Προς το περιεχόμενο

Διακοπες στο σημα της DIGEA

juno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω αν εχει κι αλλος το ιδιο ''προβλημα'' με μενα.Ενω παρακολουθω κανονικα τα καναλια της DIGEA,αρκετες φορες κοβεται το σημα κι εμφανιζεται στην οθονη η ενδειξη -no signal-.Αμεσως μετα η εκπομπη συνεχιζεται χωρις προβλημα.Το εχει παρατηρησει κανεις και αν ναι ειναι προβλημα της DIGEA ή μηπως φταιει ο εξοπλισμος μου?

[LG2362D-PC(χρηση αποκλειστικα ως TV,δεν συνδεεται με pc)-εξωτερικη κεραια με ενισχυτη σηματος]

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω αν εχει κι αλλος το ιδιο ''προβλημα'' με μενα.Ενω παρακολουθω κανονικα τα καναλια της DIGEA,αρκετες φορες κοβεται το σημα κι εμφανιζεται στην οθονη η ενδειξη -no signal-.Αμεσως μετα η εκπομπη συνεχιζεται χωρις προβλημα.Το εχει παρατηρησει κανεις και αν ναι ειναι προβλημα της DIGEA ή μηπως φταιει ο εξοπλισμος μου?

[LG2362D-PC(χρηση αποκλειστικα ως TV,δεν συνδεεται με pc)-εξωτερικη κεραια με ενισχυτη σηματος]

Δημοσ.

Κάπου πρεπει να σου βγάζει signal strength kai quality

Αν είναι χαμηλά φταίει η κεραία , αν είναι υψηλά κάτι δεν πάει καλά με τον δέκτη

Δημοσ.

Εμενα καμια φορα κολλάει η εικόνα ή βγάζει κατι περιεργα χρώματα σε καποια σημεία, ενώ ο ήχος παιζει κανονικά χωρίς διακοπές...

Δημοσ.
Κάπου πρεπει να σου βγάζει signal strength kai quality

Αν είναι χαμηλά φταίει η κεραία , αν είναι υψηλά κάτι δεν πάει καλά με τον δέκτη

Το κοιταξα αυτο που λες και απο ποιοτητα ειμαι στο 100% σε ολα.

Στα καναλια της Digea ειμαι 50 και 51% αντιστοιχα σε strength ενω στα ψηφιακα της ΕΡΤ το σημα ειναι στο 60% χωρις να κανει διακοπες σε καμμια περιπτωση ομως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...