Προς το περιεχόμενο

Φαρ Ουέστ στην Αμφιλοχία

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

για το κλεισιμο των μαγαζιων φταιει σε μεγαλο βαθμο και το παραπανω. οταν εγω εχω μαγαζι στο κεντρο και εχει πεσει ο τζιρος κατω απο 55-60% λογω κρισης και ερχονται οι λαθρομεταναστες απεξω και πουλανε πραγματα στην μιση τιμη αποτι εγω, ποιος φταιει? ο εμπορος εχει εξοδα, ενοικιο, εφορια, μισθους, αγορα εμπορευματος, τεβε. ο αλλοδαπος δεν πληρωνει τπτ και το εμπορευμα του ειναι λαθραιο!

Eχω καταστημα στο κεντρο, οντως ετσι οπως τα περιγραφεις ειναι τα πραγματα με την δουλεια (και τυγχανει να πουλαω πραγματα παραπλησια) αλλα δεν θεωρω πως το προβλημα με την πεσμενη πελατεια ειναι λογω των λαθρομεταναστων.

Καποιος ο οποιος θα παρει κατι απο σεντονι σε πολυ χαμηλοτερη απο την μιση τιμη απο εκεινη ενος καταστηματος ειναι ο ιδιος πελατης ο οποιος και να μην υπηρχαν τα σεντονια δεν θα εμπαινε καν στο καταστημα. Αρα αυτο ειναι η κορυφη του παγοβουνου ΙΜΟ.

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H Ελλάδα έχει 10.000.000 κόσμο και κανα 3.000.000 αλλοδαπούς παράνομους. Για ένα κράτος που δεν έχει βαριά βιομηχανία είναι υπεράριθμοι. Να κάτσουν να δουν πόσους μπορούμε να κρατήσουμε και με τι κριτήρια *παιδεία, τεχνικές γνώσεις, Ελληνική γλώσσα και εγώ δεν ξέρω τι* και οι υπόλοιποι από εκεί που ήρθαν. Αυτό θα έκανε μια πολιτική ηγεσία που νοιάζεται για τον *πως το λέει πολύ γλυκά ο τζόρτζ* τόπο. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση, για πολιτικές σκοπιμότητες και για να το παίζουμε επαναστάτες χωρίς αιτία.

ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ. να γινει αμεσως ελεγχος , να κρατησουμε οσους μπορουν να προσφερουν και οι υπολοιποι αντιο.

βαρια βιομηχανια δεν εχουμε, αρα ΠΟΥ θα απασχοληθουν και οσοι μεινουν, οταν η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανεργια παει για πανω απο 15%?

πλακα κανουμε? μεχρι και ο ανθρωπισμος εχει τα ορια του. ο αλλος καθεται και ειρωνευεται και κλεινει τα ματια στα προβληματα.

να τους κρατησουμε ολους λεει, λες και παιζει κανα strategy στο pc!

Δημοσ.

Btw Εαν το διαβαζει κανας αστυνομικος.

Στο μοναστηρακι εκει στο υπ. εξωτερικον πουλανε ΚΛΕΜΜΕΝΑ κινητα.

Στην πειραιως (κοντα στο παλιο δημαρχειο) υπαρχουν μαγαζια τα οποια πουλανε ΚΛΕΜΜΕΝΑ ποδηλατα.

Στη πειραιως λιγο πιο κατω απο την ομονοια (50 μετρα) ειναι μια ομαδα με αστυνομικους(αραζει συχνα εκει), απεναντι απο αυτη ειναι 3 μαυροι οι οποιοι πουλανε ναρκωτικα

Στο παλιο δημαρχειο απο πισω γινονται καθημερινα κλοπες( υπαρχει και ενα vid στο yt αλλα δε το βρισκω)

Αυτα εχουν δει τα ματακια μου.

Για οσους πιστευουν οτι δεν υπαρχει προβλημα με ενα μεγαλο μερος αλλοδαπων (νομιμοι η μη) ας κανει μια βολτα με τα ποδια απο το δημαρχειο αθηνων μεχρι το παλιο δημαρχειο (καμια 500μετρα).

post-103086-129063103537_thumb.jpg

ΥΓ: Ελα στην πραγματικοτητα.

H Ελλάδα έχει 10.000.000 κόσμο και κανα 3.000.000 αλλοδαπούς παράνομους. Για ένα κράτος που δεν έχει βαριά βιομηχανία είναι υπεράριθμοι. Να κάτσουν να δουν πόσους μπορούμε να κρατήσουμε και με τι κριτήρια *παιδεία, τεχνικές γνώσεις, Ελληνική γλώσσα και εγώ δεν ξέρω τι* και οι υπόλοιποι από εκεί που ήρθαν. Αυτό θα έκανε μια πολιτική ηγεσία που νοιάζεται για τον *πως το λέει πολύ γλυκά ο τζόρτζ* τόπο. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση, για πολιτικές σκοπιμότητες και για να το παίζουμε επαναστάτες χωρίς αιτία.

Μωρε να υπακουν τους ελληνικους νομους και ας ειναι απο την αλ καϊδα.

Δημοσ.
Αμφιβάλω αν η υπομονή είναι η αιτία ή η δικαιολογία...

Ειναι και η ανοχη που δειχνουμε καθως εχουμε 1-2 στρωματα παραπανω απο αυτην απο "συμβατικους" μαγαζατορες απο το γεγονος οτι η περιοχη που μενουν οι δικοι μου αποτελειται κατα 60% απο γυφτους, τσιγγανους και τουρκους και ετσι για εμας το ποτηρι εχει λιγο ακομα μεχρι να αρχισει να ξεχειλιζει. Προφανως και ο φοβος εχει εναν ρολο μιας και εμεις εχουμε σταθερη βαση εκει περα (οπου και παντα θα μας βρισκουνε) σε αντιθεση με αυτους που με μια στραβη μην τον ειδατε, μην τον απαντησατε...

Δημοσ.
Συλβια κάποιες απορίες,αν και δεν διάβασα ολόκληρο το νήμα.

Για ποιους και με ποιους δουλεύει το defencenet; Μηπως ξερεις να μου πεις εμενα του ανίδεου;

Ω ναι ολοι πλακωνόμαστε,εγκληματούμε κλπ αλλα παει πολυς καιρός απο τότε που ειδα τελευταία φορά Ελληνα να κυνηγάει άλλον Ελληνα με κατανα στην Βικτόρια κλπ κλπ κλπ.

Γιατι πολυ δυσκολα εντάσσονται,κοιτα στην Γερμανία τι γίνεται με τουσ μετανάστες(και ειδικά τους Τούρκους και συνέκρινε τους με τουσ Ελληνες),για πεταχτείτε μια βολτίτσα εσεις οι ανθρωπιστές αριστεροί νότια Γαλλία και παρισινά προάστια να δείτε τι παίζει,οχι να λετε την άποψη σας βασισμένη σε ενα ντοκιμαντέρ,ενα βιντεακι κλπ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ και τα λεμε.

Αλήθεια η δικιά σου πόλη λέγεται Πατρα; Χθες έβλεπα κατι περιπολικά και πολιτικά αυτοκίνητα,μάλλον γινόταν χαμός στο λιμάνι...Αχ τι καλοι που ειναι αλλα εμεις τους πειράζουμε(πως το'πες είναι ενταγμένοι; Αχαχα να'σαι καλά γέλασα...Ακομα θυμάμαι κατι γλέντια που προσπάθησαν κατι καταλήψεις εκει στην Αθήνα και τους βγηκανε ξινά,εννοείται πως με την πρωτη αποτυχία χαιρέτησε το εγχείρημα).

Παρεδωσε την συντριπτική πλειοψηφία αυτων δεν την απασχολεί να ενταχθεί,την απασχολεί ομως αν ακολουθεί την Σαρία,ολοι οι υπόλοιποι να ζουν βάσει αυτής.

Συλβια το ξερεις οτι ειναι πριμοδοτούμενοι ΠΑΡΑ πολλοι μετανάστες απο το Λιβυκό κράτος και τα αραβικά για να εποικίσουν την Ευρώπη(για δες λιγο δηλώσεις κανταφι ας πούμε);

Liakos_LILIS,μα εννοείτε οτι εμεις φταίμε γιατι ξαφνικά θελήσαμε να ζήσουμε το Αμερικάνικο όνειρο αλλά με δανεικά,ετσι με το μεταναστευτικό,ετσι με το χρηματιστήριο,ετσι με το ενα,ετσι με το αλλο,νομίζουμε βλεπεις οτι είμαστε λύκοι,δεν μπορουμε να δουμε οτι απλά παιζει να είμαστε κανα 2 μετρα πέρα απο το υπόλοιπο κοπάδι,ειδικά κατι αριστεροί της κλωτσιάς.

Α και που ειστε,αν δεν ξερετε καποια πραγματάκια ορισμένοι αριστεροί και ανθρωπιστές της @@τσας να μην τα λέτε ετσι εύκολα(στο σκηνικό της Αμφιλοχίας αναφέρομαι)

Το Defencenet χρησημοποίηθηκε ΠΟΛΛΕΣ φορές από συγκεκριμένες "παρατάξεις"

Μια ματιά στην ιστοσελίδα τους και θα καταλάβεις.

Η δικιά μου η πόλη δεν είναι ούτε η Πάτρα ούτε οτιδίποτε σχετικό.Μένω στην Γερμανία και αυτό που έγραψες περί μεταναστών εδώ πέρα ΔΕΝ ισχύει.Είδα σε ένα quote και κάτι βίντεο περί αυτού μετά...ε,είναι τραγικό τώρα να λέμε κάτι παραπάνω.Τα σχόλια από κάτω ήταν επιηκώς ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Και ναι,στο Παρίσι τι;

Μήπως τους έχουν στιβαγμένους σε πολυκατοικίες του 70,σε προάστεια πού δεν έχει ούτε για πλάκα στα 30 μέτρα μαγαζί-κατάστημα γενικώς;Τι μου λες τώρα; Η δική μου η άποψη βασίζεται σε αυτά που ΖΩ.Η δική σου όπως αποδείχτηκε βασίστηκε σε λάθος πληροφορίες και δεν έκανες ούτε τον κόπο να το ψάξεις παραπάνω.

Δηλώσεις του Καντάφι όχι δεν είδα ποτέ.Δεν μπορώ να έχω γνώμη για το τι είπε.Βέβαια τραβάει πιο πολιτικά αυτό το θέμα τώρα οπότε ας το αφήσουμε εδώ.

3.000.000 παράνομοι....ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.Που είναι ;

Δημοσ.
Αυτο ειναι το θεμα μας?

Απο αυτο εσυ πας στο αλλο ακρο "Ολοι οι Αλβανοι πχ ειναι κλεφτες και δολοφονοι"?

Προφανως ειναι "καμμενη η γουνα σου" κρινοντας απο επομενο μηνυμα σου οποτε καταλαβαινω πως σε πειραζει αυτη η δραστηριοτητα.

Αρνουμαι να δεχτω ομως οτι για το κλεισιμο τοσων μαγαζιων φταινε οι παραπανω.

Αλλου ειναι οι αιτιες και τις ξερουμε ολοι μας πολυ καλα.

Εξ'αλλου και εσυ (και οταν λεω εσυ, εννοω την πλειοψηφια των χρηστων εδω μεσα) ενας "ξενος" εισαι που εχεις βρει ενα "σεντονι" σε ηλεκτρονικη μορφη και "αγοραζεις" απο "μαυρους", παρανομο υλικο οπως ταινιες, μουσικη και προγραμματα που ισως δεν θα μπορουσες να αντεξεις οικονομικα.

Δυο μετρα και δυο σταθμα?

Παμε λοιπον. Ποιος φταιει? Οταν εμενα μου βαζουν να πληρωνω πολλαπλασιους φορους τη στιγμη που -αφηνουν- ελευθερα τον καθε μαυρο, κοκκινο, κιτρινο, ασπρο να πουλαει με την ανεση του χωρις να του κανουν τιποτα? Ποιος φταιει που αν εγω κανω το ιδιο την επομενη μερα θα με βρεις σε καποιο δικαστηριο? Γιατι να πληρωνω εγω πολλαπλασια για να καλυψω το χασιμο του αλλου? Γιατι να μην μπορω εγω να ΜΗΝ κοψω αποδειξη σε αυτο που πουλαω? Γιατι να μην μπορω να μην γραφτω στο ΤΕΒΕ και να πουλαω απλα οτι γουσταρω και οπως γουσταρω (οπως και οπου τα βρισκω αυτα που πουλαω).

Δημοσ.
Το Defencenet χρησημοποίηθηκε ΠΟΛΛΕΣ φορές από συγκεκριμένες "παρατάξεις"

Μια ματιά στην ιστοσελίδα τους και θα καταλάβεις.

Η δικιά μου η πόλη δεν είναι ούτε η Πάτρα ούτε οτιδίποτε σχετικό.Μένω στην Γερμανία και αυτό που έγραψες περί μεταναστών εδώ πέρα ΔΕΝ ισχύει.Είδα σε ένα quote και κάτι βίντεο περί αυτού μετά...ε,είναι τραγικό τώρα να λέμε κάτι παραπάνω.Τα σχόλια από κάτω ήταν επιηκώς ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Και ναι,στο Παρίσι τι;

Μήπως τους έχουν στιβαγμένους σε πολυκατοικίες του 70,σε προάστεια πού δεν έχει ούτε για πλάκα στα 30 μέτρα μαγαζί-κατάστημα γενικώς;Τι μου λες τώρα; Η δική μου η άποψη βασίζεται σε αυτά που ΖΩ.Η δική σου όπως αποδείχτηκε βασίστηκε σε λάθος πληροφορίες και δεν έκανες ούτε τον κόπο να το ψάξεις παραπάνω.

Δηλώσεις του Καντάφι όχι δεν είδα ποτέ.Δεν μπορώ να έχω γνώμη για το τι είπε.Βέβαια τραβάει πιο πολιτικά αυτό το θέμα τώρα οπότε ας το αφήσουμε εδώ.

3.000.000 παράνομοι....ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.Που είναι ;

Ελά ντάξει μην τρελένεσαι, θα πάμε με λευκή σημαία στο κέντρο της Αθήνας να ρωτάμε έναν έναν αν έχει βίζα.

Επίσης κοίταξε να δεις. Αν εσύ έχεις κάποια φράγκα ας πούμε από πίσω και σπουδάζεις στη Γερμανία, μένεις και σε καλή συνοικία προφανώς δεν θα δείς τέτοιες καταστάσεις. Τις ίδιες καταστάσεις δεν θα δουν και οι Γλυφαδιώτες ή οι Πανοραμιώτες και πάει λέγοντας. Αν όμως θέλεις πραγματικά να είσαι αριστερή, να ντυθείς με τα burberry και μίνι σου κτλ και να πας μια βόλτα στα στενά της Ομονοίας. Αριστερισμός γιατί είναι στη μόδα και όπου μας συμφέρει δεν.

Δημοσ.
Ελά ντάξει μην τρελένεσαι, θα πάμε με λευκή σημαία στο κέντρο της Αθήνας να ρωτάμε έναν έναν αν έχει βίζα.

Επίσης κοίταξε να δεις. Αν εσύ έχεις κάποια φράγκα ας πούμε από πίσω και σπουδάζεις στη Γερμανία, μένεις και σε καλή συνοικία προφανώς δεν θα δείς τέτοιες καταστάσεις. Τις ίδιες καταστάσεις δεν θα δουν και οι Γλυφαδιώτες ή οι Πανοραμιώτες και πάει λέγοντας. Αν όμως θέλεις πραγματικά να είσαι αριστερή, να ντυθείς με τα burberry και μίνι σου κτλ και να πας μια βόλτα στα στενά της Ομονοίας. Αριστερισμός γιατί είναι στη μόδα και όπου μας συμφέρει δεν.

Ούτε...φράγκα ούτε...σπουδές.Ούτε...μπουρμπερι και ότι σχετικό έγραψες.Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα και το Παρίσι δεν είναι μακριά από δω.Μην μου λες εμένα λοιπόν για το τι θέλω να είμαι και το τι δεν θέλω.Εμείς μεγαλώσαμε με Άραβες Ιρανούς Τούρκους Ιρακινούς Ιταλούς όλοι σε μια γειτονιά και δεν είχαμε τα κομπλεξικά των δικών σας εκεί κάτω.Πόρτα με πόρτα είμαστε και όλοι αυτοί που ήρθαν από το Ιράν τότες και μετέπειτα από το Ιράκ δεν είχαν τον φόβο πως θα τους στραβοκοιτάξουμε και θα τους φτύνουμε.Κάναμε τσάμπα φροντηστίρια σε αυτούς και τα παιδιά τους για να μάθουν τα βασικά οι άνθρωποι να πιάσουν μια δουλειά τρέχαμε τα πρωινά μαζί τους στις υπηρεσίες σε άλλες πόλεις για να τακτοποίησουν τα χαρτιά τους η πολιτεία φρόντηζε με ένα μικρό εισόδημα νοίκιο και ρεύμα και όταν τα παιδιά τους πήγαν σε Γερμανικά σχολεία πηγαίναμε και τα παίρναμε γιατί οι γονείς τους δούλευαν

Ασε εσύ αυτά που ξέρεις για την Αριστερά και κοίτα να αφήνεις τις ειρωνείες

Δημοσ.

Μένω και κινούμαι στο κέντρο σχεδόν καθημερινά. Είτε για διασκέδασή είτε για δουλείες. Εγω έχω το δικαίωμά να εκφράσω άποψη?

Αν μένω πιο κοντά στην Ομόνοια απο σενα Smaug, σου αφαιρώ αμέσως το δικαίωμα να πεις οτιδήποτε. Αν συμβαίνει το αντίθετο σου επιτρέπω να αφαιρέσεις εσυ το δικαίωμα απο μενα να πω την βλακεία μου, οπως εκανες παρα πανω...

Οσοι ειναι εκτος Αθηνών παρακαλούνται οπως προσκομίσουν ταυτότητα στον Hal για να καταγράφει η ip και ο τοπος διαμονής τους, ετσι ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση ή το μπανάρισμά τους σε μελλοντικές συζητήσεις

Δημοσ.

Αφαίρεσα το δικαίωμα από κανένα να πεί οτιδήποτε;

Και ναί δεν μένω καν κοντά στην Ομόνοια. Κατεβαίνω στην Αθήνα κάθε χρόνο 4-5 φορές. Τα τελευταία 3 χρόνια κάθε φορά που κατέβαινα Ομόνοια ένιωθα το αν έβρισκα κανέναν Έλληνα να του πετάξω: Σε κερνάω καφέ πατριώτη.

Επίσης για να μην παρεξηγούμαι. Δεν είμαι από τους τύπους που πιστεύουν σε Αρίες ή ανώτερες φυλές κτλ, ούτε του όλοι το μπούλο. Έγραψα συγκεκριμένα πράγματα.

---------- Προσθήκη στις 20:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ----------

Ούτε...φράγκα ούτε...σπουδές.Ούτε...μπουρμπερι και ότι σχετικό έγραψες.Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα και το Παρίσι δεν είναι μακριά από δω.Μην μου λες εμένα λοιπόν για το τι θέλω να είμαι και το τι δεν θέλω.Εμείς μεγαλώσαμε με Άραβες Ιρανούς Τούρκους Ιρακινούς Ιταλούς όλοι σε μια γειτονιά και δεν είχαμε τα κομπλεξικά των δικών σας εκεί κάτω.Πόρτα με πόρτα είμαστε και όλοι αυτοί που ήρθαν από το Ιράν τότες και μετέπειτα από το Ιράκ δεν είχαν τον φόβο πως θα τους στραβοκοιτάξουμε και θα τους φτύνουμε.Κάναμε τσάμπα φροντηστίρια σε αυτούς και τα παιδιά τους για να μάθουν τα βασικά οι άνθρωποι να πιάσουν μια δουλειά τρέχαμε τα πρωινά μαζί τους στις υπηρεσίες σε άλλες πόλεις για να τακτοποίησουν τα χαρτιά τους η πολιτεία φρόντηζε με ένα μικρό εισόδημα νοίκιο και ρεύμα και όταν τα παιδιά τους πήγαν σε Γερμανικά σχολεία πηγαίναμε και τα παίρναμε γιατί οι γονείς τους δούλευαν

Ασε εσύ αυτά που ξέρεις για την Αριστερά και κοίτα να αφήνεις τις ειρωνείες

Ο Έλληνας έχει μεγάλη αγκαλιά. Δυστυχώς όμως δεν χωράνε όλοι. Διαφωνείς;

Δημοσ.

ΟΦΤΟΠΙΚ:

Να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ. Αυτό που μου χτύπησε άσχημα στο μάτι είναι το παρακάτω.

Αν όμως θέλεις πραγματικά να είσαι αριστερή, να ντυθείς με τα burberry και μίνι σου κτλ και να πας μια βόλτα στα στενά της Ομονοίας. Αριστερισμός γιατί είναι στη μόδα και όπου μας συμφέρει δεν.
Δημοσ.

Ο Έλληνας έχει μεγάλη αγκαλιά. Δυστυχώς όμως δεν χωράνε όλοι. Διαφωνείς;

Δεν διαφωνώ σε αυτό όχι .Η πολιτική της Μετανάστευσης στην Ελλάδα ας είχε τις προόδους που έχουν σε άλλες χώρες...και είχα γράψει πως το πρόβλημα είναι κάπου αγκυλωμένο πιο βαθύ...γιαυτό λέω να κοιτάμε και τους υπεύθυνους που κάθονται σε βολεμένες καρέκλες και δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Δημοσ.
Δεν διαφωνώ σε αυτό όχι .Η πολιτική της Μετανάστευσης στην Ελλάδα ας είχε τις προόδους που έχουν σε άλλες χώρες...και είχα γράψει πως το πρόβλημα είναι κάπου αγκυλωμένο πιο βαθύ...γιαυτό λέω να κοιτάμε και τους υπεύθυνους που κάθονται σε βολεμένες καρέκλες και δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Ωραία, οπότε όσοι δεν χωράνε να φύγουν. Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Και η προσωπική επίθεση δεν ήταν τόσο προσωπική, να θίξω συγκεκριμένο γκρουπ ατόμων ήθελα και όχι έναν τυχαίο χρήστη, απλά απέτυχα στο να το μεταφέρω στο γραπτό.

Δημοσ.
Παμε λοιπον. Ποιος φταιει? Οταν εμενα μου βαζουν να πληρωνω πολλαπλασιους φορους τη στιγμη που -αφηνουν- ελευθερα τον καθε μαυρο, κοκκινο, κιτρινο, ασπρο να πουλαει με την ανεση του χωρις να του κανουν τιποτα? Ποιος φταιει που αν εγω κανω το ιδιο την επομενη μερα θα με βρεις σε καποιο δικαστηριο? Γιατι να πληρωνω εγω πολλαπλασια για να καλυψω το χασιμο του αλλου? Γιατι να μην μπορω εγω να ΜΗΝ κοψω αποδειξη σε αυτο που πουλαω? Γιατι να μην μπορω να μην γραφτω στο ΤΕΒΕ και να πουλαω απλα οτι γουσταρω και οπως γουσταρω (οπως και οπου τα βρισκω αυτα που πουλαω).

Παμε λοιπον.

Ποιοι σου βαζουν τους φορους?

Ποιοι τους αφηνουν ελευθερους να πουλανε? Γιατι αυτοι πεινανε και προσπαθουν να βγαλουν το ψωμι τους εστω και ετσι. Το προτιμω απο το να σκοτωνουν και να κλεβουν.

Ποιοι ειναι αυτοι που σε περιοριζουν και δεν μπορεις να πραξεις ολα τα παραπανω "γιατι?" ...

Σιγουρα παντως δεν ειναι οι μεταναστες. Ειτε νομιμοι ειτε οχι.

Μπαινεις στα μισα μιας κουβεντας και λες τον πονο σου.

Οκ να το δεχτω αυτο.

Αλλα βλεπεις, η κουβεντα που ειχαμε αφορουσε τους μεταναστες (και συγκεκριμενα το γεγονος οτι καποιοι αρεσκονται να τους κατηγορουν για τα παντα) και ερχεσαι με ενα συγκεκριμενο προβλημα, που μονος απαντας στον εαυτο σου, οτι δεν σου φταινε αυτοι.

Αρα και εσυ τους χρησιμοποιησες σαν αποδιοπομπαιο τραγο.

Οπως ειπε και ο Stormrain πιο πισω, εχουν πολυ μικροτερο μεριδιο ευθυνης στην κατασταση σου απ'οτι νομιζεις.

Εξ'ου και το παραδειγμα μου με το παρανομο downloading. Δεν ευθυνεται για τα χαλια των δισκογραφικων, αλλα παιζει εναν μικρο ρολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...