forgotten Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 http://www.bidandwin.com.cy/ οπως καταλαβαινεται το συστημα ειναι αγοραζεις credit και πονταρεις .προσωπικα εγω θεωρω την συγκεκριμενη καθαρη κλεψια και λογω του οτι γνωστος μου εχασε χρηματα κυνηγωντας τηλεοραση στο συγκεκριμενο παρα τις προτροπες μου για στημενο σχεδιο,υπαρχει τροπος να το καταγγειλω.
cyber_katsarida Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 σιγά μη βγάλεις άκρη. αλλά τώρα ποιος φταίει; το site ή ο φίλος σου; έλεος ρε παιδιά πιστεύετε ότι ο άλλος θα σας δώσει κάτι τσάμπα. δεν είναι θέμα γνώσεων. απλή λογική είναι. τι περίμενε δηλαδή ο φίλος σου να πάρει καμία τηλεόραση με 1€;
isay Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 http://www.bidaxxxxm.cy/οπως καταλαβαινεται το συστημα ειναι αγοραζεις credit και πονταρεις .προσωπικα εγω θεωρω την συγκεκριμενη καθαρη κλεψια και λογω του οτι γνωστος μου εχασε χρηματα κυνηγωντας τηλεοραση στο συγκεκριμενο παρα τις προτροπες μου για στημενο σχεδιο,υπαρχει τροπος να το καταγγειλω. Οι δημοπρασίες penny auctions έχουν συζητηθεί εκτενώς στο forum, όπως επίσης και ποιο είναι το «κόλπο». Στην περίπτωση σου, το φταίξιμο είναι πρωτίστως και στο μεγαλύτερο ποσοστό του φίλου σου. Όσο για την καταγγελία, αν μπορείς να μαζέψεις αποδείξεις, τότε μπορείς να κάνεις καταγγελία στις αντίστοιχες υπηρεσίες της Κύπρου
LuNaTiC Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 τι σκεφτεσαι να γραψεις στην καταγγελια δηλαδη? εχεις αποδειξεις οτι κατι γινεται?
isay Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 τι σκεφτεσαι να γραψεις στην καταγγελια δηλαδη?εχεις αποδειξεις οτι κατι γινεται? Lunatic είναι κοινό μυστικό, οτι σε τέτοια sites τα botακια πάνε και έρχονται. Θέλει πολύ χρόνο και λίγη τύχη ώστε να καταγράψεις κάποια «λανθασμένη» κίνηση και μετά κάνεις κάποια καταγγελία και εννοείται ότι το αναφέρεις στα μεγάλα ελληνικά και κυπριακά forum.
forgotten Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 αρα πρεπει να εχω στοιχεια να αποδειξω οτι χρησιμοποιουν αθεμιτα μεσα ,αυτο για μενα ειναι αδυνατο ,ωστοσο μπορω να τους κατηγορησω για παραπλανητικη διαφημιση διοτι εχουν σποτακια που αναφερουν οτι μπορειτε να κερδισετε αντικειμενα με μονο 1 ευρω.θα πραξω αναλογως λοιπον αν και δεν καιγομαι τοσο εγω
isay Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ...διοτι εχουν σποτακια που αναφερουν οτι μπορειτε να κερδισετε αντικειμενα με μονο 1 ευρω.... Μα δεν λένε ψέματα για να ειναι παραπλανητική διαφήμιση. Είναι σαν τις διαφημίσεις ADSL που λένε ότι θα έχεις ταχύτητες εως 24Mbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.