Προς το περιεχόμενο

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βάλε το αρχείο στο c: χύμα μήπως έχει μεγάλο path εκεί που το έχεις και έχει πρόβλημα με αυτό και για κάποιο λόγο δε στο λέει

δοκίμασε επίσης με το επίσης κλασσικό 7z που δεν έγραψες μήπως και ανοίξει: http://www.7-zip.org/

δοκίμασε να το παίξεις όπως είναι με ένα player μήπως δεν είναι iso και απλά έχει βάλει τη κατάληξη, δεν είναι σπάνιο αυτό

έλεγξε και τα comments αν υπάρχει αμφιβολία αν είναι σωστό το αρχείο

επίσης επειδή είναι μεγάλο το αρχείο μήπως δεν μπορεί να το σηκώσει ο δίσκος ή μήπως δεν έχει χώρο αρκετό? θα πρεπε να βγάλει μήνυμα κάποιο πρόγραμμα όμως

παλιότερα μου είχε τύχει κι εμένα ένα θέμα αναγνώρισης με iso και μου το είχε εξηγήσει ο δημιουργός του 7z νομίζω, είναι σπάνια αυτά αλλά αν δοκιμάσεις με διάφορα προγράμματα είναι απίθανο να μην δουλέψει

Δημοσ.
βάλε το αρχείο στο c: χύμα μήπως έχει μεγάλο path εκεί που το έχεις και έχει πρόβλημα με αυτό και για κάποιο λόγο δε στο λέει

δοκίμασε επίσης με το επίσης κλασσικό 7z που δεν έγραψες μήπως και ανοίξει: http://www.7-zip.org/

δοκίμασε να το παίξεις όπως είναι με ένα player μήπως δεν είναι iso και απλά έχει βάλει τη κατάληξη, δεν είναι σπάνιο αυτό

έλεγξε και τα comments αν υπάρχει αμφιβολία αν είναι σωστό το αρχείο

επίσης επειδή είναι μεγάλο το αρχείο μήπως δεν μπορεί να το σηκώσει ο δίσκος ή μήπως δεν έχει χώρο αρκετό? θα πρεπε να βγάλει μήνυμα κάποιο πρόγραμμα όμως

παλιότερα μου είχε τύχει κι εμένα ένα θέμα αναγνώρισης με iso και μου το είχε εξηγήσει ο δημιουργός του 7z νομίζω, είναι σπάνια αυτά αλλά αν δοκιμάσεις με διάφορα προγράμματα είναι απίθανο να μην δουλέψει

"δεν μπορει να ανοιχθει..." λεει το 7Ζ

Δημοσ.

δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα αλλά με ένα πιο έξυπνο edit σε τίτλο και filename λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε τυπικό ούτε ουσιαστικό, ο mod ξέρει βέβαια

-

στο θέμα μας, φίλε lunatic με κάποια γρήγορα search που έκανα σε πιο control σημεία ήταν κλειδωμένο το αρχείο ως μη λειτουργικό

εκτός αν είσαι σίγουρος 100% ότι είναι λειτουργικό, θα έλεγα πως το πρόβλημά σου δεν είναι πως θα το ανοίξεις αλλά ότι το αρχείο είναι απλά προβληματικό επίτηδες οπότε άδικα το ψάχνεις

ήττα βέβαια τα 23gb αλλά τι να κάνεις, προτείνω να ελέγχεις τα comments πρώτα

(την κάνω γιατί έχω δουλειά, λέω αν απαντήσεις μην περιμένεις γρήγορα reply:-))

Δημοσ.

Πέρα απ τη συγκεκριμένη περίπτωση, το PowerIso που ανέφερε ο iodna2006 μου χει ανοίξει ISOs που άλλα προγράμματα δε μπορούσαν.

Δημοσ.

Τπτ... το εσβησα...με κουρασε

:):) 'Ασε δε κάνω backup...Ελπίζω να μη μου χαλασει το original δισκακι... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...