alexioualexios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα; Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για το αντικείμενο; Όχι βέβαια με αποτελέσματα του Γούγλη γιατί ξέρω και εγώ έτσι... Αν έχεις κανείς κανένα γνωστό... να ξέρει γενικά κάτι παραπάνω. Γκράτσιας....
alexioualexios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα; Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για το αντικείμενο; Όχι βέβαια με αποτελέσματα του Γούγλη γιατί ξέρω και εγώ έτσι... Αν έχεις κανείς κανένα γνωστό... να ξέρει γενικά κάτι παραπάνω. Γκράτσιας....
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εχμ... Δεν θέλω να προτρέξω. Αλλα τελευταία φορά που ήρθα η Λάρισα δεν είχε Θάλασσα Απο βόλο αν θές και σε βολεύει κάτι μπορούμε να βρούμε.
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εχμ... Δεν θέλω να προτρέξω. Αλλα τελευταία φορά που ήρθα η Λάρισα δεν είχε Θάλασσα Απο βόλο αν θές και σε βολεύει κάτι μπορούμε να βρούμε.
alexioualexios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 μπρρρρρρ κρυώσαμε... καλός είσαι εσύ για το καλοκαίρι... ξέρω έναν σύλλογο "Αίολο" στην Λάρισα αλλά δε ξέρω αν είναι καλός και θα ήθελα γνώμες.
alexioualexios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 μπρρρρρρ κρυώσαμε... καλός είσαι εσύ για το καλοκαίρι... ξέρω έναν σύλλογο "Αίολο" στην Λάρισα αλλά δε ξέρω αν είναι καλός και θα ήθελα γνώμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.