GTX-327 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πιστεύω πως έτσι έχω περισσότερη ζωή για τον δίσκο. Ειδικά άν μέσα στο κουτί έχεις πάνω από έναν η ψύξη κρίνεται αναγκαία διότι ανεβάζουν θερμοκρασία και αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν σκληρό...
Thodoris_ink Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 μετα θα χωραει στην θυκη του pc ο hdd? Συνήθως ότι κουτί έχω πάρει χωράει 4 σκληρούς ο ένας κάτω από τον άλλον. με την προσθήκη των ανεμιστήρων κατανάλωσα τις 2 θέσεις οπότε χωράνε μόνο 2 σκληροί, στα δικά μου κουτιά. Ύστερα αγόραζα εξωτερικούς. Είναι ανάλογα τι κουτί έχει ο καθένας. Πάντως έχω δει διαφορά και με λίγα λεφτά έχω μείνει ικανοποιημένος.
Thodoris_ink Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 μετα θα χωραει στην θυκη του pc ο hdd? Συνήθως ότι κουτί έχω πάρει χωράει 4 σκληρούς ο ένας κάτω από τον άλλον. με την προσθήκη των ανεμιστήρων κατανάλωσα τις 2 θέσεις οπότε χωράνε μόνο 2 σκληροί, στα δικά μου κουτιά. Ύστερα αγόραζα εξωτερικούς. Είναι ανάλογα τι κουτί έχει ο καθένας. Πάντως έχω δει διαφορά και με λίγα λεφτά έχω μείνει ικανοποιημένος.
tarantules Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πάρε Samsung HDD να δεις χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς ψύκτρες ανεμηστήρια και άλλα συμπράγκαλα.... Έχω τον Spinpoint F3 και παίζει σταθερά στους 33C
tarantules Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πάρε Samsung HDD να δεις χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς ψύκτρες ανεμηστήρια και άλλα συμπράγκαλα.... Έχω τον Spinpoint F3 και παίζει σταθερά στους 33C
doutsos13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 HDD cooler για σκληρούς XPHD.2F.B - Επίπεδο θορύβου: 21 dB THERMALTAKE A2476 TMG HD1 3.5'' HDD COOLER Επίπεδα θορύβου: 16 dBA. η διαφορά είναι καθαρή αν έχεις πρόβλημα με τον θόρυβο.
antonl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Πάρε Samsung HDD να δεις χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς ψύκτρες ανεμηστήρια και άλλα συμπράγκαλα....Έχω τον Spinpoint F3 και παίζει σταθερά στους 33C Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζει με τους αισθητήρες κάποιων τουλάχιστον Samsung. Έχω έναν 1TB (δε θυμάμαι μοντέλο) και μονίμως είναι ~10C κάτω απ τους υπόλοιπους 4-5 που ναι στο ίδιο κουτί. Ακόμα και κατά το boot το χειμώνα, οι υπόλοιποι λέγανε ~22-23C κι αυτός έλεγε 15C, που προφανώς δεν παίζει.
FaRMaKhs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Βtw εμενα ο F3 ειναι μονιμα στους 28 not bad at all...
phanispal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Όταν λες μόνιμα; Δεν τον έχεις δει σε άλλη θερμοκρασία;
Death_In_Paradise Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζει με τους αισθητήρες κάποιων τουλάχιστον Samsung. Έχω έναν 1TB (δε θυμάμαι μοντέλο) και μονίμως είναι ~10C κάτω απ τους υπόλοιπους 4-5 που ναι στο ίδιο κουτί. Ακόμα και κατά το boot το χειμώνα, οι υπόλοιποι λέγανε ~22-23C κι αυτός έλεγε 15C, που προφανώς δεν παίζει. Τον χειμώνα, οι Samsung μου χτύπαγαν 9-10c (το κουτί δίπλα στην μπαλκονόπορτα την οποία άνοιγα) όταν οι άλλοι έιχανε ~20. Με κλειστή την μπαλκονόπορτα, οι Samsung ~18 οι άλλοι ~28 Samsung FTW!
antonl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πάμε πάλι: Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζει με τους αισθητήρες κάποιων τουλάχιστον Samsung. Έχω έναν 1TB (δε θυμάμαι μοντέλο) και μονίμως είναι ~10C κάτω απ τους υπόλοιπους 4-5 που ναι στο ίδιο κουτί. Ακόμα και κατά το boot το χειμώνα, οι υπόλοιποι λέγανε ~22-23C κι αυτός έλεγε 15C, που προφανώς δεν παίζει.
phanispal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Καλά τα λες antonl. Εγώ βέβαια έχω δει ~15°C σε δίσκο, αλλά με ~10°C στο χώρο :Ρ
tarantules Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Έχω 2 WD (έναν 500GB και έναν 1TB) και τον Samsung F3. Τους έχω μέσα σε 3-bay swappable drive και όταν τους κάνω ασφαλή κατάργηση να τους βγάλω , οι μεν WD έχουν σηκώσει αρκετή θερμοκρασία , ο δε Samsung είναι πιο κρύος και από @@ μου...... Οι επόμενοι HDD που θα πάρω εννοείται οτι θα είναι Samsung
antonl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 @tarantules: Δεν είπα πως όλοι οι Samsung έχουν θέμα με τους αισθητήρες τους. Απλά είναι αδύνατο να χουν μικρότερη θερμοκρασία απ τον χώρο τον οποίο βρίσκονται...
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 phanispal το χειμωνα δεν ξερω τι γινεται παντως πριν λιγες μερες που το κοιτουσα ηταν στους 28 σε μονιμη βαση(με everest τα κοιταγα υπαρχει κατι πιο σιγουρο?dunno)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.