vasman15 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 καλησπερα στο forum ,ανοιγω αυτο το topic θελοντας να αναφερω για μια ακομα φορα την απαραδεκτη τακτικη του εν λογω καταστηματος ,λοιπον τα θεμα εχει ως εξης παρηγγειλα την παρασκευη ενα προιον το οποιο εξαντληθηκε μετα και μου τηλεφωνουν σημερα λεγοντας οτι δηθεν το κομματι που ηταν να σταλει σε μενα ηταν καταστραμενη η συσκευασια και να μην υπαρξει προβλημα δεν μου το στελνουν και αλλες τετοιες μπουρδες.....πολυ εφευρετικοι οι τυποι βρηκαν νεα δικαιολογια για να δικαιολογουν την απαραδεκτη τακτικη τους,το επισημανω γιατι ειναι η 6 φορα που μου ακυρωνεται παραγγελια για τον α ή β λογο και ως τωρα ελεγαν το ποιηματακι "συγνωμη λαθος της αποθηκης δεν ενημερωθηκε το συστημα κτλ και τωρα εχουμε το νεο μας ποιηματακι....αισχος
vasman15 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 καλησπερα στο forum ,ανοιγω αυτο το topic θελοντας να αναφερω για μια ακομα φορα την απαραδεκτη τακτικη του εν λογω καταστηματος ,λοιπον τα θεμα εχει ως εξης παρηγγειλα την παρασκευη ενα προιον το οποιο εξαντληθηκε μετα και μου τηλεφωνουν σημερα λεγοντας οτι δηθεν το κομματι που ηταν να σταλει σε μενα ηταν καταστραμενη η συσκευασια και να μην υπαρξει προβλημα δεν μου το στελνουν και αλλες τετοιες μπουρδες.....πολυ εφευρετικοι οι τυποι βρηκαν νεα δικαιολογια για να δικαιολογουν την απαραδεκτη τακτικη τους,το επισημανω γιατι ειναι η 6 φορα που μου ακυρωνεται παραγγελια για τον α ή β λογο και ως τωρα ελεγαν το ποιηματακι "συγνωμη λαθος της αποθηκης δεν ενημερωθηκε το συστημα κτλ και τωρα εχουμε το νεο μας ποιηματακι....αισχος
chakra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ακριβως το ιδιο εγινε και σε μενα σημερα:lol::lol: Παρηγγειλα κατι την περασμενη εβδομαδα που ηταν διαθεσιμο κανονικα και με περνουν το πρωι πρωι σημερα(με ξυπνησαν κιολας)να μου πουν οτι ειναι χαλασμενο εχει προβλημα και τετοιες μπουρδες Νταξει τωρα περα απο τετοια παρατραγουδα και σκηνικα,ψωνιζω απο το συγκεκριμενο καταστημα παρα πολλα χρονια ,καθε μηνα θα παρω και κατι,και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα και παραπονο με το οτιδηποτε, και αν ειχα μια δυο φορες,το service ηταν αψογο!Αυτα
chakra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ακριβως το ιδιο εγινε και σε μενα σημερα:lol::lol: Παρηγγειλα κατι την περασμενη εβδομαδα που ηταν διαθεσιμο κανονικα και με περνουν το πρωι πρωι σημερα(με ξυπνησαν κιολας)να μου πουν οτι ειναι χαλασμενο εχει προβλημα και τετοιες μπουρδες Νταξει τωρα περα απο τετοια παρατραγουδα και σκηνικα,ψωνιζω απο το συγκεκριμενο καταστημα παρα πολλα χρονια ,καθε μηνα θα παρω και κατι,και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα και παραπονο με το οτιδηποτε, και αν ειχα μια δυο φορες,το service ηταν αψογο!Αυτα
SKRUTZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Έχουμε πει ρε παιδιά... ΜΑΚΡΙΑ και αγαπημένοι απο αυτό το μαγαζάκι... Υπάρχουν τόσα άλλα που κανουν κρα για πελάτη και σε εξυπηρετουν και καλύτερα. Στην δικά μου εμπειρία έιχα στείλει και mail-ξεχεστήριο στα κεντρικά και δεν μπήκαν στον κόπο έστω να μου απαντήσουν.... Οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητος της αγοράς Η/Υ.
SKRUTZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Έχουμε πει ρε παιδιά... ΜΑΚΡΙΑ και αγαπημένοι απο αυτό το μαγαζάκι... Υπάρχουν τόσα άλλα που κανουν κρα για πελάτη και σε εξυπηρετουν και καλύτερα. Στην δικά μου εμπειρία έιχα στείλει και mail-ξεχεστήριο στα κεντρικά και δεν μπήκαν στον κόπο έστω να μου απαντήσουν.... Οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητος της αγοράς Η/Υ.
kanesaxo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εγω παλι ολες τις φορές που ειχα παραγγειλει κατι μεσω του e-shop δεν ειχα ποτε προβλημα. Απλά πλεον δεν το προτιμώ ελεω τιμών και κακου ρμα προιόντων.
Roger Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Έχουμε πει ρε παιδιά... ΜΑΚΡΙΑ και αγαπημένοι απο αυτό το μαγαζάκι...Υπάρχουν τόσα άλλα που κανουν κρα για πελάτη και σε εξυπηρετουν και καλύτερα. Στην δικά μου εμπειρία έιχα στείλει και mail-ξεχεστήριο στα κεντρικά και δεν μπήκαν στον κόπο έστω να μου απαντήσουν.... Οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητος της αγοράς Η/Υ. Ποια μαγαζια ειναι αυτα που κανουν κρα,για πες μας να μαθαινουμε? Σε τιμες e-shop ομως ,οχι 10€ ακριβοτερα το καθετι
gilardino Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 δηλαδη το οτι σε πηραν τηλ να σε ενημερωσουν οτι τελειωσε το προιον που παρηγγειλες ειναι αισχος;λες να ειχαν και να μην ηθελαν να πουλησουν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 και με το πλαίσιο υπάρχει πάντως τρελό πρόβλημα διαθεσιμότητας...
Bandura Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εγω ποτε μου δεν ειχα προβλημα, οτι πηρα ηταν και ειναι μια χαρα και μαλιστα μια φορα που χρειαστηκε να κανω επιστροφη, δεν μου δημιουργησαν προβλημα, και οταν ξαναπηγα να αγορασω χωρις την αποδειξη/πιστωτικο, το βρηκαν στο συστημα τους χωρις κανενα προβλημα και χωρις να χρονοτριβισουμε. Το προτιμω για τις τιμες του, αλλα και γιατι ειναι το πιο κοντινο μαγαζι στην περιοχη μου, σε οποιο αλλο και να παω, θα φαω την μικρη διαφορα τιμης στην βενζινη...
pershs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 δηλαδη το οτι σε πηραν τηλ να σε ενημερωσουν οτι τελειωσε το προιον που παρηγγειλες ειναι αισχος;λες να ειχαν και να μην ηθελαν να πουλησουν; Όχι αίσχος και ντροπή είναι το ότι έχουν υπερβολικά συχνά λαθως διαθεσημότητα στην τελική πολλές φορές όταν θέλω κάτι το θέλω άμεσα και δεν έχω καμία όρεξη να περιμένω λόγο βλακειας τους ή να τρέχω από υποκατατημά τους σε υποκαταστημά τους για να το βρώ αν υπάρχει κάπου.
SKRUTZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ποια μαγαζια ειναι αυτα που κανουν κρα,για πες μας να μαθαινουμε?Σε τιμες e-shop ομως ,οχι 10€ ακριβοτερα το καθετι Προσωπικά καλύτερα να δώσω 10 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για επιστροφή του προιόντος ή για ότι άλλο χρειαστεί παρα να με αντιμετωπίζουν με ατάκες του στυλ ''εγώ δεν είμαι πλαίσιο να έχω βιτρίνα και να μπορώ να αλλάζω τα πράγματα με τόση ευκολία'' Αυτό δεν το θεωρώ απάντηση για κατι που είναι σφραγισμένο και απλά θες να πάρεις κάτι ακριβότερο και να πληρώσεις την διαφορά.
Roger Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Προσωπικά καλύτερα να δώσω 10 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για επιστροφή του προιόντος ή για ότι άλλο χρειαστεί παρα να με αντιμετωπίζουν με ατάκες του στυλ ''εγώ δεν είμαι πλαίσιο να έχω βιτρίνα και να μπορώ να αλλάζω τα πράγματα με τόση ευκολία''Αυτό δεν το θεωρώ απάντηση για κατι που είναι σφραγισμένο και απλά θες να πάρεις κάτι ακριβότερο και να πληρώσεις την διαφορά. Aν θα δωσεις 10€ παραπανω για καθε ανταλλακτικο επι 5000€ παραγγελια που ισως καποιος χρειαστει να κανει,μπηκε μεσα με τα τσαρουχια Πολλα online μαγαζια κανουνε παραεισαγωγες οπως πολυ σωστα εχει ειπωθει σε αλλο θεμα,αν επιλεξεις να αγορασεις απο εκει ισως να ρισκαρει γαι την εγγυηση
ca6mio Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εγω ουτε με ακυρωσεις παραγγελιων ειχα ποτε προβλημα, ουτε με επιστροφες λόγω εγγυησεως. Και δεν ειναι λιγες οι φορες που αγορασα απο εκει. Για οσους δεν ειναι ευχαριστημενοι το μονο που εχω να πω ειναι απλα να μην το ξαναπροτιμησουν. Δεν ειναι με το ζορι. Χαζα τετοιου τυπου συμβαινουν σε ολα τα "μαγαζια". Οταν μια εταιρεια σαν το e-shop εχει τοσες πολλες πωλησεις ειναι λογικο να υπαρχουν περισσοτερα περιστατικα. Στατιστικα να το δειτε ομως δεν θα εχει αποκλιση απο αυτα που συμβαινουν σε αλλες εταιρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.