alexioualexios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δεν είναι και η καλύτερη αλλά δυστυχώς στις περισσότερες περιοχές εδώ είναι η μοναδική λύση ,τι να κάνουμε... περιμένουμε να επεκταθούν οι άλλες εταιρείες στον χώρο για να δούμε λίγο ανταγωνισμό μπας και γίνει κάτι. Πληροφοριακά η μεγαλύτερη ταχύτητα από την cyta για σπίτια είναι 4000/384 και κοστίζει 58 ευρώ ΠΟΣΟΟΟΟΟΟ ?????? Τ'ακουσες Αλέκο;;;;;;
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ε....εχεις ΕΩΣ 24 οποτε το 1,3 που λες ειναι πολυ καλο για Ελλαδα.. Αν κατεβασεις με rapid share premium account θα πιανεις εως 1,8. Ολοι τοσο πιανουμε ετσι και αλλιως..
vasi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Με Forthnet κατεβάζω με 2,30 ενώ με την HOL με 1,2 !!! >DSL Connection Link Information Uptime: 4 days, 10:37:07 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 20.116 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,0 /[size="4"][color="DarkRed"] 11,0[/color][/size] SN Margin (Up/Down) [dB]: 17,5 / 10,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ε....εχεις ΕΩΣ 24 οποτε το 1,3 που λες ειναι πολυ καλο για Ελλαδα.. Αν κατεβασεις με rapid share premium account θα πιανεις εως 1,8. Ολοι τοσο πιανουμε ετσι και αλλιως.. καλά μην παίρνεις όρκο
lak10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ηρθε ο τεχνικος μου ειπε οτι η γραμμη μου δεν ειναι καθαρη και οτι εχω 3,5 βολτ στη γραμμη μου σδηλωθηκε βλαβη στον ΟΤΕ επισης συμφωνησαμε να βαλω ξεχωριστο καλωδιο για την cyta ωστε να μην εχω παρεμβολες απο την isdn γραμμη που εχω στον ΟΤΕ. Απο το το utp των 8 ζευγων ενα χζευγως παει για την cyta και ενα για την isdn του ΟΤΕ μου ειπε οτι θα δω διαφορα εαν αλλαξω καλωδιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 καλά μην παίρνεις όρκο εσύ μην μιλάς...
lak10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ανακεφαλαιωνω ηρθε ο τεχνικος μετρησε στην χωνευτη εξω απο το σπιτι μου και βρηκε 13mbps μονο λογω του οτι υπαρχει υψηλη ταση στην γραμμη μου 3,5V καπως ετσι μου το ειπε. δηλωθηκε βλαβη στον ΟΤΕ απο τα 13 mbps στο σπιτι μου ερχονται μονο τα 10 λογω καλωδιου ετσι ειπαμε να βαλω ξεχωριστο καλωδιο για την cyta ωστε να μην δεχεται παρεμωολες απο την γραμμη του ΟΤΕ
alexioualexios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ανακεφαλαιωνω ηρθε ο τεχνικος μετρησε στην χωνευτη εξω απο το σπιτι μου και βρηκε 13mbps μονο λογω του οτι υπαρχει υψηλη ταση στην γραμμη μου 3,5V καπως ετσι μου το ειπε. δηλωθηκε βλαβη στον ΟΤΕ απο τα 13 mbps στο σπιτι μου ερχονται μονο τα 10 λογω καλωδιου ετσι ειπαμε να βαλω ξεχωριστο καλωδιο για την cyta ωστε να μην δεχεται παρεμωολες απο την γραμμη του ΟΤΕ οι τηλεφωνικές γραμμές στην Ελλάδα έχουν -90V. Τώρα το πόσο φτάνει σε κάθε τηλεφωνική μπρίζα είναι άλλη ιστορία. Καλή η συμβουλή που σου έδωσε. Αν δουλέψει γιατί δε κατάλαβα την βλάβη από αυτά που γράφεις. Ελπίζω να δουλέψει.
lak10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 λοιπον ο τεχνικος μου ειπε οτι υπαρχει ξενη ταση στην γραμμη μου και γι αυτο στην χωνευτη μου ερχονται μονο 13mbps μεσα στο σπιτι μου ερχονται μονο τα 10mbps λογω του οτι στο ιδιο καλωδιο utp ερχεται και ο ΟΤΕ(isdn) και η cyta με αποτελεσμα να εχω προβλημα ετσι ειπα να βαλω ξεχωριστο καλωδιο για να ερχεται η cyta στο σπιτι. οσο για την ξενη ταση εχει δηλωθει βλαβη στον ΟΤΕ
alexioualexios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 λοιπον ο τεχνικος μου ειπε οτι υπαρχει ξενη ταση στην γραμμη μου και γι αυτο στην χωνευτη μου ερχονται μονο 13mbps μεσα στο σπιτι μου ερχονται μονο τα 10mbps λογω του οτι στο ιδιο καλωδιο utp ερχεται και ο ΟΤΕ(isdn) και η cyta με αποτελεσμα να εχω προβλημα ετσι ειπα να βαλω ξεχωριστο καλωδιο για να ερχεται η cyta στο σπιτι. οσο για την ξενη ταση εχει δηλωθει βλαβη στον ΟΤΕ τώρα κατάλαβα τι έχει γίνει... Είσαι ψηλά από το ισόγειο; Αν μπορέσεις να ρίξεις μόνος σου καλώδιο από έξω θα είσαι άρχοντας.
lak10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 παλαιοτερα το σπιτι μου πλημηρησε με αποτελεσμα να καταστραφει η εσωτερικη καλωδιωση. τωρα οτι καλωδιωση εχω ειναι αυτο το ενα καλωδιο απο την χωνευτη στο σπιτι περναει απο ενα εξωτερικο μπριζακι και παει στο ρουτερ. ειμαι σε δυοροφη μονοκατοικια Το ρουτερ ειναι στο ισογειο θα πεταξω μονος το καλωδιο. μεσα στο σπιτι επειδη το ρουτερ ειναι μακρια εχω 12 μετρα utp καλωδιο θα το φερω πιο κοντα μπας και δω διαφορα στο attenuation με λιγοτερα μετρα καλωδιο
lak10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 παλαιοτερα το σπιτι μου πλημηρησε με αποτελεσμα να καταστραφει η εσωτερικη καλωδιωση. τωρα οτι καλωδιωση εχω ειναι αυτο το ενα καλωδιο απο την χωνευτη στο σπιτι περναει απο ενα εξωτερικο μπριζακι και παει στο ρουτερ. ειμαι σε δυοροφη μονοκατοικια Το ρουτερ ειναι στο ισογειο θα πεταξω μονος το καλωδιο. μεσα στο σπιτι επειδη το ρουτερ ειναι μακρια εχω 12 μετρα utp καλωδιο θα το φερω πιο κοντα μπας και δω διαφορα στο attenuation με λιγοτερα μετρα καλωδιο
johnbond Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Έβαλα τελικά και εγώ 24άρα connx. και κλειδώνει στα 18. Κατεβάζω με 1.8.Καλά είναι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ναι μια χαρά είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.