zoranb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εχω παρει το ipod nano και το προβλημα με τα ακουστικα ειναι πως ειναι μικρα για τα αυτια μου με αποτελεσμα οταν τρεχω να πεφτουν. Υπαρχει καποιος τροπος να προστεθει κατι ισως ωστε να μην φευγουν; Εχω δει κατι καλυματα που τους βαζουν απο αφρωδες... αλλα πρεπει να ειναι λευκα... που θα τα βρω αραγε;
zoranb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εχω παρει το ipod nano και το προβλημα με τα ακουστικα ειναι πως ειναι μικρα για τα αυτια μου με αποτελεσμα οταν τρεχω να πεφτουν. Υπαρχει καποιος τροπος να προστεθει κατι ισως ωστε να μην φευγουν; Εχω δει κατι καλυματα που τους βαζουν απο αφρωδες... αλλα πρεπει να ειναι λευκα... που θα τα βρω αραγε;
WizeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εχω παρει το ipod nano και το προβλημα με τα ακουστικα ειναι πως ειναι μικρα για τα αυτια μου με αποτελεσμα οταν τρεχω να πεφτουν. Υπαρχει καποιος τροπος να προστεθει κατι ισως ωστε να μην φευγουν; Εχω δει κατι καλυματα που τους βαζουν απο αφρωδες... αλλα πρεπει να ειναι λευκα... που θα τα βρω αραγε; Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις άλλα ακουστικά.
WizeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εχω παρει το ipod nano και το προβλημα με τα ακουστικα ειναι πως ειναι μικρα για τα αυτια μου με αποτελεσμα οταν τρεχω να πεφτουν. Υπαρχει καποιος τροπος να προστεθει κατι ισως ωστε να μην φευγουν; Εχω δει κατι καλυματα που τους βαζουν απο αφρωδες... αλλα πρεπει να ειναι λευκα... που θα τα βρω αραγε; Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις άλλα ακουστικά.
disqualified Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 παρε τπτ φθηνα ακουστικα για οταν τρεχεις, ετσι κι αλλιως τοσος ιδρωτας και τοση υγρασια λογω ιδρωτα, κριμα δεν ειναι;
disqualified Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 παρε τπτ φθηνα ακουστικα για οταν τρεχεις, ετσι κι αλλιως τοσος ιδρωτας και τοση υγρασια λογω ιδρωτα, κριμα δεν ειναι;
captain556 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Γιατί ρε φίλε τι αυτιά είναι αυτά που έχεις Σφουγαρακια για ακουστικά δεν έχω δει να πουλάνε πουθενά. Αλλα μπωρεις να ψάξεις για φθηνα ακουστικά που έχουν το σφουγαρακι από πάνω,και να το βάλεις στα ακουστικά σου. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
captain556 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Γιατί ρε φίλε τι αυτιά είναι αυτά που έχεις Σφουγαρακια για ακουστικά δεν έχω δει να πουλάνε πουθενά. Αλλα μπωρεις να ψάξεις για φθηνα ακουστικά που έχουν το σφουγαρακι από πάνω,και να το βάλεις στα ακουστικά σου. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
isay Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Με φιλική διάθεση: Μα καλά τι αυτιά έχεις; Για το θέμα σου: Μπορείς να αγοράσεις σετ ανταλλακτικά μαξιλαράκια όπως ΑΥΤΑ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα γιατί εμένα μου τα είχαν φέρει απο Αγγλία. Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις σετ ακουστικών που συνοδεύεται από διάφορα μεγέθη μαξιλαριού ακουστικού πόρου. Για τρέξιμο το καλύτερο που σου προτείνω είναι κάτι σαν το παρακάτω. Δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.
isay Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Με φιλική διάθεση: Μα καλά τι αυτιά έχεις; Για το θέμα σου: Μπορείς να αγοράσεις σετ ανταλλακτικά μαξιλαράκια όπως ΑΥΤΑ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα γιατί εμένα μου τα είχαν φέρει απο Αγγλία. Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις σετ ακουστικών που συνοδεύεται από διάφορα μεγέθη μαξιλαριού ακουστικού πόρου. Για τρέξιμο το καλύτερο που σου προτείνω είναι κάτι σαν το παρακάτω. Δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.
madsc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Υπάρχουν ανταλλακτικά σφουγγαράκια και σιλικονούχες υποδοχές in ear σε καταστήματα τύπου Fnac, Saturn, Ηλεκτρονική κοκ. Τα έχω δει σε 3 μεγέθη, χρώμα λευκά/μαύρα. Για το αν ταιριάζουν στα δικά σου ακουστικά/αυτί θα το δεις μόλις πας εκεί. /sc
zoranb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Υπάρχουν ανταλλακτικά σφουγγαράκια και σιλικονούχες υποδοχές in ear σε καταστήματα τύπου Fnac, Saturn, Ηλεκτρονική κοκ. Τα έχω δει σε 3 μεγέθη, χρώμα λευκά/μαύρα. Για το αν ταιριάζουν στα δικά σου ακουστικά/αυτί θα το δεις μόλις πας εκεί. /sc και να κάνουν αυτά που λες για αυτά τα headphones της apple? http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00077/ipod-headphones_77761t.jpg
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Με φιλική διάθεση: Μα καλά τι αυτιά έχεις; Για το θέμα σου: Μπορείς να αγοράσεις σετ ανταλλακτικά μαξιλαράκια όπως ΑΥΤΑ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα γιατί εμένα μου τα είχαν φέρει απο Αγγλία. Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις σετ ακουστικών που συνοδεύεται από διάφορα μεγέθη μαξιλαριού ακουστικού πόρου. Για τρέξιμο το καλύτερο που σου προτείνω είναι κάτι σαν το παρακάτω. Δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα. Πωωω τα ακουστικά που έχεις εκεί πέρα της Philips τα σπάνε λέμε! τα έχω στο σπίτι στο mb όταν παίζω, όλα τα λεφτά λέμε! Παλαιότερα που είχα άλλα ακουστικά και ακριβά headsets με πονούσαν στη 1 ώρα τώρα και 6-7 ώρες να τα έχω δε νιώθω μία, super ακουστικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.