@@sos@@ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ΒρωμοελληνεςΤο εχουμε βαλει τοσες φορες... Δειτε το το ρημαδι. ...δεν το είχα δει ειλικρινά, σε ευχαριστώ... ποιο εθνος? ενας αχταρμας δολοφονων φανατισμενων φυλων ειναι. απλο. ότι χειρότερο έχω διαβάσει σε thread περί μετανάστευσης στο insomnia.... Στην ουσία του ζητήματος, η αυξητική τάση στους πίνακες οφείλεται από τη μία στον αυξανόμενο πληθυσμό μεταναστών, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ όμως οφείλεται στην έλλειψη υποστήριξης και ενσωμάτωσης στην ελληνική κουλτούρα και κοινωνία. Με λίγα λόγια τα επιχειρήματα των ρατσιστών/ξενόφοβων/ή-απλώς-φοβισμένων-και-προπαγανδισμένων κατά των μεταναστών είναι στην ουσία επιχειρήματα κατά των ιδίων....μια άποψη που είναι τόσο μα τόσο δεμένη που ειλικρινά την διάβασα αρκετές φορές για να της βρώ ένα ψεγάδι,αλλά δεν κατάφερα να εντοπίσω κανένα... +1 Ούτε...φράγκα ούτε...σπουδές.Ούτε...μπουρμπερι και ότι σχετικό έγραψες.Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα και το Παρίσι δεν είναι μακριά από δω.Μην μου λες εμένα λοιπόν για το τι θέλω να είμαι και το τι δεν θέλω.Εμείς μεγαλώσαμε με Άραβες Ιρανούς Τούρκους Ιρακινούς Ιταλούς όλοι σε μια γειτονιά και δεν είχαμε τα κομπλεξικά των δικών σας εκεί κάτω.Πόρτα με πόρτα είμαστε και όλοι αυτοί που ήρθαν από το Ιράν τότες και μετέπειτα από το Ιράκ δεν είχαν τον φόβο πως θα τους στραβοκοιτάξουμε και θα τους φτύνουμε.Κάναμε τσάμπα φροντηστίρια σε αυτούς και τα παιδιά τους για να μάθουν τα βασικά οι άνθρωποι να πιάσουν μια δουλειά τρέχαμε τα πρωινά μαζί τους στις υπηρεσίες σε άλλες πόλεις για να τακτοποίησουν τα χαρτιά τους η πολιτεία φρόντηζε με ένα μικρό εισόδημα νοίκιο και ρεύμα και όταν τα παιδιά τους πήγαν σε Γερμανικά σχολεία πηγαίναμε και τα παίρναμε γιατί οι γονείς τους δούλευαν έτσι στέκονται οι άνθρωποι, και έτσι η κουλτούρα τους διαχέεται και "ανεβάζει" επίπεδα... Btw Εαν το διαβαζει κανας αστυνομικος. να το ξέρουν οι μάγκες για να πιάσουν τα γιοφύρια, ...κατά το λαϊκό άσμα... ... ένα κάλεσμα και ένα τραγούδι
ClouD Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 έτσι στέκονται οι άνθρωποι, και έτσι η κουλτούρα[/b'] τους διαχέεται και "ανεβάζει" επίπεδα... αυτή τη λεξούλα σε bold, για όσους ψάχνουν για πολιτισμούς στο ... google. ωραίο κομματάκι. Από εκεί και πέρα. Όταν είναι προφανές οτι κάποιος χρήστης λειτουργεί ως φερέφωνο είναι εύκολο να εντοπίσει κανείς από που προέρχεται ο λόγος του παρατηρώντας τη μορφή. Πέρα από αυτό, σε λόγο που έχει τη μορφή: μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ AYTO μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ΤΟ ΤΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ[/b'] όπου το "μπλα μπλα" λειτουργεί ως περιτίλυγμα σε πιασιάρικα (σε συγκεκριμένες αγέλες ανθρώπων) κλισέ, τι διάολο επιχειρήματα ψάχνετε; Η πρακτική αξία αυτού του "λόγου" δε βρίσκεται στo διάλογο. Νομίζω δεν είναι δύσκολο να βρει όποιος ενδιαφέρεται ομιλίες "αρχηγών" σε διάφορες ανθρωποαγέλες.
Smaug Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ...δεν το είχα δει ειλικρινά, σε ευχαριστώ... ότι χειρότερο έχω διαβάσει σε thread περί μετανάστευσης στο insomnia.... ...μια άποψη που είναι τόσο μα τόσο δεμένη που ειλικρινά την διάβασα αρκετές φορές για να της βρώ ένα ψεγάδι,αλλά δεν κατάφερα να εντοπίσω κανένα... +1 έτσι στέκονται οι άνθρωποι, και έτσι η κουλτούρα τους διαχέεται και "ανεβάζει" επίπεδα... να το ξέρουν οι μάγκες για να πιάσουν τα γιοφύρια, ...κατά το λαϊκό άσμα... Η κουλτούρα διαχέεται μέσω τον καμμένων μπάτσων, της μαυροκόκκινης σημαίας στο πανεπιστήμιο και του indymedia στο ntua.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Και οι καμένοι μπάτσοι και σημαίες κουλτούρα είναι. Η κουλτούρα της άρνησης στην εξουσία και τα διεφθαρμένα άτομα κ σύμβολα που την αποτελούν. Κουλτούρα= τρόπος ζωής. Δεν είναι συνώνυμο του πολιτισμού. Άντε πάμε άλλη μια φορά. Δε φταίνει οι μετανάστες για την ανεξέγκτη κατάσταση. Τα ζώα που ψηφίζουν , οτι ψηφίζουν φταίνε. Όσο υπάρχει το βόλεμα και το δημόσιο με τη σημερινή μορφή, οι έλληνες άσπρη μέρα ΔΕ θα δούν. Καλά θα κάνουν να συνηθίσουν στο γκρί. Και σε περίπτωση που μερικοί νομίζουν οτι μεροληπτω κάτα των ΔΥ. Ναι μεροληπτώ γιατί έχω τον παρακάτω τρόπο σκέψης: Κάποια ζώα θέλουν να βολευτούν και να τα ξύνουν όλη μέρα =>> Ψηφίζουν αλαζόνα πολιτικό για να τους βολέψει =>> Ο πολιτικός εκλέγεται κ γίνεται βουλευτής =>> Κάνει ότι τον συμφέρει χωρίς να νοιάζεται για την κοινωνία γενικότερα =>>Παίρνει μέτρα που πηδάνε τον υπόλοιπο κόσμο.=>> Αυτοί που δεν έχουν σκοπό το βόλεμα κ τη λοβητούρα δυσαρεστούνται. Στο τέλος κάποιους θα πάρει ο διάολος. Και δε θα είναι οι πολιτικοί αλλά τα κομματόσκυλά τους.
ClouD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 κάνεις επίτηδες το ίδιο λάθος που έκανες με τη sylvia πιο πάνω ή απλώς το παραδέχθηκες υποκριτικά;
ksaplostra Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Το Defencenet χρησημοποίηθηκε ΠΟΛΛΕΣ φορές από συγκεκριμένες "παρατάξεις" Μια ματιά στην ιστοσελίδα τους και θα καταλάβεις. Η δικιά μου η πόλη δεν είναι ούτε η Πάτρα ούτε οτιδίποτε σχετικό.Μένω στην Γερμανία και αυτό που έγραψες περί μεταναστών εδώ πέρα ΔΕΝ ισχύει.Είδα σε ένα quote και κάτι βίντεο περί αυτού μετά...ε,είναι τραγικό τώρα να λέμε κάτι παραπάνω.Τα σχόλια από κάτω ήταν επιηκώς ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Και ναι,στο Παρίσι τι; Μήπως τους έχουν στιβαγμένους σε πολυκατοικίες του 70,σε προάστεια πού δεν έχει ούτε για πλάκα στα 30 μέτρα μαγαζί-κατάστημα γενικώς;Τι μου λες τώρα; Η δική μου η άποψη βασίζεται σε αυτά που ΖΩ.Η δική σου όπως αποδείχτηκε βασίστηκε σε λάθος πληροφορίες και δεν έκανες ούτε τον κόπο να το ψάξεις παραπάνω. Δηλώσεις του Καντάφι όχι δεν είδα ποτέ.Δεν μπορώ να έχω γνώμη για το τι είπε.Βέβαια τραβάει πιο πολιτικά αυτό το θέμα τώρα οπότε ας το αφήσουμε εδώ. 3.000.000 παράνομοι....ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.Που είναι ; Καλά τωρα κοροϊδευόμαστε; Το defencenet χρησιμοποιείται απο παρατάξεις; Μπορείς να βρεις ενα πληροφοριακό μεσο το οποιο δεν χρησιμοποιείται απο καποιον; ΥΠΆΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ,οπως ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.. Και η Ελευθεροτυπία τον 2008 ελεγε βγείτε και σπάστε τα ε και; γράψε στo google Γερμανία Τούρκοι μετανάστες και θα δεις αν αυτα που ειπα πριν στέκουν ή όχι. Στο Παρίσι τι; Έχεις πάει προάστια να δεις; Τους εχουν στοιβαγμένους,ποιοι και ποιους; Δηλαδή θες να μου πεις οτι τους Ελληνες μετανάστες(κατόπιν σύμβασης,έστω και ελεεινής)τους υποδέχτηκαν μετα Βαΐων και κλάδων στη Γερμανία; Η δική μου αποψη βασίζεται σε αυτα που είδα όπου πηγα,ίσως 20(Παρίσι,Μασσαλία) μερες να μην ηταν αρκετές αλλα τι να κάνουμε,αυτο μπόρεσα,αυτο ειδα,αυτο έζησα κι αυτο λέω. Οι μετανάστες υπολογίζονται σε κανα 2.5αρι μύρια όλοι μαζι. ---------- Προσθήκη στις 00:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:05 ---------- Παμε λοιπον. Ποιοι τους αφηνουν ελευθερους να πουλανε? Γιατι αυτοι πεινανε και προσπαθουν να βγαλουν το ψωμι τους εστω και ετσι. Το προτιμω απο το να σκοτωνουν και να κλεβουν. Ποιοι ειναι αυτοι που σε περιοριζουν και δεν μπορεις να πραξεις ολα τα παραπανω Βασικά εδω κάνεις ενα μικρο λάθος,την πραμάτεια τους τη δίνουν,αυτοί ενα μικρο μέρος των εσόδων παίρνουν.Τα πολλά τα παίρνουν τα αφεντικά των που είναι ομοεθνείς απλά εχουν περισσότερα χρόνια στο Ελλαντα.
Smaug Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 κάνεις επίτηδες το ίδιο λάθος που έκανες με τη sylvia πιο πάνω ή απλώς το παραδέχθηκες υποκριτικά; Νομίζω αυτή τη φορά δεν το πήγα ατομικά αλλά συλλογικά, αν κρίνω όμως από την υπογραφή του ίσως αν το πήγαινα και προσωπικά να μην έπεφτα και τόσο έξω.
AzaZyL Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Περίεργο που κανείς δεν σχολίασε τους πίνακες. Πρώτοι σε επαιτεία, πλαστογραφία, και παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας. Δηλαδή ζητιάνοι και μαύροι με σακβουαγιάζ. Ένα πρώτο σχόλιο είναι πως αν μαζεύαν χρήστες του τόπικ που διαπράττουν τις ίδιες παραβάσεις θα τους ξεπερνούσαν. Ένα δεύτερο είναι πως χλωμό να μαζεύτηκαν τέτοιοι στην Αμφιλοχία. Στην ουσία του ζητήματος, η αυξητική τάση στους πίνακες οφείλεται από τη μία στον αυξανόμενο πληθυσμό μεταναστών, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ όμως οφείλεται στην έλλειψη υποστήριξης και ενσωμάτωσης στην ελληνική κουλτούρα και κοινωνία. Με λίγα λόγια τα επιχειρήματα των ρατσιστών/ξενόφοβων/ή-απλώς-φοβισμένων-και-προπαγανδισμένων κατά των μεταναστών είναι στην ουσία επιχειρήματα κατά των ιδίων. Δεν είναι όλοι οι πίνακες ίδιοι.. Εάν ήμουν και εγώ μετανάστης και πείναγα, θα πούλαγα άνετα cd και τσάντες, προκειμένου να φάω. Τον πίνακα με τους φόνους τον είδες? Ή μήπως φταίει η μηδενική ενσωμάτωση στην Ελληνική κοινωνία που γίνονται φονιάδες?
Smaug Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Και οι καμένοι μπάτσοι και σημαίες κουλτούρα είναι. Η κουλτούρα της άρνησης στην εξουσία και τα διεφθαρμένα άτομα κ σύμβολα που την αποτελούν. Όταν απέναντι από στοχάδια, με τα οποία δεν συμφωνείς, σου προτάσσουν καμμένους μπάτσους, πανεπιστήμια και πρόσφατα νεκρούς, τότε απομακρύνεσαι και από τους 2 και προσπαθείς να καταλάβεις γιατί δεν βλέπουν μια λύση κάτι τόσο "απλό" όσο είναι το πρόβλημα του μεταναστευτικού τουλάχιστον. Τώρα για τους άλλους πως ψηφίζουν δεν θα πάρω θέση και τι να πώ; Για τον μλκ τον Έλληνα; Τσάμπα το πάτημα των πλήκτρων θα πάει. ---------- Προσθήκη στις 00:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:23 ---------- Δεν είναι όλοι οι πίνακες ίδιοι.. Εάν ήμουν και εγώ μετανάστης και πείναγα, θα πούλαγα άνετα cd και τσάντες, προκειμένου να φάω. Τον πίνακα με τους φόνους τον είδες? Ή μήπως φταίει η μηδενική ενσωμάτωση στην Ελληνική κοινωνία που γίνονται φονιάδες? Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει διαφορά στους μετανάστες. Είναι διαφορετικός μετανάστης ο Σομαλός με τους 5.000 εμφυλίους στη πλάτη που για να μην ξαναψηφίσει του κόβανε το αριστερό του χέρι, και κρατούσε ένα ΑΚ-47 από τα 10 του και άλλος ας πούμε ο χ,ψ που σπούδασε τελείωσε το διδακτορικό του σε μια άλλη χώρα και απορροφήθηκε εκεί.
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Βασικά εδω κάνεις ενα μικρο λάθος,την πραμάτεια τους τη δίνουν,αυτοί ενα μικρο μέρος των εσόδων παίρνουν.Τα πολλά τα παίρνουν τα αφεντικά των που είναι ομοεθνείς απλά εχουν περισσότερα χρόνια στο Ελλαντα. Πιθανοτερο μαλιστα ειναι τα αφεντικα να ειναι Ελληνες. Πιο πιθανο μου κανει για ελληνικη λαμογια το αντιγραμμενο cd που το πουλαει ενας μαυρος χωρις να ξερει λεξη ελληνικα, απο το να ηρθε εδω και να αγορασε εξοπλισμο για να κοπιαρει υλικο. Τουλαχιστον στην αρχη ετσι πιστευω οτι ξεκινησε. Αλλος ενας λογος λοιπον, που δεν πρεπει να τα βαζουμε με τους συγκεκριμενους μεταναστες, αλλα με το λαμογιο συμπατριωτη μας που τους εκμεταλευεται, κανοντας και ζημια στα οποια μαγαζια. Αμα δεις υψηλες τιμες στο σουπερμαρκετ, στην ταμια θα βγαλεις το αχτι σου? Θα μου πεις, ναι, αυτο κανουμε εδω, γιατι θολωνουμε και δεν βλεπουμε περα απο την μυτη μας. Σε λιγο θα αρχισουμε να λεμε οτι και για το ΔΝΤ οι λαθρομεταναστες φταινε.
pournaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Πιθανοτερο μαλιστα ειναι τα αφεντικα να ειναι Ελληνες.Πιο πιθανο μου κανει για ελληνικη λαμογια το αντιγραμμενο cd που το πουλαει ενας μαυρος χωρις να ξερει λεξη ελληνικα, απο το να ηρθε εδω και να αγορασε εξοπλισμο για να κοπιαρει υλικο. Τουλαχιστον στην αρχη ετσι πιστευω οτι ξεκινησε. Αλλος ενας λογος λοιπον, που δεν πρεπει να τα βαζουμε με τους συγκεκριμενους μεταναστες, αλλα με το λαμογιο συμπατριωτη μας που τους εκμεταλευεται, κανοντας και ζημια στα οποια μαγαζια. Αμα δεις υψηλες τιμες στο σουπερμαρκετ, στην ταμια θα βγαλεις το αχτι σου? Θα μου πεις, ναι, αυτο κανουμε εδω, γιατι θολωνουμε και δεν βλεπουμε περα απο την μυτη μας. Σε λιγο θα αρχισουμε να λεμε οτι και για το ΔΝΤ οι λαθρομεταναστες φταινε. Αν ομως το αφεντικο σου πει οτι για να μειωσει τις τιμες θα πρεπει να απολυσει ενα ταμια; Τοτε τι κανεις; Τι θελω να πω. Σε γενικες γραμμες, κανεις δεν τα εχει με τα προσωπα αυτα καθαυτα των μεταναστων. Τα εχει με τους πολιτικους οι οποιοι εχουν αφησει ξεφραγο αμπελι την ολη υποθεση, και τωρα ειναι πολυ πιο δυσκολο να συμαζευτει. Αλλα οταν ακομη κι ετσι καποιος πει "ρε παιδια παιδια πρεπει να παρθουν καποια μετρα, και αναγκαστικα ομελετα χωρις σπασμενα αυγα δεν κανεις", τοτε καποιος καλος ανθρωπος θα βγει για να μιλησει για ρατσισμο, για ξενοφοβια κλπ χαριτωμενα. Οποτε στο παραδειγμα σου, οταν πας στο κρατος και ζητησεις να διευθετηθει η κατασταση, και το κρατος σου πει οτι για να γινει αυτο, πρεπει ενα μεγαλο ποσοστο να απελαθει και να αφεθει στην τυχη του, τοτε τι κανεις;
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Αν ομως το αφεντικο σου πει οτι για να μειωσει τις τιμες θα πρεπει να απολυσει ενα ταμια; Τοτε τι κανεις;Τι θελω να πω. Σε γενικες γραμμες, κανεις δεν τα εχει με τα προσωπα αυτα καθαυτα των μεταναστων. Τα εχει με τους πολιτικους οι οποιοι εχουν αφησει ξεφραγο αμπελι την ολη υποθεση, και τωρα ειναι πολυ πιο δυσκολο να συμαζευτει. Αλλα οταν ακομη κι ετσι καποιος πει "ρε παιδια παιδια πρεπει να παρθουν καποια μετρα, και αναγκαστικα ομελετα χωρις σπασμενα αυγα δεν κανεις", τοτε καποιος καλος ανθρωπος θα βγει για να μιλησει για ρατσισμο, για ξενοφοβια κλπ χαριτωμενα. Οποτε στο παραδειγμα σου, οταν πας στο κρατος και ζητησεις να διευθετηθει η κατασταση, και το κρατος σου πει οτι για να γινει αυτο, πρεπει ενα μεγαλο ποσοστο να απελαθει και να αφεθει στην τυχη του, τοτε τι κανεις; Δεν εχω προβλημα κυριε Πουρνάρα με την απελαση. Αρκει να γινει σωστα και ανθρωπινα, οχι με τον καθε Ραμπο να κανει ο,τι γουσταρει. Προβλημα εχω με ολους οσους ριχνουν τα προβληματα της κοινωνιας στους μεταναστες, με οσους δεν δισταζουν να τσουβαλιασουν ανθρωπους και εθνη, και γενικοτερα με οσους δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους και περα απο αυτα που τους λενε οι "μεντορες" τους.
ksaplostra Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δεν εχω προβλημα κυριε Πουρνάρα με την απελαση. Αρκει να γινει σωστα και ανθρωπινα, οχι με τον καθε Ραμπο να κανει ο,τι γουσταρει.Προβλημα εχω με ολους οσους ριχνουν τα προβληματα της κοινωνιας στους μεταναστες, με οσους δεν δισταζουν να τσουβαλιασουν ανθρωπους και εθνη, και γενικοτερα με οσους δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους και περα απο αυτα που τους λενε οι "μεντορες" τους. Τι νοείς ως σωστά και ανθρώπινα; Στην Γαλλία πχ,οι αριστεροί φωνάζουν επειδή τους στέλνουν με την airfrance και δίνουν μίλια στους μπατσεους που τους μαζεύουν. Κι αν δεν θέλει(που σίγουρα δεν θέλει) να φύγει ο άνθρωπος τι κάνεις; Κι αν αύριο μεθαύριο γίνει κανα θεματακι για το δήθεν πογκρόμ που θα υποστούν οι λαθροι;
hashashin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δεν εχω προβλημα κυριε Πουρνάρα με την απελαση. Αρκει να γινει σωστα και ανθρωπινα, οχι με τον καθε Ραμπο να κανει ο,τι γουσταρει.Προβλημα εχω με ολους οσους ριχνουν τα προβληματα της κοινωνιας στους μεταναστες, με οσους δεν δισταζουν να τσουβαλιασουν ανθρωπους και εθνη, και γενικοτερα με οσους δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους και περα απο αυτα που τους λενε οι "μεντορες" τους. Ακριβως .Συμφωνω 100% μαζι σου.
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Τι νοείς ως σωστά και ανθρώπινα; Οτιδηποτε δεν υπερβαινει τα ορια των ανθρωπινων δικαιωματων. Αμα ειναι να τους στειλουμε πισω σε body bags να μου λειπει. Και ο κλεφτης δεν θελει να συλληφθει αλλα καταφερνουν και πιανουν αρκετους χωρις να τους σκοτωνουν. Εχουν εκπαιδευτει υποτιθεται να συλλαμβανουν καποιον χωρις να τον σαπισουν στο ξυλο ή να τον σκοτωσουν. Πογκρομ? Μιλαμε παντα για τους παρανομους μεταναστες ετσι? Αυτοι που ειναι νομιμα εδω, καλως ειναι και δεν τους κουναει κανεις. Αν δεν τους ηθελε το κρατος, ας μην τους εκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.