Προς το περιεχόμενο

Android sd card

Nightstrike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να αλλαξω την sd καρτα σε ενα android κινητο με μια με περισσοτερα γιγα? Αμα κανω ενα απλο copy paste των περιεχομενων θα βρει το κινητο τα paths η θα πρεπει να ξανακανω install ολα τα apps?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να αλλαξω την sd καρτα σε ενα android κινητο με μια με περισσοτερα γιγα? Αμα κανω ενα απλο copy paste των περιεχομενων θα βρει το κινητο τα paths η θα πρεπει να ξανακανω install ολα τα apps?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν το κινητό είναι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις τότε οι εφαρμογές δεν αποθηκεύονται στην SD οπότε μπορείς να την αλλάξεις άνετα.

Δημοσ.

Αν το κινητό είναι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις τότε οι εφαρμογές δεν αποθηκεύονται στην SD οπότε μπορείς να την αλλάξεις άνετα.

Δημοσ.

Μέσα στην sd κάρτα υπάρχουν πολλά αρχεία τα οποία δεν τα έβαλα εγώ και φαντάζομαι μπορεί να είναι κάποια settings από τα apps (όχι το install τους). Αλλά το βασικότερο είναι ότι έχει τους χάρτες του google navigation (που δεν είναι ακόμα available αλλά να το έχω έτοιμο)!

Εσύ έχεις αλλάξει την sd?

Επίσης μιλάω για το κινητό Desire με 2.1 και κάνω αυτήν την ερώτηση διότι είδα κάτι "περίεργα" στο net για αυτό το θέμα...

Δημοσ.

Όχι ακόμα, δεν έχω αλλάξει την SD. Δοκίμασε να κάνεις αντιγραφή τα αρχεία στην καινούρια κάρτα και δες αν δουλεύουν κανονικά τα προγράμματα όπως και πριν. Αν όχι, τότε υπάρχουν backup προγράμματα όπως το Titanium και Backup pro που θα σου κάνουν τη δουλειά που θέλεις στα σίγουρα.

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα πριν αντιγραψεις οτιδηποτε, επιλεγεις στον υπολογιστη σου να φαινονται ολα τα αρχεια (αν δεν το εχεις ηδη βασικα).

Δημοσ.
Φυσικα πριν αντιγραψεις οτιδηποτε, επιλεγεις στον υπολογιστη σου να φαινονται ολα τα αρχεια (αν δεν το εχεις ηδη βασικα).

σωστός! Αλλά εγώ προβληματίζομαι εάν υπάρχει ας πούμε ένα reference στο e/skga/df (παράδειγμα) και μετά βρίσκεται στο a/skga/df δεν θα το βρει το desire, θα το βρει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...