flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Τα προβλήματα που λες δεν τα έχω αντιμετωπίσει. Βασικά δοκίμασα την 2011, δεν διαπίστωσα οτι είναι πιο ελαφριά απο την 2010, αντιθέτως είδα οτι λείπει το custom installation, και το σημαντικότερο, δεν μπορώ να κάνω full scan με τίποτα. Το quick scan μου κράτησε σχεδόν 1 ώρα, και το full θέλει μέρα+... Τι να σου πω, για μένα ένα antivirus πρέπει να μην καθυστερεί ένα μέτριο προς σύγχρονο υπολογιστή, να μην καθυστερεί ούτε λίγο το άνοιγμα σελίδων, και γενικά τέτοια προβλήματα είναι ανεπίτρεπτα. Όπως είπα, περιμένω να δοκιμάσω το CF1, είναι σε RC φάση τώρα, καλά σχόλια ακούγονται, αλλά το kaspersky πάντα είχε αυτό το χαρακτηριστικό. Δεν δούλευε σε όλους εξίσου καλά.
koser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εμένα πάλι το quick scan κρατάει μερικά λεπτά και το Full scan περίπου 5 ώρες με deep scan heuristic analysis κ.τ.λ αλλά έχω μικρό σκληρό, περίπου 160 g ίσως γι' αυτό...
koser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εμένα πάλι το quick scan κρατάει μερικά λεπτά και το Full scan περίπου 5 ώρες με deep scan heuristic analysis κ.τ.λ αλλά έχω μικρό σκληρό, περίπου 160 g ίσως γι' αυτό...
flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Όχι δεν είναι γι αυτό, σου λέω στο 1% είμαι μετά από 2 ώρες. Και έχω 200GB, δεν το έψαξα πάρα πολύ, το έβγαλα αμέσως.
flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Όχι δεν είναι γι αυτό, σου λέω στο 1% είμαι μετά από 2 ώρες. Και έχω 200GB, δεν το έψαξα πάρα πολύ, το έβγαλα αμέσως.
koser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Είναι ένα από τα κουλά του Kaspersky. Τί γνώμη έχεις για το NOD32...; Όσον αφορά για την απόδοση του συστήματος έχω το Tuneup Utilities.
koser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Είναι ένα από τα κουλά του Kaspersky. Τί γνώμη έχεις για το NOD32...; Όσον αφορά για την απόδοση του συστήματος έχω το Tuneup Utilities.
flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλύτερα να μην ανοίξουμε θέμα για το τι γνώμη έχω για τα διάφορα av, μόνο στο ότι προτείνω να πας σε nis 2011 beta. Είναι δωρεάν όσο είναι beta, αλλά σίγουρα είναι απίστευτα σταθερό σε 2-3 pc που το έχω βάλει. Για tuneup κτλ, απλά το ανέφερα για να σου πω τη γνώμη μου, πως το norton 360 παρέχει παραπάνω απο NIS, υπηρεσίες που είτε δεν τις χρειάζεσαι (σπάνια χρησιμοποιώ defrag, registry cleaners και λοιπά tunes) είτε τα βρίσκεις σε άλλα προγράμματα όπως το tuneup, που πολύ πιθανώς να κάνουν καλύτερη δουλειά.
flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλύτερα να μην ανοίξουμε θέμα για το τι γνώμη έχω για τα διάφορα av, μόνο στο ότι προτείνω να πας σε nis 2011 beta. Είναι δωρεάν όσο είναι beta, αλλά σίγουρα είναι απίστευτα σταθερό σε 2-3 pc που το έχω βάλει. Για tuneup κτλ, απλά το ανέφερα για να σου πω τη γνώμη μου, πως το norton 360 παρέχει παραπάνω απο NIS, υπηρεσίες που είτε δεν τις χρειάζεσαι (σπάνια χρησιμοποιώ defrag, registry cleaners και λοιπά tunes) είτε τα βρίσκεις σε άλλα προγράμματα όπως το tuneup, που πολύ πιθανώς να κάνουν καλύτερη δουλειά.
koser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ok, σ' ευχαριστώ για την γνώμη σου, μάλλον το NIS θα ξαναβάλω....
koser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ok, σ' ευχαριστώ για την γνώμη σου, μάλλον το NIS θα ξαναβάλω....
flik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Περιμένω εντυπώσεις αν το βάλεις, και αν θες κάποια βοήθεια ή άλλη ερώτηση pm me όποτε θες
caveneo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εγώ κατέβασα την trial του KIS 2011, για να δω αν θα το παραγγείλω από amazon. Είχα αγορασμένο το Smart Security της ESET (κορυφαίο). Βρήκα σε προσφορά το συγκεκριμένο και είπα να το πάρω. Αλλά τελικά με το που πέρασα την trial μου σπασε τα νεύρα. Πήγα να κατεβάσω από Rapidshare με το JDownloader και μου έκοβε ταχύτητα και στο τέλος μου έβγαζε το Jdownloader socket error και δεν κατέβαζε τίποτα. Ήμαρτον λέω. Έχει μία επιλογή Application Control και ενώ μου έβγαζε σαν trusted την εφαρμοφή JDownloader πάλι τίποτα. Τί απενεργοποιούσα το Application Control, τίποτα. Μόνο όταν έκανα disable το KISS 2011, ανέβαινε κανονικά η ταχύτητα. Για μια σουίτα σαν το KIS να έχει τέτοια προβλήματα είναι πολύ περίεργο. Για αυτό και εγώ δεν αλλάζω από εδώ και πέρα το ESET Smart Security με κανένα. Το βρήκα και αυτό από το Amazon σε καλή τιμή 65% μείον από ότι το eshop. ESET και πάλι ESET.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.