Spark94 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Η Viewsonic έχει μια υπηρεσία όπου σου αντικαθιστά την καμένη οθόνη σου με μια καινούρια..τελος πάντων η οθόνη που είχα κάηκε και κάλεσα στην υπηρεσία να έρθει να την αλλάξει..μου πήρανε την παλιά και επειδή ίδιο μοντέλο με αυτό που είχα, δεν υπάρχει, μου δώσανε ενα άλλο παρόμοιο..με λίγα λόγια με το που την παρέλαβα, την έβαλα σε λειτουργία...όλα οκ μέχρι που παρουσίασε κάποιο πρόβλημα..εκεί που ήταν κανονικά σε λειτουργία ξαφνικά έλαμψε και έσβησε..δεν έσβησε ως οθόνη αλλά μόνο το σήμα..δοκίμασα κάποια απο τα κουμπιά μπας και "ανοίξει" και κατάλαβα οτι με ενα απο αυτά ανάβει..το μόνο πρόβλημα είναι οτι ανάβει για 2-3 δευτερόλεπτα και έπειτα ξανακλείνει..(μαύρη)..κάθε φορά που ήταν να σβήσει έβγαζε ένα φώς..ε, ξαναπάτησα λοιπόν το κουμπί για να ανάψει με σκοπό να μειώσω την φωτεινότητα..η οποία φωτεινότητα ήταν στο full..απο 100 την κατέβασα στα 70..απο την στιγμή που την μείωσα, δεν το έχει ξανακάνει..δηλαδή ήταν η φωτεινότητα που έφταιγε; 'Η μπορεί να είναι προβληματική η οθόνη;
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με την φωτεινότητα αν ειναι στο 100 η στο 70,αφου λες οτι εκει που δούλευε ξαφνικά έσβησε μάλλον ειναι προόβλημα της οθόνης.'Οπως και να έχει πάρε ενα τηλέφωνο στο service της viewsonic αύριο και πες τους για το πρόβλημα να σε κατατοπίσουν.
Spark94 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Και σήμερα ανακάλυψα το χειρότερο..όταν χτυπάω ελαφρά το έπιπλο οπου είναι η οθόνη, το φως της τρέμει και είτε χαμηλώνει είτε γίνεται λίγο πιο δυνατό..ναι πράγματι αύριο θα κάνω ενα τηλεφωνάκι στη viewsonic να τους πω.. Ευχαριστώ για την απάντηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.