juno Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Θελω να ρωτησω αν εχει κι αλλος το ιδιο ''προβλημα'' με μενα.Ενω παρακολουθω κανονικα τα καναλια της DIGEA,αρκετες φορες κοβεται το σημα κι εμφανιζεται στην οθονη η ενδειξη -no signal-.Αμεσως μετα η εκπομπη συνεχιζεται χωρις προβλημα.Το εχει παρατηρησει κανεις και αν ναι ειναι προβλημα της DIGEA ή μηπως φταιει ο εξοπλισμος μου? [LG2362D-PC(χρηση αποκλειστικα ως TV,δεν συνδεεται με pc)-εξωτερικη κεραια με ενισχυτη σηματος]
juno Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Θελω να ρωτησω αν εχει κι αλλος το ιδιο ''προβλημα'' με μενα.Ενω παρακολουθω κανονικα τα καναλια της DIGEA,αρκετες φορες κοβεται το σημα κι εμφανιζεται στην οθονη η ενδειξη -no signal-.Αμεσως μετα η εκπομπη συνεχιζεται χωρις προβλημα.Το εχει παρατηρησει κανεις και αν ναι ειναι προβλημα της DIGEA ή μηπως φταιει ο εξοπλισμος μου? [LG2362D-PC(χρηση αποκλειστικα ως TV,δεν συνδεεται με pc)-εξωτερικη κεραια με ενισχυτη σηματος]
ssof Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Κάπου πρεπει να σου βγάζει signal strength kai quality Αν είναι χαμηλά φταίει η κεραία , αν είναι υψηλά κάτι δεν πάει καλά με τον δέκτη
bnvdarklord Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Εμενα καμια φορα κολλάει η εικόνα ή βγάζει κατι περιεργα χρώματα σε καποια σημεία, ενώ ο ήχος παιζει κανονικά χωρίς διακοπές...
juno Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Κάπου πρεπει να σου βγάζει signal strength kai qualityΑν είναι χαμηλά φταίει η κεραία , αν είναι υψηλά κάτι δεν πάει καλά με τον δέκτη Το κοιταξα αυτο που λες και απο ποιοτητα ειμαι στο 100% σε ολα. Στα καναλια της Digea ειμαι 50 και 51% αντιστοιχα σε strength ενω στα ψηφιακα της ΕΡΤ το σημα ειναι στο 60% χωρις να κανει διακοπες σε καμμια περιπτωση ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.