Νικαετός Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Υπάρχουν ADSL routers στους οποίους μπορείς να μειώσεις το target SNR, είτε με τη βοήθεια ορισμένων tools όπως π.χ. το DMT είτε από το command line interface τους μπαίνοντας π.χ. με telnet. Αλλιώς, ο μόνος άλλος τρόπος είναι μετά από συνεννόηση με τον ISP σου και δεν ξέρω πόσο εύκολο ή εφικτό είναι να ανταποκριθεί ο κάθε ISP στο συγκεκριμένο αίτημα. Φαντάζομαι κάποιοι δε θα δίνουν τέτοια δυνατότητα στους πελάτες τους. Ή θα είναι πολύ επιφυλακτικοί να το κάνουν γιατί μείωση του SNR κάτω από το default που έχει επιλέξει ο κάθε πάροχος ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα αστάθειας, άρα περισσότερη δουλειά για την τεχνική υποστήριξη κλπ κλπ. Κατάλαβα,οπότε άστο καλύτερα...
lak10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 οπως ειπαν και πιο πισω εχω 2 γραμμες σπιτι μου η μια (ΟΤΕ) εχει 12db attenuation και μια γραμμην (cyta) που εχει 19db attenuation. μενω σε χωριο το αστικο κεντρο ειναι κοντα στο σπιτι μου. για την ακριβεια μας χωριζει ενα ποταμι και ετσι αναγκαστικα τα καλωδια κανουν κυκλο. τωρα ειναι φυσιολογικα να υπαρχει τοση διαφορα στο attenuation?
lak10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 απο την cyta μου ειπανε οτι η γραμμη μου παει μεχρι 9 mbps και οτι ισως υπαρχει βραχυκυκλωμα στην γραμμη και για να μην εχω αποσυνδεσεις με ριχνει απο τα 12 στα 8 αμα φερω ηλεκτρολογο τι να του πω να κοιταξει?
alexioualexios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 απο την cyta μου ειπανε οτι η γραμμη μου παει μεχρι 9 mbps και οτι ισως υπαρχει βραχυκυκλωμα στην γραμμη και για να μην εχω αποσυνδεσεις με ριχνει απο τα 12 στα 8 αμα φερω ηλεκτρολογο τι να του πω να κοιταξει? τίποτα. ο ηλεκτρολόγος δε μπορεί να κάνει τίποτα. άντε το πολύ πολύ να ελέγξει τις διελεύσεις του τηλεφωνικού καλωδίου στο σπίτι σου. αυτό μόνο.
lak10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 το προβλημα ειναι το εξης ερκανα αλλαγη απο τα 8 στα 12 mbps μου ειπαν οτι επειδη εχω χαμηλο snr το προγραμμα τιυς με γυρναει αυτοματα στα 8mbps τωρα που με γυρισε στα 8mbps τ ο snr ειναι 10db ενω πριν που ημουν και παλι στα 8 ειχα 7db αν και τωρα εχει πεσει το upload στα 944 απο τα 1021 kbps. απλα τραγικο το support της cyta
alexioualexios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 το προβλημα ειναι το εξης ερκανα αλλαγη απο τα 8 στα 12 mbps μου ειπαν οτι επειδη εχω χαμηλο snr το προγραμμα τιυς με γυρναει αυτοματα στα 8mbps τωρα που με γυρισε στα 8mbps τ ο snr ειναι 10db ενω πριν που ημουν και παλι στα 8 ειχα 7db αν και τωρα εχει πεσει το upload στα 944 απο τα 1021 kbps. απλα τραγικο το support της cyta και δεν έχεις δει τίποτα... ρώτα κανα Κύπριο να σου πει για αυτήν την εταιρεία...
lak10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 μου εχουν σπασει τα νευρα. τωρα λενε με γυρισανε στα 8 για να δουν πως τα παει η γραμμη μου. εγω εδω και τοσο καιρο που ημουν στα 8 δεν ειχα κανενα προβλημα. τωρα περιμενω τηλεφωνο τους
invisiblesurfer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εγω μενω παλαιο φαληρο, εχω forthnet εως 24mbit και κατεβαζω με 0,9 - 1,1Μbps. Tον πουλο στο μπαουλο? Αναρωτιεμαι, αν παρω καποιο ποιοτικοτερο router θα δω τιποτα καλυτερο ή .... ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 κατεβαζω με 0,9 - 1,1kbps. κάτι γράφεις λάθος μου φαίνεται
invisiblesurfer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 κάτι γράφεις λάθος μου φαίνεται ευχαριστω, το διορθωσα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 0.9-1.1mbps=90-110ΚΒ/sec μπας και εννοείς MBps?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 αν το router κλειδώνει στα 11-13mbit είναι λογική ταχύτητα...
apoel1926 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 και δεν έχεις δει τίποτα...ρώτα κανα Κύπριο να σου πει για αυτήν την εταιρεία... Δεν είναι και η καλύτερη αλλά δυστυχώς στις περισσότερες περιοχές εδώ είναι η μοναδική λύση ,τι να κάνουμε... περιμένουμε να επεκταθούν οι άλλες εταιρείες στον χώρο για να δούμε λίγο ανταγωνισμό μπας και γίνει κάτι. Πληροφοριακά η μεγαλύτερη ταχύτητα από την cyta για σπίτια είναι 4000/384 και κοστίζει 58 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.