Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην λειτουργια των φορουμ με τους λεγομενους τραμπουκους των νηματων!

benign

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παλι λεω οτι εχουμε και σοβαροτερες δουλειες να κανουμε...γιατι να κατσω ν ασχοληθω;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδώ είναι που υπεισέρχεται ο ρόλος της ΣΟ, να σβήνει τα προσβλητικά μηνύματα και να κάνει ban άν δεν συμμορφώνεται με τους εκάστοτε κανόνες λειτουργίας του forum...

Δημοσ.

Αναφορά στον συντονιστή και αγνόηση του χρήστη, οι επιλογές σου..

Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.
Δημοσ.

παιδια ειμαι αρκετο καιρο στο φορουμ και πιστευω το εξης:

ορισμενοι moderators ειτε ειναι φιλοι ειτε εχουν καποια σχεση με ορισμενα ατομα....ειτε συμφωνουν με τις ιδεες μερικων τετοιων τυπων...

ετσι ποστ σβηνονται αδικα και καποιοι κανουν καποια θεματα τσιφλικια τους, ειναι τοσο ερυστικοι που σε προκαλουν να βρισεις...

Και επειδη ειπαν προηγουμενος μην συμμετεχεις, οταν το ανοιγεις το νημα για να πληροφορηθει ο κοσμος ή να λυθουν καποιες αποριες και μπαινουν 2-3 συγκεκριμενοι και αρχιζουν τα δικα τους, ε τοτε τι πρεπει να γινει...???

Για μενα ο mod πρεπει να ειναι αντικειμενικος και να επεμβαινει εκει που πρεπει και οταν πρεπει... το οτι εισαι εξουσια δεν σημαινει οτι ακουγονται μονο οι δικες σου ιδεες...

Αλλωστε παιδια, αν δεν υπερχαμε εμεις δεν θα υπηρχε και site, δεν θα υπηρχαν και διαφημισεις και..καιι...

Δημοσ.

Για μενα ο mod πρεπει να ειναι αντικειμενικος και να επεμβαινει εκει που πρεπει και οταν πρεπει... το οτι εισαι εξουσια δεν σημαινει οτι ακουγονται μονο οι δικες σου ιδεες...

Και αυτοί άνθρωποι όμως είναι φίλε μου και προσπαθούν να είναι όσο δυνατόν περισσότερο σωστοί...

Αν δεν συμφωνεί η ενέργειά τους με το τί θεωρείς εσύ σωστό, δεν σημαίνει πώς μεροληπτουν...

Δημοσ.

Παιδια πιστευω οτι αν αδιαφορησουμε δεν αποθαρρυνονται.Προσωπικα θεωρω οτι εχουν ψυχολογικα προβληματα και ακομη και να αδιαφορησεις και αν προσωρινα σταματησουν,επανερχονται.

Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος με τους mods απλα μερικες φορες ειναι πιο ελαστικοι απο οτι πρεπει. Αυτο λεω.Καταλαβαινω βεβαια οτι ειναι πολλα τα ποστς και λιγα τα παιδια.

Αν και δεν μου αρεσε σαν ιδεα απο εδω και μπρος οποτε συμβει καποιος να ειναι απροκλητα αγενης θα τον αναφερω.Αλλη λυση δεν υπαρχει.

---------- Προσθήκη στις 21:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:17 ----------

παιδια ειμαι αρκετο καιρο στο φορουμ και πιστευω το εξης:

ορισμενοι moderators ειτε ειναι φιλοι ειτε εχουν καποια σχεση με ορισμενα ατομα....ειτε συμφωνουν με τις ιδεες μερικων τετοιων τυπων...

ετσι ποστ σβηνονται αδικα και καποιοι κανουν καποια θεματα τσιφλικια τους, ειναι τοσο ερυστικοι που σε προκαλουν να βρισεις...

Και επειδη ειπαν προηγουμενος μην συμμετεχεις, οταν το ανοιγεις το νημα για να πληροφορηθει ο κοσμος ή να λυθουν καποιες αποριες και μπαινουν 2-3 συγκεκριμενοι και αρχιζουν τα δικα τους, ε τοτε τι πρεπει να γινει...???

Αλλωστε παιδια, αν δεν υπερχαμε εμεις δεν θα υπηρχε και site, δεν θα υπηρχαν και διαφημισεις και..καιι...

Εχεις δικιο ,πρεπει να πω οτι σημερα σε μια περιπτωση που ανοιξα ενα θεμα, και μπηκαν καποια trolls,επενεβη ενας moderator αστραπη και εδρασε καταλληλα.Το χαρηκα να σου πω την αληθεια. :-)

Δημοσ.

^^ Στο νημα που ανοιξες (οπου σβηστηκε και δικο μου post λογω flame) εκφραστηκαν διαφορετικες αποψεις.Ειναι σεβαστο το οτι ενας mod θεωρησε τρολαρισμα και εσβησε τα posts.Εχεις δικαιο σε οσα υποστηριζεις αλλα καποιες φορες ειναι δυσδιακριτο το αν ενα post αποτελει τρολαρισμα ή απλα αντιθετη αποψη.Περαν τουτου πολλες φορες ανοιγονται νηματα που "εκ γεννεσεως" τους τα θεωρω υποπτα και δεν παιρνουν χαμπαρι οι mods καθως αποτελουν στοχευμενες "διαφημισεις" συγκεκριμενων πολιτικων χωρων και κινησεων.Εκει μπαινουν καποιοι που αντιδρουν, τρωνε την κατηγορια του troll και γινεται μπαχαλο η κατασταση.Κατα τα αλλα νομιζω οτι γενικα συγκρατειται η κατασταση σε νορμαλ επιπεδα.

Δημοσ.
Κατα τα αλλα νομιζω οτι γενικα συγκρατειται η κατασταση σε νορμαλ επιπεδα.

Αυτό προσπαθούν τουλάχιστον...

Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο...

Δημοσ.

Εντάξει , είπαμε να μην το ξεφτυλίζουμε το πράγμα στο τρολλάρισμα, αλλά μην το κάνουμε και τελείως φλούφλικο. Tελευταία σε ορισμένα θέματα κάτι τέτοιο γίνεται.

Α: "Τι κάνετε αγαπητέ συμφορουμίτη ?"

Β: "Πολύ καλά φίλτατε. Ομοίως εύχομαι και δια εσάς. "

Α:"Οφείλω να παρατηρήσω ότι το laptopίδιον σας ανήκει εις τον ΧΥΤΑ Φυλής και όχι προς σχολιασμόν εις το παρόν νήμα."

Β:"Σας μέμφομαι για τον προσβλητικό σας σχολιασμό..... Κλικ (-1 στο Report)...

Delete και τα 4 posts από τον γ..... mod.

:eek::eek:

Νταξ' , και λίγος χαβαλές δεν κάνει κακό..

Όμως, σε ορισμένα threads σβήνονται τα posts με στραβά "και", ενώ σε άλλα γίνεται σκοτωμός..

Πάντως μικρογραφία των ελλήνων είναι και τα forums, και οι χρήστες τους και οι διαχειριστές τους..

Άρα μην έχουμε και υψηλές απαιτήσεις. Η μετριότητα επικρατεί παντού. Εμείς γιατί να αποτελούμε εξαίρεση?

Και όσο περνάει κι ο καιρός βλέπω ότι δεν γράφουν και πολλοί που έχουν να πουν κάτι, αλλά έχει πέσει πολύ το επίπεδο..

Θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Να πώ κάτι όμως..Αυτό που συζητάτε λέγετε προσωπική επίθεση σε άλλα μέλη,πράγμα που απαγορεύεται για να μην δημιουργείτε δυσάρεστο κλίμα σε ορισμένα forums.Δεν γνωριζω για το παρόν forum...

Δημοσ.

Δεν είναι επίθεση σε άλλο χρήστη, να αναφέρεις τα προβλήματα μιας συσκευής (βλέπε iphone threads ή windows vs linux vs mac wars).

Εκτός αν η αρνητική άποψη για ένα μηχάνημα - software θεωρείται προσωπική μομφή σε όσους το χρησιμοποιούν..

Τότε δεν γράφει κανείς τίποτα και ξεμπερδεύουμε...

Σε άλλες περιπτώσεις κάποιοι διαφημίζουν τις εταιρίες τους μέσα από άχρηστα δωρεάν προγράμματα (βλέπε προγράμματα αποδείξεων), και δεν θεωρείται αυτό abuse του forum, αλλά εγώ είμαι κακεντρεχής όταν κράζω εφαρμογές που είναι απόλυτα περιττές και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς..

• Super Moderators
Δημοσ.
Εκτός αν η αρνητική άποψη για ένα μηχάνημα - software θεωρείται προσωπική μομφή σε όσους το χρησιμοποιούν..

προφανώς και θεωρείται, Έλληνες είμαστε :P

Δημοσ.

Η κατασταση ειναι τραγικη! Δειτε εδω ενα παλικαρι που γραφτηκε προσφατα στο forum.

Εχω το πρωτο του ποστ και το τελευταο.

post-103086-129063105079_thumb.jpg

Ελεος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...