Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη ρευματος απο sata σε 4 pins

loudovikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βγαλω εξοδο ρευματος απο το τροφοδοτικο σε 4 pins συσκευες, αλλα το τροφοδοτικο μου εχει μονο μια και πολλες για sata. Το καλωδιο της μετατροπης που πρεπει να παρω ,πρεπει να ειναι απο θυληκο sata σε αρσενικο 4 pins η το αντιθετο??

Δημοσ.

Θελω να βγαλω εξοδο ρευματος απο το τροφοδοτικο σε 4 pins συσκευες, αλλα το τροφοδοτικο μου εχει μονο μια και πολλες για sata. Το καλωδιο της μετατροπης που πρεπει να παρω ,πρεπει να ειναι απο θυληκο sata σε αρσενικο 4 pins η το αντιθετο??

Δημοσ.

Όπως το πες, «θυληκο sata σε αρσενικο 4 pins». Δεν έχει τύχει να δω κανα τέτοιο αλλά φαντάζομαι κάπου θα υπάρχουν...

Δημοσ.

Όπως το πες, «θυληκο sata σε αρσενικο 4 pins». Δεν έχει τύχει να δω κανα τέτοιο αλλά φαντάζομαι κάπου θα υπάρχουν...

Δημοσ.

Μια άλλη λιγότερο δυσεύρετη λύση είναι ο διαχωριστής 4 pin (molex) y cable.

Ενα αρσενικό 4πιν δίνει δυο θηλυκά.

Δημοσ.

Μια άλλη λιγότερο δυσεύρετη λύση είναι ο διαχωριστής 4 pin (molex) y cable.

Ενα αρσενικό 4πιν δίνει δυο θηλυκά.

Δημοσ.

Βρες ενα παλιο τροφοδοτικο και κοψε το βυσμα και κοψε και το sata κσι ενωσε τα προσεκτικα,πλεξτα,βαλε και μονωτικη και οι ανταπτορες πανε περιπατο.

Αν εχεις και κολλητηρι ,θα εισαι βασιλιας

Δημοσ.

Βρες ενα παλιο τροφοδοτικο και κοψε το βυσμα και κοψε και το sata κσι ενωσε τα προσεκτικα,πλεξτα,βαλε και μονωτικη και οι ανταπτορες πανε περιπατο.

Αν εχεις και κολλητηρι ,θα εισαι βασιλιας

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο ψάχνεις ; Έχω βρει σε μαγαζιά και από 1 σε 3 ψάξε.

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο ψάχνεις ; Έχω βρει σε μαγαζιά και από 1 σε 3 ψάξε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...