Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση νέου pc εώς 800euro.

CyberVibe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια.....χρειάζομαι επειγόντος να συνθέσω ένα pc all around χρήσης για ένα φίλο με budget τα 800 euro συμπεριλαμβανόμενης και της οθόνης απο την οποία θέλει να παρακολουθεί και tv μέσω του pc.Λάβετε υπ'όψην σας

1. Αγορά απο Πλαίσιο

2. H Cpu να είναι Intel και όχι Amd.(το αφήνω ασχολείαστο,αν και είμαι αντίθετος αλλά έχει φάει κόλλημα).

Επειδή είμαι άσχετος με το άθλημα ελπίζω στην βοήθειά σας.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

άμα δεν θέλει να βάλει AMD τουλάχιστον ας δώσει ακόμα κάνα 50άρικο και να πάρει έναν καλό τουλάχιστον.

44554179.jpg

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Intel Core i5-750 δεν είναι διαθέσιμος στο πλαίσιο και πως όλα τα κομμάτια πρέπει να αγοραστούν απο εκεί.Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?Την μνήμη μπορούμε να την ανεβάσουμε απο 2 σε 4gb?

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Intel Core i5-750 δεν είναι διαθέσιμος στο πλαίσιο και πως όλα τα κομμάτια πρέπει να αγοραστούν απο εκεί.Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?Την μνήμη μπορούμε να την ανεβάσουμε απο 2 σε 4gb?

Δημοσ.

ΑMD καθαρά σε αυτά τα χρήματα, όπως αναφέρουν και τα παιδιά παραπάνω.

O Ι5 750 πλέον πέρα του ότι δεν είναι διαθέσιμος, αφετέρου θα κοστίσει 200+ ευρώ για αγορά. Απ την άλλη αγορά τόσο ακριβού διπύρηνου (i3) είναι τελείως fail αγορά και δεν αξίζει.

Σε αυτά τα χρήματα μπορεί να χωρέσει τον phenom X4 955 και μία μητρική AM3 με chipset 880G με τα νέα καλούδια sata3 & usb3.

Αν αποφασίσει να κινηθεί σε AMD θα του προτείνουμε καλές συνθέσεις. :-)

Δημοσ.

ΑMD καθαρά σε αυτά τα χρήματα, όπως αναφέρουν και τα παιδιά παραπάνω.

O Ι5 750 πλέον πέρα του ότι δεν είναι διαθέσιμος, αφετέρου θα κοστίσει 200+ ευρώ για αγορά. Απ την άλλη αγορά τόσο ακριβού διπύρηνου (i3) είναι τελείως fail αγορά και δεν αξίζει.

Σε αυτά τα χρήματα μπορεί να χωρέσει τον phenom X4 955 και μία μητρική AM3 με chipset 880G με τα νέα καλούδια sata3 & usb3.

Αν αποφασίσει να κινηθεί σε AMD θα του προτείνουμε καλές συνθέσεις. :-)

Δημοσ.
Οπότε το μόνο που μου μένει είναι να τον πείσω για Amd και να επανέλθω.

Είναι η μονή λύση σε αυτά τα χρήματα για ένα καλό σύστημα :-D

---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:59 ----------

845y.jpg

Δες και ένα σύστημα για να έχεις στον νου σου !!!!!

Δημοσ.
Οπότε το μόνο που μου μένει είναι να τον πείσω για Amd και να επανέλθω.

Είναι η μονή λύση σε αυτά τα χρήματα για ένα καλό σύστημα :-D

---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:59 ----------

845y.jpg

Δες και ένα σύστημα για να έχεις στον νου σου !!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...