να φερει ενα πλυντηριακι .

Θα στο αλλαξουνε ποτε?Ειναι λογικη αυτη?

Δημοσ.

απο ο,τι γνωριζω και μου εχει τυχει ολα τα καταστηματα σου κοβουν πιστωτικο μονο σε περιπτωση που δεν εχουν το ιδιο προιον για αντικατασταση,αν και μερικοι θελουν αρκετες φορες να σε πιασουν κοτσο πασαροντας ενα αλλο προιον για αντικατασταση που ουσιαστικα δεν εχει καμια σχεση με το δικο σου...ειπαμε απατεωνιες σε ολο τους το μεγαλειο...:devil:

Δημοσ.

Ρε φιλε δεν ειναι λογικο αυτο που λες... Εμενα προσφατα στο e-shop μου προσφεραν νεο μοντελο καινουργιας καρτας γραφικων γιατι η παλια εντος εγγυησεως καρτα απεθανε αιφνιδιως (και επειδη λογικα δεν υπηρχε αντιστοιχο στοκ) και τελικα αφου αρνηθηκα την προσφορα μου ζητησαν να επιλεξω μια αλλη και να πληρωσω την διαφορα. Τους ρωτησα αν μπορω να παρω πιστωτικο και να κανω την αγορα αργοτερα και το δεχτηκαν αμεσως. Το πιστωτικο ειχε την αξια της νεας καρτας.

Αν ειχαν ιδια καρτα με την παλια δεν θα μπορουσα να ζητησω τιποτα διαφορετικο, εννοειται.

Δημοσ.
Σωστα και πολυ σωστα καταλαβα,αλλα μου κανει εντυπωση αυτο το σκεπτικο.

Για σκεψου κατι,εχεις αγορασει μια 40αρα samsung απο mediamarkt για παραδειγμα ,και καιγεται το τροφοδοτικο μες την εγγυηση.Την πας πισω και τους λες πιασε ενα πλυντηριο γιατι στον γαμο μου ,μου φερανε μια bravia και που να τις βαλω και τις 2 τηλεορασεις?Ουτε ενας δεν φιλοτιμηθηκε να φερει ενα πλυντηριακι .

Θα στο αλλαξουνε ποτε?Ειναι λογικη αυτη?

και σου ξανα λεω αυτην την λογικη την εχει το πλαισιο! και για αυτο το προτιμαω (αναμεσα στα αλλα πλεονεκτηματα του)

Ρε φιλε δεν ειναι λογικο αυτο που λες... Εμενα προσφατα στο e-shop μου προσφεραν νεο μοντελο καινουργιας καρτας γραφικων γιατι η παλια εντος εγγυησεως καρτα απεθανε αιφνιδιως (και επειδη λογικα δεν υπηρχε αντιστοιχο στοκ) και τελικα αφου αρνηθηκα την προσφορα μου ζητησαν να επιλεξω μια αλλη και να πληρωσω την διαφορα. Τους ρωτησα αν μπορω να παρω πιστωτικο και να κανω την αγορα αργοτερα και το δεχτηκαν αμεσως. Το πιστωτικο ειχε την αξια της νεας καρτας.

Αν ειχαν ιδια καρτα με την παλια δεν θα μπορουσα να ζητησω τιποτα διαφορετικο, εννοειται.

εσυ εισαι τυχερος φιλε. γιατι οταν εγω πηγα στο eshop στο Μπουρναζι για να δωσω πισω τον χαλασμενο 500GB μετα απο 1 εβδομαδα (!!!!!!) με ενημερωσανε πως εγινε αντικατασταση με εναν 640GB επειδη δεν ειχαν πλεον 500GB ενω εγω ειχα ζητησει πιστωτικο. και φυσικα μολις τους το ειπα το αρνηθηκανε. εσυ μολις ζητησες πιστωτικο για μελλοντικη αγορα το δεχτηκανε. για πες μου σε ποιο καταστημα eshop πηγες???

Δημοσ.

Υπαρχουν και χιροτερα, φαντασου να εισαι σε μακρινη επαρχία και να σου στηλουν ανοιγμένο προιον Rma dead or arival να τραβας τα μαλια σου, καλυτερα να μην ερχοταν ποτε τετοιο πακετο.

Δημοσ.
Υπαρχουν και χιροτερα, φαντασου να εισαι σε μακρινη επαρχία και να σου στηλουν ανοιγμένο προιον Rma dead or arival να τραβας τα μαλια σου, καλυτερα να μην ερχοταν ποτε τετοιο πακετο.

καλα, αν αρχισουμε να λεμε ολοι μας αυτα τα απαραδεκτα που μας εχουν συμβει απο το e-shop δεν μας φτανει ολο το forum...:mad::devil:

Δημοσ.
Τους παλιούς καλούς καιρούς. Πλέον θεώρησέ το έως απίθανο να σου δώσουν πιστωτικό. Θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά και θα σου σντικαταστήσουν το προϊόν με ίδιο ή παραπλήσιο...

ακριβως ετσι ειναι , εμενα μου χαλασε το ποντικι μου και επειδη ηθελα καποια επιπλεον λεφτα να παρω ενα εξισου καλο με αυτο που ειχα (και δεν ειχα πανω μου γιατι εφυγα βιαστικα να τους προλαβω ανοικτους) τους ζητησα πιστωτικο για να παω καποια αλλη μερα και δε μου εδιναν!!!

μου εδωσαν ενα χαρτι που ανεφερε οτι τους παρεδωσα το ποντικι μου και εκκρεμει εγγυηση , το ποσο ηταν το πιστωτικο για το ποντικι μου απλα μου το ειπαν προφορικα ωστε να ξερω με τι μπορω να το αντικαταστησω (και φυσικα εννοειται οτι μονο ποντικι μπορουσα να παρω με αυτα τα λεφτα) , αλλα χαρτι για πιστωτικο γενικα και αοριστα δε μου εδωσαν, ενω παλια οντως εδιναν

Δημοσ.
και σου ξανα λεω αυτην την λογικη την εχει το πλαισιο! και για αυτο το προτιμαω (αναμεσα στα αλλα πλεονεκτηματα του)

Αυτή την λογική ξέχνα την πλέον στο πλαίσιο... εδώκαι κανενα 2μηνο αλλάξαν πολιτική στο service και πλέον πιστωτικό θα δεις μονο σε περίπτωση ποθ δεν υπάρχει ίδιο ή παραπλήσιο προιόν στο στοκ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...