haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δηλαδή, σε Windows 7, θα το διάβαζε κανονικά ε; και σε GUID; Ευχαριστώ πολύ!!! Ναι, ακριβως. Απλα το format που κανει σε αφορμαριστο δισκο το mac os x σε guid, δημιουργει και ενα partition των 200mb στην αρχη του δισκου. Απλα αυτο ειναι κρυφο και δεν το εβλεπες απο το disk utility. Απο γραμμη εντολων θα το εβλεπες και στο mac os x. Τα win xp ,οντας παλιο λειτουργικο , εβλεπαν μονο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σχετικό με το θέμα..... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2981792&postcount=2 Αφού το stickάκι θα δουλεύει πολύ σε Windows η σωστή λύση είναι το φορμάρισμα με επιλογή MBR, όπως σωστά είπε ο φίλος haHa! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σχετικό με το θέμα..... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2981792&postcount=2 Αφού το stickάκι θα δουλεύει πολύ σε Windows η σωστή λύση είναι το φορμάρισμα με επιλογή MBR, όπως σωστά είπε ο φίλος haHa! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μα και "λίγο" να δούλευε σε Windows ΧP, πάλι με MBR θα έπρεπε να είναι διαμορφωμένο, αφού τα Windows ΧP δεν το διαβάζουν αλλιώς. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μα και "λίγο" να δούλευε σε Windows ΧP, πάλι με MBR θα έπρεπε να είναι διαμορφωμένο, αφού τα Windows ΧP δεν το διαβάζουν αλλιώς. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σωστα! Τι το βασανιζεις, αφου το ελυσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σωστα! Τι το βασανιζεις, αφου το ελυσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εχω διαβασει στο περιπου οτι χρειάζεσαι καποιου ειδους προγραμμα στο mac για να μπορέσεις να έχεις read/write δικαιωματα σε δίσκο NFTS. Η λογική μου λοιπόν λέει ότι με το που πάρω το mac mini (μοντελο 2009) του περνάω και Windows 7 (οπωσδήποτε λόγω δουλειας) και αφήνω τον εξωτερικο σε NTFS ώστε να μπορώ όταν μπουτάρω απο Win7 να τον βλεπω κανονικά, και απλά στο OSX θα εγκαταστήσω μια δωρεάν εφαρμογη για να εχω φουλ δικαιωματα, σωστα? Sorry για την noob ερωτηση αλλά δεν θέλω να εγκαταστήσει το OSX κάτι στον δίσκο μου και να γίνει καμιά στραβή να χαθούν δεδομένα. Όχι τόσο για τον δικο μου δισκο, οσο για έναν Χ δισκο που μου φέρνει πχ ενας φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εχω διαβασει στο περιπου οτι χρειάζεσαι καποιου ειδους προγραμμα στο mac για να μπορέσεις να έχεις read/write δικαιωματα σε δίσκο NFTS. Η λογική μου λοιπόν λέει ότι με το που πάρω το mac mini (μοντελο 2009) του περνάω και Windows 7 (οπωσδήποτε λόγω δουλειας) και αφήνω τον εξωτερικο σε NTFS ώστε να μπορώ όταν μπουτάρω απο Win7 να τον βλεπω κανονικά, και απλά στο OSX θα εγκαταστήσω μια δωρεάν εφαρμογη για να εχω φουλ δικαιωματα, σωστα? Sorry για την noob ερωτηση αλλά δεν θέλω να εγκαταστήσει το OSX κάτι στον δίσκο μου και να γίνει καμιά στραβή να χαθούν δεδομένα. Όχι τόσο για τον δικο μου δισκο, οσο για έναν Χ δισκο που μου φέρνει πχ ενας φίλος. Όντως έτσι όπως τα λες είναι: 1. Έχεις τον δίσκο NTFS, δεν τον πειράζεις. 2. Ο δίσκος διαβάζεται εγγενώς από τα Windows που θα περάσεις στο Mac mini. 3. Ο δίσκος διαβάζεται μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων από το MacOS X χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε επέμβαση ή τροποποίηση του δίσκου. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 ok ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.