pirobatis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 μετα απο format σε υπολογιστη και επαννεγκατασταση των vista οταν παταω ενεργοποιηση μου βγαζει μηνυμα οτι ο κωδικος χρησιμοποιειται ηδη.τι πρεπει να κανω?το λαπτοπ ειναι αγορασμενο απο πλαισιο και μαζι ειχα το cd και τον κωδικο..και μια δευτερη ερωτηση τα vista ειναι 32bit,αν βαλω τα 64bit μπορω να χρησιμοποιησω τον ιδιο κωδικο ή οχι?ευχαριστω.
cb_papi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Αποσύνδεσε τον υπολογιστή από το ιντερνετ, πάτα το κουμπί για ενεργοποίηση. Θα σου βγάλει ένα παράθυρο που λέει να διαλέξεις τρόπο ενεργοποίησης. Επέλεξε εκείνο που λέει να πάρεις τηλέφωνο. Κάλεσε το 8001143100 (δωρεάν). Πάτα το 1. Ακολούθησε τη διαδικασία που θα σου πει (είναι αυτόματο το σύστημα, δεν μιλάς με αληθινό άνθρωπο.) Θα σου δώσει ένα μακρινάρι, θα το πληκτρολογήσεις στο κατάλληλο πεδίο στον υπολογιστή και είσαι έτοιμος.
pirobatis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ευχαριστω!αλλα για την τον κωδικο τι μπορει να γινει(το πλαισιο μου εβαλε 32bit ενω ο η αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη ειναι 64 bit)?πρεπει να αγορασω καινουργια αδεια?
pirobatis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ευχαριστω!αλλα για την τον κωδικο τι μπορει να γινει(το πλαισιο μου εβαλε 32bit ενω ο η αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη ειναι 64 bit)?πρεπει να αγορασω καινουργια αδεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.