kobekg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Έχω λοιπόν ένα pc ενός έτους με Vista.Χθές λοιπόν ενώ χρησιμοποιούσα το pc σκάει κεραυνός δίπλα στο σπίτι μου,πριν καν αρχίσει να βρέχει,και οταν επανήλθε το ρεύμα το pc σχεδόν πάντα μετα απο κάποιο διάστημα(απο 5 λεπτά εως μισή ώρα) και ενω λειτουργεί κανονικά βγάζει μπλε οθόνη και στις πληροφορίες λεει 0χ00000101.Έχω μπρίζα ασφαλείας αλλα τι να σου κάνει και αυτή...με λίγα λόγια HELP Άσχετο:Η γκαντεμιά είναι οτι έχω παραγγείλει εδώ και μια εβδομάδα ups αλλα το πλαίσιο έχει αργήσει να το φέρει,δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα έσωνε τα πράγματα..Κάηκε και το modem...
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ξεκινα τα hardware tests:memtest,ελεγχος σκληρων για badsectors,gpu,cpu,θερμοκρασιες, κλπ κλπ.Μπορει να εισαι ατυχος και κατι να"χτυπησε".
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ξεκινα τα hardware tests:memtest,ελεγχος σκληρων για badsectors,gpu,cpu,θερμοκρασιες, κλπ κλπ.Μπορει να εισαι ατυχος και κατι να"χτυπησε".
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ποπο ο μητσοτακης σου εκανε ποδαρικο? με το modem τι μπορει να κανει??
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ποπο ο μητσοτακης σου εκανε ποδαρικο? με το modem τι μπορει να κανει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.