liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Nαι απο μεθα απο Μπαρθελονα και καποια πιατα απο περιχωρα...Εχει και καποια απο τουθ ορεινουθ ογκουθ τηθ Καταλονιαθ. Βέβαια στην Καταλονία δεν προφέρεται το ΘΘΘΘ.
fearwhatnow Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Βέβαια στην Καταλονία δεν προφέρεται το ΘΘΘΘ. Σωστα αλλα ουτε στο συγκεκριμενο εστιατορια εχει ισπανικο μενου
@@sos@@ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Βέβαια στην Καταλονία δεν προφέρεται το ΘΘΘΘ. το αυτο ισχύει και στην ανδαλουσια;στην marinaleda για παράδειγμα;
chaplin1981 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 marinaleda.επιγειος παραδεισος.το ειχα δει αυτο το βιντεακι πριν καμια βδομαδα.αυτα για οσους ψαχνουν ακομα λυσεις σε στερεοτυπα συστηματα.υπαρχουν και εναλλακτικα μαγκες μου.ζητω η αναρχια!(ασχετο το τελευταιο αλλα ειμαι υπο την επιρροη της χθεσινης πορειας ακομα) εδιτ:καλα ποιος τραγικος εβγαλε το thumb up που εβαλα στην sos και στο καπακι μου κανει αρνητικη αξιολογηση?αχααχαχχαχχαχα ρε δεν πατε καλα
Skia11 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αφού το μαγαζί κατά κοινή ομολογία δε πήγαινε καλά γιατί α) είχαν χάλια service β) ήταν πιασεκολέ γ) δεν είχε ποιότητα, γιατί στο κόρακα δε κάθισαν οι αυτοδιαχειριζόμενοι να κάνουν μια ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ για να μη γδέρνουν τους υπόλοιπους μη αυτοδιαχειριζόμενους εργαζομένους που ακουμπάγανε τον ιδρώτα τους σε αυτούς? Όταν κόπηκε η πλάκα (και τα φράγκα) θυμηθήκαμε την Αργεντινή τα εργοστάσια της και το φιλότιμο αυτών που γδέρνανε πριν την αυτοδιαχείριση....Ελλαδάρα ολε
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αφού το μαγαζί κατά κοινή ομολογία δε πήγαινε καλά γιατί α) είχαν χάλια service β) ήταν πιασεκολέ γ) δεν είχε ποιότητα, γιατί στο κόρακα δε κάθισαν οι αυτοδιαχειριζόμενοι να κάνουν μια ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ για να μη γδέρνουν τους υπόλοιπους μη αυτοδιαχειριζόμενους εργαζομένους που ακουμπάγανε τον ιδρώτα τους σε αυτούς?Όταν κόπηκε η πλάκα (και τα φράγκα) θυμηθήκαμε την Αργεντινή τα εργοστάσια της και το φιλότιμο αυτών που γδέρνανε πριν την αυτοδιαχείριση....Ελλαδάρα ολε Γιατι ειναι παντα ευκολοτερο να γαυγιζεις και να κατηγορεις αυτο που δεν καταλαβαινεις. Φυσικα ορισμενοι το ριχνουν αλλου αλλα ουτε λογος για την ουσια του πραγματος (του αν τελικα ο πελατης θα φαει σκατα ή φαγητο και του τι θα πληρωσει γι αυτο).
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Γιατι ειναι παντα ευκολοτερο να γαυγιζεις και να κατηγορεις αυτο που δεν καταλαβαινεις. Φυσικα ορισμενοι το ριχνουν αλλου αλλα ουτε λογος για την ουσια του πραγματος (του αν τελικα ο πελατης θα φαει σκατα ή φαγητο και του τι θα πληρωσει γι αυτο). Κάνεις λάθος. Το σημαντικότερο είναι όταν πας σε ένα εστιατόριο δεν είναι να φας εσύ, αλλά πως θα φάμε όλοι καλύτερα. Δεν υπάρχει "εγώ" υπάρχει "εμείς".
liopyr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 το αυτο ισχύει και στην ανδαλουσια;στην marinaleda για παράδειγμα; Γιατί θες να πας; Τα μπούτια τους έχουν μπλέξει οι Ισπανοί με τις γλώσσες. Σε όλη την Ισπανία μιλάνε τα καστιλιάνικα που είναι υποτίθεται η επίσημη γλώσσα τους, και μετά η κάθε περιοχή έχει και την δική της γλώσσα. Στην Ανδαλουσία μιλάνε μόνο καστιλιάνικα νομίζω. Στην Καταλονία μιλάνε καστιλιάνικα και καταλανικά, και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι με την γλώσσα και τον τόπο τους λόγω πολιτικών προεκτάσεων. Εκεί δηλαδή, έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν περήφανοι και πατριώτες χωρίς να ντρέπονται γι'αυτό, φοβερό ε; Και μιας που έφερε η κουβέντα αναρχοαυτόνομες τετοιοφάσεις, Εσκάντα. http://www.escanda.org/ http://www.anarkismo.net/article/13181 edit, αυτό ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τις γλώσσες.
ksaplostra Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Κάνεις λάθος. Το σημαντικότερο είναι όταν πας σε ένα εστιατόριο δεν είναι να φας εσύ, αλλά πως θα φάμε όλοι καλύτερα. Δεν υπάρχει "εγώ" υπάρχει "εμείς". Ναι αλλα αν παει αυτός,θα είναι μόνος του κι εσείς δεν θα υπαρχετε .
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ναι αλλα αν παει αυτός,θα είναι μόνος του κι εσείς δεν θα υπαρχετε . Μα πως αφού είναι σύντροφος άρα, όταν θα τρώει αυτός θα τρώμε κι όλοι εμείς μαζί. Μάλλον πρέπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ περισσότερα emoticon.
ksaplostra Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μα πως αφού είναι σύντροφος άρα, όταν θα τρώει αυτός θα τρώμε κι όλοι εμείς μαζί. Μάλλον πρέπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ περισσότερα emoticon. είναι; το της ζωης νοημα
F33L Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μωρε ας προσφεραν καλο φαγητο σε λογικες τιμες και το μαγαζι μια χαρα θα ητανε (εκτος και αν γινοτανε κατι σαν αυτο που λεει ο Pournaras οπου εκει απλα το "πουλι" και τελος). Δεν μπορει να εισαι διπλα στο Kitchen Bar που ειναι λιγα μετρα παραπερα με σουπερ θεα, παρα πολυ καλο φαγητο και ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ τιμες και να προσφερεις φαγητο και υπηρεσιες τοσο χαμηλης ποιοτητας ειδικα για τα λεφτα που πληρωνεις. Η Θεσσαλονικη εχει παντου γενικα πολυ καλο φαγητο και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος. Υπαρχουν και μαγαζια που δεν πουλανε αλλα μια δοκιμη και θα καταλαβετε γιατι. α καλα καταλαβα.. για να λες kitchen bar φθηνοτερο ... φαρμακειο θα ειναι :/ αλλα τα ειπαν και οι προλαλησαντες ("80% θελει έκπτωση οχι 30") υ.γ βλεπω πολλα "θετικα" spamming μηνυματα θα τα ελεγα στον ταβερνοχωρο σαν feedback που ουσιαστικα δεν ειναι feedback. keep on trying guyZ.
livewire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Αυτό με τις Κυριακές είναι επιχειρηματικό fail όμως, συμφωνώ. Από τα μέσα Ιουνίου και μετά, κάθε μαγαζί της πόλης που(επιμένει να) λειτουργεί την Κυριακή, ζημιώνεται. Αυτό είναι φάκτ, δεν είναι εκτίμηση. Ως εκ τούτου, αν ψάχνεις ένα ήσυχο μέρος για να διαλογιστείς ή για να στρεσάρεις την καινούρια σου Πόρσ, βρε αδερφέ, η Θεσσαλονίκη, μια οποιαδήποτε ώρα του Σαβ/κου, είναι αυτό που ζητάς. Τώρα, ως προς το εστιατόριο Μπρατσελόνικα. Έχοντας πάει ο ίδιος, και όχι η σπιτονοικοκυρά μου ή ο πατέρας του αρραβωνιαστικού της αδερφής μου, κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο(άρα και προ καθεστώτος αυτοδιαχείρισης αν κατάλαβα καλά), η εντύπωση που μου έκανε ήταν ότι πρόκειται για ένα συμπαθητικό μαγαζί, με ενδιαφέρον κόνσεπτ, σε όμορφο κ ζεστό χώρο, με αξιόλογα πιάτα, και σέρβις πάνω από το μέσο όρο των εστιατορίων της πόλης. Θα μπορούσα κάλλιστα να ξαναπάω, αλλά δεν στάθηκε τρόπος μιας και ο ελεύθερος χρόνος είναι λιγοστός και ως εργαζόμενος στο χώρο της εστίασης και σε -δυνάμει- ανταγωνιστική επιχείρηση, είμαι αναγκασμένος να δουλεύω τις ώρες που ο περισσότερος κόσμος τρώει Για να μην φλυαρώ, θα ήμουν περίεργος να τσεκάρω πάλι το μαγαζί με το νέο μοντέλο διαχείρισης και να δω πως και αν λειτουργεί η φάση, αλλά ελπίζω να επιβιώσει μέχρι το φθινόπωρο, γιατί δεν είμαστε για να κλεινόμαστε μέσα καλοκαιριάτικα. Όχι και το καλύτερο τάιμινγκ για να δοκιμαστεί κάτι τέτοιο εδώ που τα λέμε. ** Η φάση με τα κουβέρ έχει πολύ γέλιο και αξίζει ξεχωριστό τόπικ.
frenzy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Από τα μέσα Ιουνίου και μετά, κάθε μαγαζί της πόλης που(επιμένει να) λειτουργεί την Κυριακή, ζημιώνεται. Αυτό είναι φάκτ, δεν είναι εκτίμηση. Ναι, το εμπέδωσα, σκεφτόμουν με αθηναϊκά στάνταρ, σκρατς δατ και φέηλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.