Προς το περιεχόμενο

Compaq Presario CQ61- 430SD γνώμες και μνήμες..

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βρηκα σε πολυ καλη τιμουλα το Compaq Presario CQ61- 430SD το οποιο κανει ανετα για δουλειες γραφειου και φοραει 64μπιτα 7αρια. Επειδη εχει 2 γιγκα μνημη και γραφει οτι φτανει μεχρι 8 γιγκα εχετε να μου προτεινετε να παρω 2 ζευγαρια των 2 γιγκα εκαστο για το παραπανω φορητο. Επειδη εχει 2 σλοτ υποδοχης τι μνημες συστηνετε? Υπαρχει περιπτωση να παρω 800αρες μνημες και κανουν για το φορητο?

Δημοσ.

Παιδιά βρηκα σε πολυ καλη τιμουλα το Compaq Presario CQ61- 430SD το οποιο κανει ανετα για δουλειες γραφειου και φοραει 64μπιτα 7αρια. Επειδη εχει 2 γιγκα μνημη και γραφει οτι φτανει μεχρι 8 γιγκα εχετε να μου προτεινετε να παρω 2 ζευγαρια των 2 γιγκα εκαστο για το παραπανω φορητο. Επειδη εχει 2 σλοτ υποδοχης τι μνημες συστηνετε? Υπαρχει περιπτωση να παρω 800αρες μνημες και κανουν για το φορητο?

Δημοσ.

Θα προτιμουσα φιλε μου μια συγκεκριμενη προταση για ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα γιατι μονο απο το τοπο μου με ενδιαφερει να αγοραζω και οχι απο το εξωτερικο...

Δημοσ.
Θα προτιμουσα φιλε μου μια συγκεκριμενη προταση για ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα γιατι μονο απο το τοπο μου με ενδιαφερει να αγοραζω και οχι απο το εξωτερικο...

δεν καταλαβες, σου προτεινε τις μνημες που προτεινει η ιδια η kingston για το λαπτοπ που σε ενδιαφερει.

τωρα το που θα τις βρεις να τις αγορασεις ειναι δικο σου θεμα!

οτι και να παρεις παντως την ιδια δουλεια θα κανεις,διαφορες δεν θα δεις,

εγω στη θεση σου θα αγοραζα μονο ενα dimmακι των 2 και θα κρατουσα και 1 ακομα που εχει πανω, θα πηγαινε στα 3 και δεν θες κατι αλλο.

Δημοσ.

οΚ βρηκα να υπαρχουν αναλογες μνημες και σε ελληνικο καταστημα, ελπιζω μονο να παιρνει ντιμακια των 200 πιν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...