AeonBraska Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Σε ενα δισκο τυπικα εχουμε το MBR και στο πρωτο bootable partition εχουμε το VBR. Στους εξωτερικους σκληρους usb η σε αυτους που χρησιμοποειται μονο ως storage περιεχουν MBR και vbr? Αν περιεχουν τι περιεχει ο κωδικας του MBR και του VBR αφου δεν εχει boot loader? Η βασικη μου ερωτηση ειναι σε δισκους που περιεχουν μονο ενα file system ποσο διαφερει το MBR και το VBR?Βρισκονται και αυτα στο πρωτο sector του δισκου η καπου αλλου? Ελπιζω να μην σας ζαλισα αλλα εχω μπερδευτει!
AeonBraska Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Σε ενα δισκο τυπικα εχουμε το MBR και στο πρωτο bootable partition εχουμε το VBR. Στους εξωτερικους σκληρους usb η σε αυτους που χρησιμοποειται μονο ως storage περιεχουν MBR και vbr? Αν περιεχουν τι περιεχει ο κωδικας του MBR και του VBR αφου δεν εχει boot loader? Η βασικη μου ερωτηση ειναι σε δισκους που περιεχουν μονο ενα file system ποσο διαφερει το MBR και το VBR?Βρισκονται και αυτα στο πρωτο sector του δισκου η καπου αλλου? Ελπιζω να μην σας ζαλισα αλλα εχω μπερδευτει!
TheELF Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Σε όλους τους δίσκους στο πρώτο sector υπάρχει ο mbr αφού εκτος του ότι δίνει πληροφορείς για την εκκίνηση (αν χρειαστούν)έχει και πληροφορίες για το εάν και πόσα partition έχει.
TheELF Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Σε όλους τους δίσκους στο πρώτο sector υπάρχει ο mbr αφού εκτος του ότι δίνει πληροφορείς για την εκκίνηση (αν χρειαστούν)έχει και πληροφορίες για το εάν και πόσα partition έχει.
AeonBraska Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μαλιστα και τι γινεται με το κωδικα του vbr οταν το partition εχει file system αλλα δεν εχει loader. Περιεχει κατι η ειναι 0 bytes?? Με λιγα λογια ζηταω ενα mountable device που δεν ειναι bootable τι ακριβως περιεχεται στο vbs. Μονο το Bios parameter block και το file system table ?
AeonBraska Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μαλιστα και τι γινεται με το κωδικα του vbr οταν το partition εχει file system αλλα δεν εχει loader. Περιεχει κατι η ειναι 0 bytes?? Με λιγα λογια ζηταω ενα mountable device που δεν ειναι bootable τι ακριβως περιεχεται στο vbs. Μονο το Bios parameter block και το file system table ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.