briza007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Έχω τους δύο αυτούς υπολογιστές και χρησιμοποιώ το Synctoy για να ενημερώνω κάποια αρχεία από τον ένα στον άλλο και αντίστροφα. Από το Netbook μπορώ να δω το Desktop αλλά από το Desktop ενώ μπορώ να δω το Netbook όταν πάω να κάνω άνοιγμα μου ζητάει όνομα Χρήστη και Κωδικό. Δεν θυμάμαι να έχω δώσει κάποιο κωδικό στο Netbook αν έχω δώσει πως μπορώ να τον βρω. Desktop Vista Netbook Win7 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
briza007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Έχω τους δύο αυτούς υπολογιστές και χρησιμοποιώ το Synctoy για να ενημερώνω κάποια αρχεία από τον ένα στον άλλο και αντίστροφα. Από το Netbook μπορώ να δω το Desktop αλλά από το Desktop ενώ μπορώ να δω το Netbook όταν πάω να κάνω άνοιγμα μου ζητάει όνομα Χρήστη και Κωδικό. Δεν θυμάμαι να έχω δώσει κάποιο κωδικό στο Netbook αν έχω δώσει πως μπορώ να τον βρω. Desktop Vista Netbook Win7 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Θα πας στον netbook Start ,Control panel , network and internet ,Network and Sharing Center , choose homegroup and sharing options , και η θα πας εκει που λέει change password ή change advanced sharing settings και μετα στο password protected sharing θα επιλέξεις το Turn off password password protected sharing.
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Θα πας στον netbook Start ,Control panel , network and internet ,Network and Sharing Center , choose homegroup and sharing options , και η θα πας εκει που λέει change password ή change advanced sharing settings και μετα στο password protected sharing θα επιλέξεις το Turn off password password protected sharing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.