Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν μπορει να εισαι διπλα στο Kitchen Bar που ειναι λιγα μετρα παραπερα με σουπερ θεα, παρα πολυ καλο φαγητο και ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ τιμες Είναι πιο ακριβό από το Kitchen Bar (το οποίο είναι ήδη τσιμπημένο)?
Sylvia88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν το έχουμε παρακάνει λίγο με την πληροφόρηση ; Ναι,βεβαίως να στηρίζουμε εργατικά δικαιώματα,αλλά,τώρα,εφ'όσον όπως γράφουν μερικοί εδώ οι τιμές είναι στα ύψη και δεν πατάει κόσμος,ποιος ακριβώς φταίει ; Ωραία και καλά η στήρηξη μέσω των Blog,(off topic modus on)αλλά να θυμίσω και το θέμα που είχε γίνει με μια μαθήτρια που έφαγε αποβολή από ένα γυμνάσιο για κάποιον λόγο,και το όοοολο θέμα πήρε διαστάσεις μέσω του νετ και ακούγαμε πράγματα όπως "λευτεριά και δικαιοσύνη στους μαθητές" και άλλα κουλά εγώ όταν ήμουν σχολείο τρώγανε 3/4 μαθητές την εβδομάδα αποβολή για ποιο γελοίους λόγους(off topic modus off)....επίσης και εγώ έχω απολυθεί επειδή το μικρό σαντουιτσάδικο δεν πήγαινε καλά τους τελευταίους μήνες.Τι να κάναμε δλδ ;Και βλέπω πως κλείνουν συχνά μαγαζιά τώρα τελευταία επειδή ο κόσμος πάει αλλού για διάφορους λόγους....έχει γίνει κάτι ΣΧΕΔΟΝ καθημερινό.
Sylvia88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν το έχουμε παρακάνει λίγο με την πληροφόρηση ; Ναι,βεβαίως να στηρίζουμε εργατικά δικαιώματα,αλλά,τώρα,εφ'όσον όπως γράφουν μερικοί εδώ οι τιμές είναι στα ύψη και δεν πατάει κόσμος,ποιος ακριβώς φταίει ; Ωραία και καλά η στήρηξη μέσω των Blog,(off topic modus on)αλλά να θυμίσω και το θέμα που είχε γίνει με μια μαθήτρια που έφαγε αποβολή από ένα γυμνάσιο για κάποιον λόγο,και το όοοολο θέμα πήρε διαστάσεις μέσω του νετ και ακούγαμε πράγματα όπως "λευτεριά και δικαιοσύνη στους μαθητές" και άλλα κουλά εγώ όταν ήμουν σχολείο τρώγανε 3/4 μαθητές την εβδομάδα αποβολή για ποιο γελοίους λόγους(off topic modus off)....επίσης και εγώ έχω απολυθεί επειδή το μικρό σαντουιτσάδικο δεν πήγαινε καλά τους τελευταίους μήνες.Τι να κάναμε δλδ ;Και βλέπω πως κλείνουν συχνά μαγαζιά τώρα τελευταία επειδή ο κόσμος πάει αλλού για διάφορους λόγους....έχει γίνει κάτι ΣΧΕΔΟΝ καθημερινό.
@@sos@@ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 καταρχάς το "υποκείμενο" και το "κατηγορούμενο" της συζήτησης είναι οι εργαζόμενοι και όχι το εστιατόριο,αν και για μένα η συνάρτηση μισθωτή εργασία ----> αφεντικά δεν είναι αποδεκτή πάραυτα, στηρίζω αυτό το εγχείρημα, κάτω από την βάση πως μπορεί να προχωρήσει με καλύτερη προοπτική για αυτούς, που ταξικά στέκομαι πλάϊ τους,από την ανεργία... τώρα αν το εστιατόριο ήταν ή όχι ακριβό,καλό ή όχι, δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το αξιολογήσω , αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κιόλας, αν είχαν πελάτες σαν και εμένα τα εστιατόρια θα είχαν κλείσει όλα προ πολλού...
@@sos@@ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 καταρχάς το "υποκείμενο" και το "κατηγορούμενο" της συζήτησης είναι οι εργαζόμενοι και όχι το εστιατόριο,αν και για μένα η συνάρτηση μισθωτή εργασία ----> αφεντικά δεν είναι αποδεκτή πάραυτα, στηρίζω αυτό το εγχείρημα, κάτω από την βάση πως μπορεί να προχωρήσει με καλύτερη προοπτική για αυτούς, που ταξικά στέκομαι πλάϊ τους,από την ανεργία... τώρα αν το εστιατόριο ήταν ή όχι ακριβό,καλό ή όχι, δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το αξιολογήσω , αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κιόλας, αν είχαν πελάτες σαν και εμένα τα εστιατόρια θα είχαν κλείσει όλα προ πολλού...
Teaser Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει αν σου παρέχει καλές υπηρεσίες σε καλές τιμές. Το μόνο που σε ενδιαφέρει (και θα το στήριζες για αυτό) είναι αν αυτοδιαχειρίζεται. Καλά, οκ δικαίωμα σου είναι αλλά μην παίρνεις όρκο ότι με πελάτες σαν εσένα θα έκλειναν τα μαγαζιά. Εγώ σου λέω πιο πολλά θα άνοιγαν. Ζητούνται τέτοιοι πελάτες ξέρεις. Θα ήθελα να δω πως θα τα κατάφερναν να ξεκινήσουν από την αρχή ένα "αυτοδιαχειριζόμενο" εστιατόριο και όχι να το πάρουν έτοιμο και να το λειτουργήσουν για 2 μήνες.(για 2 μήνες το κρατούσα και μόνος μου χωρίς ρεπό, θα μαγείρευα, θα σκούπιζα...αλλά...για 2 μήνες ε... και θα έβγαινα παραέξω να πουλάω και μούρη σαν τους τυπάδες αυτούς) Επίσης θα ήθελα να δω τι επιτυχία θα έφερναν στο μαγαζί αν δεν ψάρευαν κόσμο όπως @@sos@@ δηλαδή με ιδεολογικά κριτήρια,(κάτι σαν έρανος, στηρίξτε την προσπάθεια και καλά) αλλά με καθαρά επαγγελματικά κριτήρια, εξυπηρέτηση, τιμές, ποιότητα, ευγένεια προσωπικού. Τα @@ δεν αποκτούνται με ευχολόγια, αν δεν κάτσουν να δουλέψουν (που δεν το βλέπω αφού λέει τις Κυριακές θα είναι κλειστά -να κλάψω τώρα ή μετά; ) το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κάνουν τον χαβαλέ τους, κανα όργιο όλοι μαζί οι "αυτοδιαχειρίζοντες", να αναβληθεί το λουκέτο 2 μήνες και πάμε για άλλα. Εμπειρία ομαδικού μαλακισμού. Καθίστε δουλέψτε λέω εγώ, τα κολπάκια δεν πιάνουν πλέον, ο πελάτης δεν κατέβηκε από το διάστημα.
frenzy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Επίσης θα ήθελα να δω τι επιτυχία θα έφερναν στο μαγαζί αν δεν ψάρευαν κόσμο όπως @@sos@@ δηλαδή με ιδεολογικά κριτήρια,(κάτι σαν έρανος, στηρίξτε την προσπάθεια και καλά) αλλά με καθαρά επαγγελματικά κριτήρια, εξυπηρέτηση, τιμές, ποιότητα, ευγένεια προσωπικού. Ένα μεγάλο κομμάτι των εστιατορίων ψαρεύει κόσμο είτε ιδεολογικά, είτε με λαιφσταιλ, ή σε στοχευμένο κοινό με συγκεκριμένη υποκουλτούρα. Δεν είναι μεμπτό, it's good business. Αυτό με τις Κυριακές είναι επιχειρηματικό fail όμως, συμφωνώ.
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Αυτό με τις Κυριακές είναι επιχειρηματικό fail όμως, συμφωνώ. +1 το κρατάμε ανοιχτό, αλλά το μπάνιο, μπάνιο. Ε;
Teaser Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ένα μεγάλο κομμάτι των εστιατορίων ψαρεύει κόσμο είτε ιδεολογικά, είτε με λαιφσταιλ, ή σε στοχευμένο κοινό με συγκεκριμένη υποκουλτούρα. Δεν είναι μεμπτό, it's good business. Αυτό με τις Κυριακές είναι επιχειρηματικό fail όμως, συμφωνώ. Δεν έχεις άδικο θεωρώ όμως λάθος να κρίνουμε το μαγαζί ανάλογα με την ιδεολογία που πρεσβεύει και όχι με τις υπηρεσίες. Αυτό άλλωστε δεν θέλουν και πολλά μαγαζιά ώστε με χαμηλό κόστος να έχουν πελατεία; Η Κυριακή μεγάλο λάθος (τις Κυριακές βγαίνει ο κόσμος) αλλά να μην ξεκουραστούν τα παιδιά; 2 ολόκληρους μήνες θα δουλεύουν
orck Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Πως μπορειτε να κρινετε ετσι ευκολα εαν η Κυριακη ειναι η καλυτερη ημερα; Εχει κανει κανεις καποια ερευνα αγορας να δει την κινηση; Δεν γνωριζω τι πραγματικα ισχυει αλλα εγω δεν εχω ουτε τα @@ αλλα το σημαντικοτερο δεν εχω ουτε τα χρηματα να ανοιξω καταστημα. Ο επιχειρηματιας του πληκτρολογιου ζει....
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ένα μεγάλο κομμάτι των εστιατορίων ψαρεύει κόσμο είτε ιδεολογικά, είτε με λαιφσταιλ, ή σε στοχευμένο κοινό με συγκεκριμένη υποκουλτούρα. Δεν είναι μεμπτό, it's good business. Αυτό με τις Κυριακές είναι επιχειρηματικό fail όμως, συμφωνώ. Οτι λεει και ο Teaser βασικα. Περα απο αυτο που λες που εχεις δικιο απλα θα πρεπει και οι υπηρεσιες, τιμες, ποιοτητα να ειναι σε καποιο σχετικο στανταρ. Οπως ειπα δεν ειναι δυνατον λιγα μετρα παρακατω να ειναι το Kitchen Bar (που οπως ειπαμε εχει ηδη τσιμπημενες τιμες) που παρεχει τα παραπανω σε πολυ καλυτερο επιπεδο και το συγκεκριμενο μαγαζακι να εχει πληρης αγνοια του ανταγωνισμου. Δηλαδη ας πασαρει οτι ιδεολογια, lifestyle, βλαχογκλαμουρια κτλ γουσταρει αλλα τουλαχιστον να μην κοροιδευουν κοσμο. Εδω μιλαμε βρισκομαστε στα ορια κανονικης απατης-αρπαχτης.
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δεν έχεις άδικο θεωρώ όμως λάθος να κρίνουμε το μαγαζί ανάλογα με την ιδεολογία που πρεσβεύει και όχι με τις υπηρεσίες. Αυτό άλλωστε δεν θέλουν και πολλά μαγαζιά ώστε με χαμηλό κόστος να έχουν πελατεία;Η Κυριακή μεγάλο λάθος (τις Κυριακές βγαίνει ο κόσμος) αλλά να μην ξεκουραστούν τα παιδιά; 2 ολόκληρους μήνες θα δουλεύουν μισές δουλειες. όταν φτάνεις μια τρίχα από την ανεργία δεν σε παίρνει να ξεκουράζεσαι τις μέρες που θα κάνεις τόσο τζίρο όσο θα έχεις ολόκληρη την υπόλοιπη εβδομάδα. Στην αυτοδιαχείριση δεν προέβλεψαν κυλιόμενες βάρδιες για να έχουν όλοι δυο-τρεις κυριακές και το εστιατόριο να δουλεύει με τους υπόλοιπους; Κατάστημα εστίασης + ημέρες/ωράρια δημοσίου = fail. Είτε είναι στα όριά του είτε όχι. Συν αυτό που είπα στην προηγούμενη σελίδα για το μέλλον του καταστήματος, στο οποίο επιμένω να περιμένω απάντηση.
frenzy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εντάξει τι να λέμε τώρα. Το τόπικ είναι για μια σελίδα. Απλά επειδή στόχευσε σε ένα χώρο, μπήκαν οι του αντίθετου χώρου να κάνουν μανούρα, απάντησαν οι άλλοι και τα ίδια και τα ίδια. Τα ουσιαστικά σχόλια είναι : -εστιατόριο με αυτοδιαχείριση. -Α ναι? κουλ -Κυριακές κλειστά. -Α, πόντιοι. -Είναι ακριβό. -Ε, θα δούμε πως θα πάει. Τα υπόλοιπα είναι μπηχτές και τραβάτε με κι ας κλαίω.
ksaplostra Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Κανα πιο πρωτότυπο ονομα δε βρήκαν να του δώσουν;
pournaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Πως μπορειτε να κρινετε ετσι ευκολα εαν η Κυριακη ειναι η καλυτερη ημερα; Εχει κανει κανεις καποια ερευνα αγορας να δει την κινηση; Δεν γνωριζω τι πραγματικα ισχυει αλλα εγω δεν εχω ουτε τα @@ αλλα το σημαντικοτερο δεν εχω ουτε τα χρηματα να ανοιξω καταστημα.Ο επιχειρηματιας του πληκτρολογιου ζει.... Δεν εχει σημασια ποια μερα ειναι καλυτερη ή χειροτερη. Απο τη στιγμη που κανεις τετοια κινηση, και με χρονικο περιθωριο μονο 2 μηνων, οφειλεις νας εισαι ανοικτος ΟΛΕΣ τις μερες. Προσπαθεις να σωσεις το τομαρι σου και να μην μεινεις στου ςπεντε δρομους και οχι να διαμορφωσεις ωραριο που να σε βολευει αναλογα με τη διασκεδαση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.