xnansi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλημερα στα παιδια...εχω το nokia 5310..πολυ γερό κινητο,πολυ καλο...μια μερα ομως χωρις ιδιαιτερη δυναμη, ετσι οπως το αφησα πανω στο τραπεζακι χαλασε ο φωτισμος οθονης μου...μαλλον καποιο κρυσταλλακι αισθητηρα πειραχτηκε εκεινη τη στιγμη χωρις να το καταλαβω..το πηγα στο nokia club και μου ειπε οτι για να το φτιαξω θελει 90 eurw περιπου..αλλα εγω προτιμω να δωσω αλλα 50 eurw ακομα να παρω το καινουριο nokia X3... οποτε οποιος ενδιαφερεται για ενα φθηνο και καλο κινητο για να κανει την δουλεια του ανετα ειμαι διαθεσιμη να το φτιαξω και να πληρωθω μονο οσα εδωσα για το φτιαξιμο και θα το κανω μια αναβαθμιση(αν και δεν χρειαζεται) αυτο θα το κανω δωρο... για μενα ειναι παρα πολυ καλο κινητο με δυνατη μπαταρια και τελειο design....και γενικα ειμαι πολυ προσεχτικη στα πραγματα μου...!!!οποιος ενδιαφερεται λοιπον ας μου στειλει μυνημα στο email mou : [email protected] . Ευχαριστω παρα πολυ παιδια....φιλακιααααααα!!!!!:-)
xnansi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλημερα στα παιδια...εχω το nokia 5310..πολυ γερό κινητο,πολυ καλο...μια μερα ομως χωρις ιδιαιτερη δυναμη, ετσι οπως το αφησα πανω στο τραπεζακι χαλασε ο φωτισμος οθονης μου...μαλλον καποιο κρυσταλλακι αισθητηρα πειραχτηκε εκεινη τη στιγμη χωρις να το καταλαβω..το πηγα στο nokia club και μου ειπε οτι για να το φτιαξω θελει 90 eurw περιπου..αλλα εγω προτιμω να δωσω αλλα 50 eurw ακομα να παρω το καινουριο nokia X3... οποτε οποιος ενδιαφερεται για ενα φθηνο και καλο κινητο για να κανει την δουλεια του ανετα ειμαι διαθεσιμη να το φτιαξω και να πληρωθω μονο οσα εδωσα για το φτιαξιμο και θα το κανω μια αναβαθμιση(αν και δεν χρειαζεται) αυτο θα το κανω δωρο... για μενα ειναι παρα πολυ καλο κινητο με δυνατη μπαταρια και τελειο design....και γενικα ειμαι πολυ προσεχτικη στα πραγματα μου...!!!οποιος ενδιαφερεται λοιπον ας μου στειλει μυνημα στο email mou : [email protected] . Ευχαριστω παρα πολυ παιδια....φιλακιααααααα!!!!!:-)
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Γιατι δεν το βαζεις στο τμημα των αγγελιων? Αφενος εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το πουλησεις εκει, αφετερου εκει ανηκει το θεμα. Φιλικα
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Γιατι δεν το βαζεις στο τμημα των αγγελιων? Αφενος εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το πουλησεις εκει, αφετερου εκει ανηκει το θεμα. Φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.