STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 αρχες του ετους συγκεκριμενα 4-1-2010 πηρα αυτη την καρτα SAPPHIRE RADEON HD5870 1GB DDR5 HDMI PCI-E RETAIL 345 ευρω. κοιτουσα σημερα στο πλαισιο την ιδια και εχει 492 (473 ιντερνετ) ευρω! δηλαδη πανε να μας τρελανουν με τις αυξησεις? κανενας αλλος που αισθανετε ετσι?
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις μόνο απ' το πλαίσιο. http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=5870 + ότι υπάρχουν φθηνότερες υλοποιήσεις.
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις μόνο απ' το πλαίσιο. http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=5870 + ότι υπάρχουν φθηνότερες υλοποιήσεις. ναι βρε φιλε δεν ειπα οτι ειμαι υποχρεωμενος να αγορασω απο εκει... απλα υπεδειξα την αλλαζονεια καποιων καταστηματων που αντι να βοηθουν τους πελατες τους ξεζουμιζουν!!! οσο για την καρτα απλα επειδη εχω αυτη την sapphire και ειναι κορυφη ειπα να δω αν μπορω να την ξαναβρω εστω και σε μια πιο τσιμπημενη τιμη αλλα οχι και 140 ευρω πανω το ιδιο κομματι!!!
tyranous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 406E πήρα την δικιά μου πριν 2 μέρες, από Plaisio. Μάρκα = Gigabyte
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ναι βρε φιλε δεν ειπα οτι ειμαι υποχρεωμενος να αγορασω απο εκει... απλα υπεδειξα την αλλαζονεια καποιων καταστηματων που αντι να βοηθουν τους πελατες τους ξεζουμιζουν!!! οσο για την καρτα απλα επειδη εχω αυτη την sapphire και ειναι κορυφη ειπα να δω αν μπορω να την ξαναβρω εστω και σε μια πιο τσιμπημενη τιμη αλλα οχι και 140 ευρω πανω το ιδιο κομματι!!! Συμφωνώ μαζί σου, απλά σε τέτοιες περιπτώσεις θέλω να πω πως υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές, όπου και φωνίζουμε φθηνότερα και τιμωρούμαι το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο γι' αυτήν την αισχροκέρδια. Γιατί αν πχ σιγά σιγά δει ότι πέφτουν οι πωλήσεις στις κάρτες γραφικών ίσως και να ρίξει λίγο τις τιμές, και όλο αυτό θα βγει προς όφελος μας.
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Συμφωνώ μαζί σου, απλά σε τέτοιες περιπτώσεις θέλω να πω πως υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές, όπου και φωνίζουμε φθηνότερα και τιμωρούμαι το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο γι' αυτήν την αισχροκέρδια. Γιατί αν πχ σιγά σιγά δει ότι πέφτουν οι πωλήσεις στις κάρτες γραφικών ίσως και να ρίξει λίγο τις τιμές, και όλο αυτό θα βγει προς όφελος μας. ετσι ακριβως μπας και τα δουν λιγο σκουρα! αλλα δυστηχως παρα πολλοι πηγαινουν σαν τα προβατα σε τετοια καταστηματα και δεν υποστηριζουν τα μικρα συνοικιακα μαγαζια που μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα τουλαχιστον δεν σε δουλευουν... και μετα οταν υπαρχει προβλημα τρεχουν εδω στο insomnia και τα καταγγελουν... ε ρε ειμαστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ με ολη την σημασια της λεξεως.
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν είναι τόσο θέμα κρίσης - αισχροκέρδειας τα σκαμπανευάσματα των τιμών, όσο διαθεσιμότητας. Βέβαια η κοροϊδία με τις υλοποιήσεις που πληρώνεις 100€ το αυτοκόλλητο καλά κρατεί. Ανέκαθεν.
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν είναι τόσο θέμα κρίσης - αισχροκέρδειας τα σκαμπανευάσματα των τιμών, όσο διαθεσιμότητας. Βέβαια η κοροϊδία με τις υλοποιήσεις που πληρώνεις 100€ το αυτοκόλλητο καλά κρατεί. Ανέκαθεν. οτι και να ειναι liopyr δεν παυει να μας ποναει στο θεμα της τιμης. τι παει να πει διαθεσιμοτητα? το ιδιο μοντελο ειναι της ιδιας εταιρειας και η ιδια εκδοση! το να εχει ανεβει λιγο η αγορα του απο το καταστημα δεν δικαιολογει την τεραστια διαφορα τιμης πωλησης του σε εμας! τερμα πια οι μεγαλοι, μικρα και συνοικιακα μαγαζια για να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο.
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Άντε να βρεις διαθεσιμότητα όμως.. ποιος το ειπε αυτο? δουλευα παλαιοτερα σε ενα, ειμαι τεχνικος Η/Υ και δικτυων και μπορω να πω αν και δεν ηταν απο τα μεγαλυτερα ειχε μια χαρα διαθεσιμοτητα σε παρα πολλα. αν δεν υπηρχε την ιδια μερα σε 1-2 μερες ηταν εκει. και μιλαμε για Κατερινη και οχι Αθηνα ή Θεσσαλονικη.
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Άντε να βρεις διαθεσιμότητα όμως.. ποιος το ειπε αυτο? δουλευα παλαιοτερα σε ενα, ειμαι τεχνικος Η/Υ και δικτυων και μπορω να πω αν και δεν ηταν απο τα μεγαλυτερα ειχε μια χαρα διαθεσιμοτητα σε παρα πολλα. αν δεν υπηρχε την ιδια μερα σε 1-2 μερες ηταν εκει. και μιλαμε για Κατερινη και οχι Αθηνα ή Θεσσαλονικη.
50EuroUser Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μην κοιτάς μόνο τις κάρτες γραφικών δες επεξεργαστές δες μνήμες που από 25€ 2GB έχει πάει 55€, π.χ πόσο είχαν οι AMD 965/955 και πόσο έχουν τώρα. Δες απάτη τώρα με τις 5770/5850 πόσο είχαν στο πλαίσιο κ πόσο έχουν τώρα. Το Δεκέμβρη η 5850 είχε 219€ κ τώρα 305€ ! Όλα έχουν ακριβύνει πάρα πολύ, τόσο ώστε να μην δικαιολογείται η αλλαγή ισοτιμίας $€. Πριν κανά 2μήνο πήρα μια MSI 785GM-E51 62€ και δες πόσο κάνει τώρα ... αυτό και αν είναι απάτη.
50EuroUser Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μην κοιτάς μόνο τις κάρτες γραφικών δες επεξεργαστές δες μνήμες που από 25€ 2GB έχει πάει 55€, π.χ πόσο είχαν οι AMD 965/955 και πόσο έχουν τώρα. Δες απάτη τώρα με τις 5770/5850 πόσο είχαν στο πλαίσιο κ πόσο έχουν τώρα. Το Δεκέμβρη η 5850 είχε 219€ κ τώρα 305€ ! Όλα έχουν ακριβύνει πάρα πολύ, τόσο ώστε να μην δικαιολογείται η αλλαγή ισοτιμίας $€. Πριν κανά 2μήνο πήρα μια MSI 785GM-E51 62€ και δες πόσο κάνει τώρα ... αυτό και αν είναι απάτη.
agelosLX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Είναι απαράδεκτο πάντως το πλαίσιο να ανεβάζει κατά τέτοιο τρόπο τις τιμές την στιγμή που στην Ελλάδα ο μέσος μισθός πέφτει και η ανεργία ανεβαίνει....είναι γελοίο να έχεις πάρει κάτι πριν από ένα 6μηνο 100+ ευρώ φθηνότερα από ότι τώρα. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για προιόντα πληροφορικής:S:S Αν θέλετε τη γνώμη μου χωρίς μπουκοτάζ δε γίνεται τίποτα..Αυτά περι διαθεσιμότητας, ΦΠΑ, ισοτιμίας είναι μαλακίες και θα είναι πολύ χαζός κάποιος αν πιστεύει πως οι 3 αυτοί παράγοντες ανέβασαν κατά τέτοιο γελοίο τρόπο τις τιμές!!! Απλώς κάναμε θεούς εδώ μέσα και σε κάμποσα άλλα φορουμς το κωλο-Πλαίσιο και να τα αποτελέσματα.. (σορρυ για την άσχημη γλώσσα αλλά είναι τραγικό και μπράβο στο παλικάρι που άνοιξε το τόπικ!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.