Προς το περιεχόμενο

Barθelonika : το πρώτο αυτοδιαχειριζόμενο εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο γνωστούς που ρώτησα έμαθα οτι το μέρος είναι χάλια, εξυπηρέτηση αργή σαν χελώνα που άμα τους την πείς ξυνίζουν κι τα μούτρα, τιμές πανάκριβες σε σχέση με την ποιότητα σέρβις/φαγητού, το μέρος ψιλοβρώμικο και πιο πολύ κάνουν τον χαβαλέ τους παρά προσπαθούν να επιβιώσουν.

κόσμος δεν πάει γενικά και η όλη κατάσταση πάει για φούντο

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To να ειναι Κυριακή κλειστά στη Θεσσαλονίκη ειναι λογικό αφού δεν υπάρχει ψυχη στην πολη η οποια μεταφέρεται στην Χαλκιδικη.. (εδω προχθες ημουν μονος στην Εγνατια (το εννοω το μονος) και εκανα αναστροφη..). Επικοινωνιακα όμως είναι μεγάλο λάθος γιατί η απόφαση αυτη δεν συνάδει με τα λεγόμενα της ανακοίνωσης.

Τωρα φανταζομαι οτι ο στοχος των συγκεκριμένωνε είναι να μην χασουν τα 2 μηνιάτικα οπότε φαντάζομαι δουλευουν το μαγαζι μεχρι να επανέλθουν στην προηγουμενη κατασταση. Μου θυμίζουν δημοσιους υπαλληλους που το μονο που τους αφορα ειναι να μη χασουν το μισθο τους ασχετως το τι κανουν στη δουλεια τους..

Δημοσ.
Μου θυμίζουν δημοσιους υπαλληλους που το μονο που τους αφορα ειναι να μη χασουν το μισθο τους ασχετως το τι κανουν στη δουλεια τους..

........αυτό

Δημοσ.
απο γνωστούς που ρώτησα έμαθα οτι το μέρος είναι χάλια, εξυπηρέτηση αργή σαν χελώνα που άμα τους την πείς ξυνίζουν κι τα μούτρα, τιμές πανάκριβες σε σχέση με την ποιότητα σέρβις/φαγητού, το μέρος ψιλοβρώμικο και πιο πολύ κάνουν τον χαβαλέ τους παρά προσπαθούν να επιβιώσουν.

κόσμος δεν πάει γενικά και η όλη κατάσταση πάει για φούντο

Τα αντιθετα μου είπαν δικοί μου φίλοι και γνωστοί.Το μαγαζι ειναι πεντακαθαρο,με Super τιμες και τρομερη εξυπηρετηση.Σαββατο βραδυ ήταν γεματο και περιμεναΝ αρκετες παρεες να μπουν μεσα.Διαβασα και αυτο:

"Προχτές το απόγευμα που επισκέφτηκα το μαγαζί με μια παρέα έμεινα μαλάκας γιατί η σερβιτόρα αφού μας ευχαρίστησε για την στήριξη, μας είπε ότι έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των κουβέρ που μπορούν να βγάλουν σε μια βάρδια και ότι κάνουν την προετοιμασία για το βράδυ και γι αυτό δεν μπορούν να μας σερβίρουν φαγητό ενώ είχε κενά τραπέζια. Τελικά καθήσαμε για μια μπύρα και στο διάστημα αυτό έδιωξαν τουλάχιστον άλλες δύο παρέες αφού τους εξήγησαν.

Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα από την κίνηση γιατί δείχνει ότι δεν έχουν παρασυρθεί από τη λογική του κέρδους παρόλο που το εγχείρημα τους είναι αμφίβολο αν θα πετύχει οικονομικά.

Μια ευγενική κοπελιά που μιλήσαμε λίγο μας είπε ότι από όταν το έγραψαν οι εφημερίδες και το μαγαζί άρχισε να γεμίζει, το αφεντικό τους τηλεφωνεί και τους απειλεί με εντονο τρόπο σχεδόν κάθε μέρα." στο http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1189704

και επιβεβαίωσα τις αποψεις τους.

Δημοσ.

"Προχτές το απόγευμα που επισκέφτηκα το μαγαζί με μια παρέα έμεινα μαλάκας γιατί η σερβιτόρα αφού μας ευχαρίστησε για την στήριξη, μας είπε ότι έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των κουβέρ που μπορούν να βγάλουν σε μια βάρδια και ότι κάνουν την προετοιμασία για το βράδυ και γι αυτό δεν μπορούν να μας σερβίρουν φαγητό ενώ είχε κενά τραπέζια. Τελικά καθήσαμε για μια μπύρα και στο διάστημα αυτό έδιωξαν τουλάχιστον άλλες δύο παρέες αφού τους εξήγησαν.

Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα από την κίνηση γιατί δείχνει ότι δεν έχουν παρασυρθεί από τη λογική του κέρδους παρόλο που το εγχείρημα τους είναι αμφίβολο αν θα πετύχει οικονομικά.

Εγώ πάλι βλέπω ότι απλά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Όλα εξαρτόνται από τον παρατηρητή.

Δημοσ.

μας είπε ότι έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των κουβέρ που μπορούν να βγάλουν σε μια βάρδια

Έχουν όριο τα μαγαζιά στο πόσα κουβέρ θα βγάλουν? :rolleyes:

Δημοσ.

Πλένουν σε αυτοδιαχειριζόμενο πλυντήριο, γι' αυτό.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ακόμη κουβέρ;

Δημοσ.

Όχι. Το κουβέρ έχει καταργηθεί και είναι παράνομο να στο χρεώνουν. Ο σερβιτόρος οφείλει να σε ρωτήσει αν θέλεις ψωμάκι.

Από το 2007 αυτό.

Δημοσ.

lol ακου εκει δεν ειναι ετοιμη η κουζινα για τοσο κοσμο, δεν ανοιγεις αν δεν εισαι ετοιμος ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.

Δημοσ.

Ασχέτως με το τι λέγεται επίσημα στα χαρτιά της αλίκης, το κουβέρ στον πραγματικό κόσμο υπάρχει και είναι καλά κρυμμένο στην τιμή.Και τις περισσότερες φορές θα στο χρεώσουν χωρίς να στο ρωτήσουν.Ελλάδα.

Δημοσ.

Στο μέλαθρον πάντως που είναι και κράτος στις ταβέρνες τις θεσσαλονίκης τα ψωμάκια τα φέρνουν default.

Όπως και παντού. Οι μόνες φορές που μας έχουν ρωτήσει ήταν όταν ήταν μόδα ο νόμος τότε.

Μαλακείες πρόσχωμεν.

Δημοσ.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα πρέπει να πηγαίνουμε ακόμη και για φαγητό με δικηγόρους... απλά για να εφαρμοστούν τα αυτονόητα.

Δημοσ.

Δυστυχώς. Γι αυτό ποιός φταίει; Το κράτος; Οι πολιτικοί; Εμείς τα κορόϊδα που δε τους το επιστρέφουμε με το που το φέρνουν; Αλλά ντάξει κακά τα ψέματα, χωριάτικη χωρίς ψωμί δε τρώς... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...