Προς το περιεχόμενο

τα ακουστικά επιπλέουν στα αυτιά μου

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει το ipod nano και το προβλημα με τα ακουστικα ειναι πως ειναι μικρα για τα αυτια μου με αποτελεσμα οταν τρεχω να πεφτουν. Υπαρχει καποιος τροπος να προστεθει κατι ισως ωστε να μην φευγουν; Εχω δει κατι καλυματα που τους βαζουν απο αφρωδες... αλλα πρεπει να ειναι λευκα... που θα τα βρω αραγε;

Δημοσ.

Εχω παρει το ipod nano και το προβλημα με τα ακουστικα ειναι πως ειναι μικρα για τα αυτια μου με αποτελεσμα οταν τρεχω να πεφτουν. Υπαρχει καποιος τροπος να προστεθει κατι ισως ωστε να μην φευγουν; Εχω δει κατι καλυματα που τους βαζουν απο αφρωδες... αλλα πρεπει να ειναι λευκα... που θα τα βρω αραγε;

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις άλλα ακουστικά.

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις άλλα ακουστικά.

Δημοσ.

Γιατί ρε φίλε τι αυτιά είναι αυτά που έχεις :P

Σφουγαρακια για ακουστικά δεν έχω δει να πουλάνε πουθενά.

Αλλα μπωρεις να ψάξεις για φθηνα ακουστικά που έχουν το σφουγαρακι από πάνω,και να το βάλεις στα ακουστικά σου.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Γιατί ρε φίλε τι αυτιά είναι αυτά που έχεις :P

Σφουγαρακια για ακουστικά δεν έχω δει να πουλάνε πουθενά.

Αλλα μπωρεις να ψάξεις για φθηνα ακουστικά που έχουν το σφουγαρακι από πάνω,και να το βάλεις στα ακουστικά σου.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Με φιλική διάθεση:

Μα καλά τι αυτιά έχεις;

167767254_501c4c7c68.jpg

Για το θέμα σου:

Μπορείς να αγοράσεις σετ ανταλλακτικά μαξιλαράκια όπως ΑΥΤΑ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα γιατί εμένα μου τα είχαν φέρει απο Αγγλία.

Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις σετ ακουστικών που συνοδεύεται από διάφορα μεγέθη μαξιλαριού ακουστικού πόρου.

1200997668042-0254.jpg

Για τρέξιμο το καλύτερο που σου προτείνω είναι κάτι σαν το παρακάτω. Δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.

c53871-1m.jpg

Δημοσ.

Με φιλική διάθεση:

Μα καλά τι αυτιά έχεις;

167767254_501c4c7c68.jpg

Για το θέμα σου:

Μπορείς να αγοράσεις σετ ανταλλακτικά μαξιλαράκια όπως ΑΥΤΑ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα γιατί εμένα μου τα είχαν φέρει απο Αγγλία.

Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις σετ ακουστικών που συνοδεύεται από διάφορα μεγέθη μαξιλαριού ακουστικού πόρου.

1200997668042-0254.jpg

Για τρέξιμο το καλύτερο που σου προτείνω είναι κάτι σαν το παρακάτω. Δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.

c53871-1m.jpg

Δημοσ.

Υπάρχουν ανταλλακτικά σφουγγαράκια και σιλικονούχες υποδοχές in ear σε καταστήματα τύπου Fnac, Saturn, Ηλεκτρονική κοκ.

Τα έχω δει σε 3 μεγέθη, χρώμα λευκά/μαύρα. Για το αν ταιριάζουν στα δικά σου ακουστικά/αυτί θα το δεις μόλις πας εκεί.

/sc

Δημοσ.
Υπάρχουν ανταλλακτικά σφουγγαράκια και σιλικονούχες υποδοχές in ear σε καταστήματα τύπου Fnac, Saturn, Ηλεκτρονική κοκ.

Τα έχω δει σε 3 μεγέθη, χρώμα λευκά/μαύρα. Για το αν ταιριάζουν στα δικά σου ακουστικά/αυτί θα το δεις μόλις πας εκεί.

/sc

και να κάνουν αυτά που λες για αυτά τα headphones της apple?

http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00077/ipod-headphones_77761t.jpg

Δημοσ.
Με φιλική διάθεση:

Μα καλά τι αυτιά έχεις;

167767254_501c4c7c68.jpg

Για το θέμα σου:

1200997668042-0254.jpg

c53871-1m.jpg

Πωωω τα ακουστικά που έχεις εκεί πέρα της Philips τα σπάνε λέμε! τα έχω στο σπίτι στο mb όταν παίζω, όλα τα λεφτά λέμε! Παλαιότερα που είχα άλλα ακουστικά και ακριβά headsets με πονούσαν στη 1 ώρα τώρα και 6-7 ώρες να τα έχω δε νιώθω μία, super ακουστικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...