gbras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλημερα, εδω και μερες παιρνω το ιδιο μηνυμα, το εβγαλα το ξαναβαλα τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα?
gbras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλημερα, εδω και μερες παιρνω το ιδιο μηνυμα, το εβγαλα το ξαναβαλα τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα?
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε μερικές απο τις λύσεις πού δίνουν εδω κάποιοι με παρόμοιο πρόβλημα http://forums.techarena.in/vista-help/672346.htm .
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε μερικές απο τις λύσεις πού δίνουν εδω κάποιοι με παρόμοιο πρόβλημα http://forums.techarena.in/vista-help/672346.htm .
alexb_10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μια φορά στο παρελθόν μου έιχε τύχει το ίδιο πρόβλημα. Και τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο, βρήκα ότι έφταιγε το Messenger Plus το οποίο είχα εγκατεστημένο. Δεν ξέρω αν το έχεις και εσύ, αλλά αν το έχεις, δοκίμασε να το βγάλεις.
gbras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ουτε αυτο εχω. Το προβλημα το πρωτοπαρατηρησα οταν εβαλα κατι οδηγους μιας καρτας tv crypto. Κανονικα δε θα πρεπε να εχει σχεση αλλα ποιος ξερει. Παντως ακομα δε εχω καταφερει να το λυσω..
preskos7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Καλημερα , Γιατι ολοι εχετε κολλησει με το windows live messenger Βαλτε skype ειναι ακομα καλυτερο και δεν εχει καμια διαφορα ουτε υστερει σε κατι
gbras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 εχουν ολοι οι αλλοι, ειναι η ιδια λογικη που εχει επικρατησει με τα windows... Καμια αλλη ιδεα ρε παιδια.. Δε το πιστευω πρωτη φορα το παθαινω αυτο....
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τι windows έχεις ? Επίσης μόλις πας να κάνεις sign in crasharei το πρόγραμμα και κλείνει η απλά δεν σε βάζει μέσα ?
gbras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 windows 7 εχω, μολις παει να ξεκινησει κρασαρει!! στο startup δηλαδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.