giostau Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, εντός της εβδομάδας θα αποκτήσω τα πρώτα μου mac μηχανήματα... ένα imac 27" i5 και ένα macbook pro 15" i5... μια σχετική εμπειρία με το osx την έχω μέσω hackindosh, οπότε τα βασικά τα γνωρίζω... αυτό που ψάχνω, είναι το αν μπορώ τα δύο μηχανήματα να είναι συγχρονισμένα.... τι εννοώ; mail, contacts, calendars, notes, libraries (itunes, iphoto) να συγχρονίζονται μέσω Lan (είτε αυτόματα είτε μέσω προγράμματος).... γίνεται; επίσης φαντάζομαι ότι θα είναι σχετικά εύκολο να χρησιμοποιούν και τα δύο μηχανήματα τον ίδιο time capsule δίσκο για time machine ε; ευχαριστώ πολύ! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giostau Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, εντός της εβδομάδας θα αποκτήσω τα πρώτα μου mac μηχανήματα... ένα imac 27" i5 και ένα macbook pro 15" i5... μια σχετική εμπειρία με το osx την έχω μέσω hackindosh, οπότε τα βασικά τα γνωρίζω... αυτό που ψάχνω, είναι το αν μπορώ τα δύο μηχανήματα να είναι συγχρονισμένα.... τι εννοώ; mail, contacts, calendars, notes, libraries (itunes, iphoto) να συγχρονίζονται μέσω Lan (είτε αυτόματα είτε μέσω προγράμματος).... γίνεται; επίσης φαντάζομαι ότι θα είναι σχετικά εύκολο να χρησιμοποιούν και τα δύο μηχανήματα τον ίδιο time capsule δίσκο για time machine ε; ευχαριστώ πολύ! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Για το itunes δες εδω Για iPhoto εδώ Για τα υπόλοιπα δεν το έχω ψάξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μεγάλο Budget διαθέτεις βλέπω... Η λύση στο sync (ειδικά αν έχεις και iPhone) είναι το mobileme.. Εδω περιγράφω αναλυτικά περί τίνος πρόκειται : Χρήσιμα Εργαλεία - mobileMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giostau Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Thanks παίδες.... @tsak4: για το itunes νομίζω ότι θα δουλέψει! Για το iPhoto δε νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω... @WizeMan: από επιδότηση είναι.... αλλιώς με τίποτα τέτοιο budget... To mobileMe το γνωρίζω, αλλά δε προσφέρει αρκετό χώρο για να έχει όλα τα libraries από μυοσική, βιβλία, φωτογραφίες κλπ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Thanks παίδες.... @tsak4: για το itunes νομίζω ότι θα δουλέψει! Για το iPhoto δε νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω... @WizeMan: από επιδότηση είναι.... αλλιώς με τίποτα τέτοιο budget... To mobileMe το γνωρίζω, αλλά δε προσφέρει αρκετό χώρο για να έχει όλα τα libraries από μυοσική, βιβλία, φωτογραφίες κλπ.... Δεν λέμε για τη μουσική. Βασικά κοίτα τι παίζει, μουσική κοινόχρηστη μπορείς να έχεις μέσω του iTunes με το Home Sharing, αλλιώς ένα NAS Server (κοινόχρηστο δίσκο δικτύου, δεν ξέρω αν το Time Capsule παίζει out of the box και έτσι) και να έχεις μια iPhoto και iTunes Library και απλά να δηλώσεις το Path και στα 2 μηχανήματα. By the way εγώ πως μπορώ να έχω τέτοια επιδότηση ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.