mikemoisi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Άμα μπορεί να βοηθήσει κάποιος για να αλάξω τη φωτογραφία του backround σε windows 7 starter σε netbook..... Γιατί από default έχει μια φωτό των win.... και επειδή είναι η light έκδοση των windows δε σου δίνει επιλογή για αλαγή εικόνας!!!!! Μήπως γνωρίζει κάποιος που πρέπει να πάω και που είναι αποθηκευμένη αυτή η φωτό για να την αντικαταστήσω με μια που θέλω εγω????? Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!
mikemoisi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Άμα μπορεί να βοηθήσει κάποιος για να αλάξω τη φωτογραφία του backround σε windows 7 starter σε netbook..... Γιατί από default έχει μια φωτό των win.... και επειδή είναι η light έκδοση των windows δε σου δίνει επιλογή για αλαγή εικόνας!!!!! Μήπως γνωρίζει κάποιος που πρέπει να πάω και που είναι αποθηκευμένη αυτή η φωτό για να την αντικαταστήσω με μια που θέλω εγω????? Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!
damastes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Desktop Background - Change in Windows 7 Starter
damastes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Desktop Background - Change in Windows 7 Starter
mikemoisi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ευχαριστώ πολύ...... το δοκιμάζω τώρα!!!!
mikemoisi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ευχαριστώ πολύ...... το δοκιμάζω τώρα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.