kondan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Φιλοι μου, εβαλα dual boot τελικα, οποτε στο ξεκινημα του υπολογιστη εχω επιλογη να παω και στα windows 7. Θεωρειτε πως ειναι σωστοτερος τροπος αυτος απο τα windows μεσω αναδυομενου παραθυρου; Το ρωταω γιατι ειδα απο εναν φιλο μου την δευτερη λυση και μου αρεσει πιο πολυ, ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο στη χρηση, αλλα μου ειπανε οτι μπορει να αργει λιγο με την λυση του παραθυρου μιας και δουλευουν παραλληλα και τα 2 λειτουργικα. Τελος, μια τελευταια απορια: εγω με το dual boot τωρα, υπαρχει τροπος να το εχω και σε παραθυρο αν το χρειαστω καποια στιγμη, αλλα και μεσω επιλογης στο ξεκινημα; Σας ευχαριστω πολυ και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 το parallels είναι μια πολύ καλή λύση για να τρέχεις τα win σε ένα παράθυρο (εδώ πώς το συνδυάζεις με bootcamp) γενικά είναι πολύ ποιο εύκολο στην χρήση, δηλ. ξαφνικά θέλω να πειράξω κάτι σε ένα doc, δεν είναι ανάγκη να φύγω από το OSX. Για εφαρμογές όπως office είναι τέλειο. Αν από την άλλη θες να παίζεις παιχνίδια το bootcamp είναι ποιο safe λύση αφού ζορίζεις πολύ λιγότερο το μηχάνημα. Ένα μειονέκτημα το parallels, είναι επί πληρωμή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 το parallels είναι μια πολύ καλή λύση για να τρέχεις τα win σε ένα παράθυρο (εδώ πώς το συνδυάζεις με bootcamp)γενικά είναι πολύ ποιο εύκολο στην χρήση, δηλ. ξαφνικά θέλω να πειράξω κάτι σε ένα doc, δεν είναι ανάγκη να φύγω από το OSX. Για εφαρμογές όπως office είναι τέλειο. Αν από την άλλη θες να παίζεις παιχνίδια το bootcamp είναι ποιο safe λύση αφού ζορίζεις πολύ λιγότερο το μηχάνημα. Ένα μειονέκτημα το parallels, είναι επί πληρωμή.... Πολυ καλο μου ακουγεται, η βασικη λειτουργια που το θελω ειναι να δουλευω με xl για τη δουλεια μου σε συνδυασμο με το outlook που δινει κατευθειαν το xl εντολη να στελνει καποια reports με email. Ειναι αδυνατον να ξαναφτιαξω τετοιο προγραμμα σε περιβαλλον mac γιατι περιεχει virtual basic και αντε τωρα να το μαθω. Πιστευεις με καλυπτει για μια τετοια δουλεια? Βρηκα και σε "γνωστο" site το parallel "ετοιμο" για χρηση, θα εχω καποιον περιορισμο πιστευεις με μια τετοια version? Σ ευχαριστω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πιστευεις με καλυπτει για μια τετοια δουλεια? yeap θα εχω καποιον περιορισμο πιστευεις με μια τέτοια version? nope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.